- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
GT2 Pro. Na az egy gyonyoru elegans ora. De a sima GT 2 bor szijas verzio is elegans.
Hasznaltan jo aron lehet kapni jo allapotuakat.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
cH1
aktív tag
válasz thebiker #8253 üzenetére
Ha esim be van aktiválva és rendszeresen telefonálsz is rajta akkor bő két nap. Ez még mindig a konkurencia kétszerese. Ha nincs esim akkor már kapásból 5 nap átlag használat mellett. Nyilván van ultra energiatakarékos mód amivel vissza vált a pl gt2ből megismert oprendszerre, azzal majdnem egy hónapot is kibír, kérdés minek vennél ilyen órát ha így használnád.
-
Hoes
aktív tag
Szerintetek a Huawei Watch 3 Pro vagy Watch 3 Active éri meg jobban? Tudom, utóbbi nem titán és kisebb az akku picivel. Egyéb diffi?
-
firemanus82
senior tag
Korábban kérdezte itt valaki hogy autós kihangositoval nem halk e a telefon. Mivel a napokban ismét használatba kellett vennem a P30 pro-t, jelentem valóban jelentősen halkabb. Most hogy visszatértem a P40 Pro-hoz jelentősen halkabb a ki hangosítás. És android autóval is, nem csak BT kapcsolat esetén. Az autó egy Skoda Octavia, Colombus fejegyseggel.
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
sonice
tag
válasz firemanus82 #8264 üzenetére
Nálam is sajnos ugyanez a tapasztalat, gyari fejegyseg illetve Bluetooth transmitter eseten is.. 🤔 Teljesen mindegy hogy zenét hallgatok vagy hivast hangositok ki, szinte alladoan full hangerore kell tennem.. Nem tudom mi lehet a probléma, Samsung esetében nincs ilyen gond..
-
Hoes
aktív tag
válasz firemanus82 #8264 üzenetére
Nálam is gond a gyenge hangerő ha transmitterre küldöm át a zenét, sőt ha jack kábellel csatlakoztatom azbis baromi halk. Azt hittem, hogy a kábellel van a gond de nem.
-
laci laci
addikt
Jött frissítés...
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
sharp4
őstag
A gyári kábel cikkszámát megtudná írni valaki?
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
FrankóStein
aktív tag
Valaki próbálgatta már vizalatti videózáshoz a telót?
Kb meddig birja vízben? -
FingR86
őstag
válasz FrankóStein #8276 üzenetére
gyári adatok szerint IP68 ha jól tudom
annak meg ezek a mutatószámaiIP68: teljes mértékben védett por ellen, és 1-3 m méter víz alatt folyamatosan használható 30 percen keresztül.
egyébként én még nem próbáltam csak vízálló tasakban, kb most tudatosítottad bennem h vízálló
-
Aryon87
félisten
válasz FrankóStein #8276 üzenetére
Videózni nem videóztam még vele (mert amúgyis olyan jó átlátszó tiszták a vizeink ugyebár), de tavaly már fürödtem vele a Balatonban huzamosabb ideig többször is. + időnként lemosom csap alatt, mert a munkám során elég retkes szokott lenni Köszöni jól van
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
cH1
aktív tag
Nyáron megfürdettem Balatonban, aztán be lett építve homokvárba, majd (amit amúgy senkinek nem ajánlok) csobbant egyet medencében is. Édes vízzel nem nagyon kellene hogy probléma legyen, sós (tenger) abszolút kizaró, meg se próbáljátok, a strandi medence víz meg necces a vegyszer tartalma miatt.
Amire érdemes figyelni, hogy a szabvány szerint 1 méterig bírja a vizet. De ha pl csap alá teszed vagy bedobod a vízbe pl, pillanatnyilag érheti nagyobb víznyomás, mint amit csak 1m mélyen úszva kapna, így szintén történhetnek balesetek. -
rdt89
addikt
Engem az érdekel mikor jön már egy kis plusz extra és kamera szoftver frissítés a készülékre, mert marha jó kis kütyü ez vitathatatlan, de van még benne potenciál és a kamera is többet tud, csak a biztonsági frissítéseken kívül már fél-1 éve nem nagyon érkezik semmi extra.
-
Janaboy
veterán
válasz #72445440 #8285 üzenetére
Pedig ezt rosszul tudod, mert vízálló:
Fröccsenés-, víz- és porálló
IP68*A készülék kontrollált környezetben végzett tesztelése alapján tanúsítottan csepp-, víz- és porálló adott körülmények között (megfelel az IP68
védettségi besorolás – IEC 60529 nemzetközi szabványban leírtak szerinti – követelményeinek).A víz- és porálló tulajdonság nem állandó, a normál elhasználódás során a védettség mértéke csökkenhet. Ne töltse a telefont, ha az nedves, vagy ha nedves környezetben van. A tisztításra és szárításra vonatkozó útmutatást megtalálja a kézikönyvben. A folyadékba merítésre, illetve az abból származó károsodásra nem érvényes a garancia.
*Az *IP68 besorolás azt jelenti, hogy bizonyos meghatározott tesztkörülmények között a készülék védett a nem áramló víz bejutásával szemben, legfeljebb 1,5 méteres mélységig, legfeljebb 30 percen át, ha a víz és a készülék közötti hőmérséklet-különbség nem nagyobb 5 °C-nál.
A sós vizet érdemes kerülni, pl a tengert.[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
cH1
aktív tag
Szervizben javítjuk/cseréljük a garanciás sérülés mentes ip68-as beázott telefonokat. Egyedül a sólerakódás miatt ugorhat ilyenkor a garancia, vagy ha valaki van olyan idióta hogy törött kijelzővel, hátlappal viszi vízbe.
-
sharp4
őstag
válasz #72445440 #8287 üzenetére
Kínai félét már nem egyet raktam fel, van gyakorlat, viszont a kínainál feljött a szélénél egy idő után. Kérdés, hogy ez egy kínai fajta átcimkézve, mutatós dobozba rakva..
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
Aryon87
félisten
válasz #72445440 #8284 üzenetére
P30Pro fürdött már az Egerszalóki termálfürdőben is. Persze utána kapott egy alapos csapvízes mosást. Annak se volt baja.
A telefonunk vízálló. Kis segítség: [link]
Abban az esetben veszítheti el vízállóságát, ha a telefon leesik. Na akkor már lehet parázni a mikrosérülések miatt, ami által befolyhat a víz ha olyan szitu lenne.[ Szerkesztve ]
-
Gyulu25
tag
válasz Aryon87 #8294 üzenetére
Nekem P20 Pro fürdött, szintén Egerszalókon a Saliris gyerekmedencéjében, sajnos a 30 percet szerintem benézhettem, kb annyi perc (± 5 perc, de lehet inkább plusz) volt az első és utolsó vízben készült fotó/video közt (nyilván nem végig víz alatt), de eléggé lehalt. A szerviz viszont gar-ban cserélte, szó nélkül.
-
Aryon87
félisten
válasz Gyulu25 #8295 üzenetére
Nekem nem volt ott a vízben egybefüggően 30 percet, azért arra figyeltem. Aki megvette tőle, ő sem hívott hogy bármi gond lenne a telóval, igaz a garanciája már idén májusban lejárt. A fürdés meg '19 decemberében volt.
[ Szerkesztve ]
-
Omis
senior tag
Hello ,valaki használja már a Harmony Os-t vagy még csak külföldön érhető el?
(mert elméletileg ha átváltod a régiót kínára akkor le lehet szedni )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest