- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
laci laci
addikt
Mielőtt bevinnèm a telefonomat aksi cserère,kell előtte a my huawei-ben valamit csinálni?
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
FingR86
őstag
válasz FingR86 #7756 üzenetére
viszont a HDR tartalommal nem tud mit kezdeni a vanced wifin sem.
[link]
kis méretben semmi gond, amint kiteszem full képernyőre és elfordul a kép.
a színek átváltanak és irgalmatlan lag lesz minden.kíváncsiságból kipróbáltam ugyanezt a videót böngésző/chrome alatt, ott meg ment hibátlanul.
szóval ennyit tud a vanced. Gyári youtube appom nem volt fent, így arról nem tudok nyilatkozni.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz #72445440 #7758 üzenetére
Nem feltétlen. Telekomtól hoztam ki a telót s nekem C432E3R4P3 van a sorban.
Érdemes lenne minden tulajnak megírnia ezt a sort itt, többre mennél vele
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
illjo
senior tag
válasz #72445440 #7758 üzenetére
Kérlek, ne vedd támadásnak.Elismerem a kutatómunkát, amit végeztél és nyilván vannak valós veszélyek, amikkel jó, ha mindenki tisztában van a downgrade ek kapcsán. Viszont ahogy a múltkor is, szerintem összecsúsztak dolgok,amik lehet félreviszik a tényeket. Azt mondod, három embernek is helyre kellett tenni a telefonját és a 121 végű dload os fw t is a veszélyesek közé sorolod. Fogadni mernék nagy tétekben, hogy egyiknél SEM az említett 3 eset közül a 121 végű fw okozott problémát, inkább az, hogy a firmfinderben rossz fw et hivatkoztak be. Pedig a videoban system hacks szótagolva hívja fel a figyelmet a pontos egyeztetésre. Azért is merem ilyen bátran megvédeni a 121 végű, xda oldalon isfent levő fw t, mert nem egy, nem két nem három vagy négy stb embernek segítettem feltenni. És ha fent volt a mók, mindegyik fel tudta frissíteni.a legfrisebb fw re, működésbeli, funkcióbeli problémák nélkül. Biztosvagyok benne, ha lett volna ilyen,jelzik, hiszen folyamatosan kapcsolatban voltam velük.
Engedelmeddel, nem elbagatelizálva a veszélyt, én azt mondom.TAPASZTALAT alapján, amit az említett SZÁMOS sikeres mók alapoz meg, hogy a 121 végű dload fw biztonságos.A firmfinderes downgrade nél pedig óvatos legyen nagyon mimdenki.a fw ek kiválasztásánál!
Ezt a hsz t beteszem a topikomba is.[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/google_szolgaltatas_gms_huawei_telefonokra/friss.html
-
thebiker
tag
Full gyári Vodánál vásárolt:
C432E3R4P3 -
thebiker
tag
Nekem sincs semmi hasznom az említett oldalakon de van egy ilyen fw is:
ELS-NX9 (C432) [ELS-N29_hw_eu_R4] [LZPlay, GMS, GoogleFier Possible] Huawei Official Firmware [Stock, dload] [DownloadGSM.com] [DG]
ELS-NX9 10.1.0.121(C432) [ELS-N29_hw_eu_R5] [LZPlay, GMS, GoogleFier Possible] Huawei Official Firmware [Stock, dload] [DownloadGSM.com]
-
thebiker
tag
Nekem nem is világos, hogy melyik csomagot kellene megvenni, hogy az érintett filo-kat le lehessen szedni. De szívesen áldozok rá némi pénzt, hogy meglegyen az kívánt fw......
[ Szerkesztve ]
-
thebiker
tag
Egyébként a külföldi fórumokon fixre veszik, hogy a 193-as fw-ről a downgrade esetében elveszik az USB file transzfer. Ezért írták, hogy vagy nanosd-ről vagy wifi -s megoldással letöltve lehet feltenni a GMS-t (Googlefier gondolom) .
-
illjo
senior tag
válasz #72445440 #7785 üzenetére
A kérdés az, ha valaki downgradel 193 ról 10 re egylépcsőben firmfinderrel,akkor miért kizárt a visszafrissítés ota frissítéssel a mók után? Ezt írod: 'ha ezt a leírást követi akkor downgrade után nincs USB portja egészen addig amíg vissza nem frissít EMUI 11-re és azon belül a 193-as verzióra' Tehát visszamegy neki.ota n. Többször ha jól értem. Hol itt a probléma?Azt értem, hogy downgradelve nem lesz usb je, de nem is kell. Rakja fel a mókot, aztán ota 11 re vissza és kész.Minek oda otg. De az egész tárgytalan, ha a régi hisuite al, amivel.a proxy elmegy, nem kompatibilis,a 193 új fw. Mert akkor hogy tenné vissza akárhova is, mikor a rollback sem megy az új hisuite al. Innentől akkor azt veszi észre,,hogy NINCS megoldás a downgradere, nem azt, hogy a 10 re viszatetten nincs usb. Ami amúgy nem is kell, ok töltéshez. De így nekem nem kerek.
-
illjo
senior tag
Volt, aki egy napot várt, míg ota n felment az update. De értem, ha nemmegy vissza, az probléma. De akkor mégis jó a 193 al a régi verziós hisuite, amire ugye kolléga aztmondta, nem jó. Vagy hogy tetted vissza 10 re és miről? 193 ról?
-
illjo
senior tag
válasz #72445440 #7789 üzenetére
Hát, így konkrétan egyelőre nulla az esélye downgrade nélkül akkor a móknak.
Megint nem kötözködni akarok, csak ki akarom zárni a user errorokat abból,,hogy általánosan vészharangot kongassunk.
Mert ami nem megy, ahogy írod, az ok. Illetve nem ok, de ez van sajnos.
Viszont ha nem ok a downgrade semmilyen módszerről 193 ról, akkor hogy tudunk.10 re visszarakáskor jelentkező problémákról írni?https://logout.hu/tema/google_szolgaltatas_gms_huawei_telefonokra/friss.html
-
siskad
őstag
Egy hét eltelt mióta megcsináltam a downgrade-et 193-ról, ennyi idő alatt sem dobta fel.
Én két alkalommal downgrade-eltem és telepítettem gms-t, először 180-ról, itt működött minden rendesen, felraktam a gms-t is, majd szépen lefrissítgettem a legújabb EMUI 11-re, ami ugye a 193 volt. Itt még az akkukezelős fagyasztással szórakoztam, kísérletezés közben sikerült tönkrevágnom a gms-t, így akkor mondtam hogy kezdem elölről. Viszont ekkor már 193-as firmware-ről downgrade-eltem és itt kezdődtek a problémák az usb porttal, nem is értettem először, hiszen a 2 gms telepítés között pár nap telt csak el és mindent ugyanúgy csináltam, de ugye most már világos hogy a 193-as fw miatt volt. -
illjo
senior tag
Így már kezd kibontakozni a kép. Világos. Már csak egy részletkérdés.Akkor ezek szerint akkor a 193 végű fw el még telefon csatlakozott a régi hisuite hoz amivel a proxy megy. ish4d0w ugye írja, hogy már nem. Akkor ezt az utat is lezárták.
Kíváncsi lennék, hogy.pl p40 lite on, ahol ugye nincs 11 hogy zárják ki. Ott még futnia kell a dloadnak elvileg, ha csak 11 ből vették ki a lehetőséget[ Szerkesztve ]
-
illjo
senior tag
válasz #72445440 #7796 üzenetére
De ahogy beszéltük, elvileg akkor a downgrade tárgytalan.hacsak nem szabják át a proxyt az új hisuite al való együttműködésre. Bár gondolom, eddig is megtették volna, ha olyan egyszerű lenne, és nem a régi hisuite al kellett volna kapirgálni. Kezdem nem szeretni a huaweit, hogy ennyire tiltja a gms t. Jobban, mint akik elvették. Ettől nem lesz szimpibb a harmony. Sőt.. Amit én úgysem fogok kapni.Bár nem is érdekel. Sztem harmonys telefonokon görcsölnek a tiltással ahogy látom. Bocsánat, egyszer, majd, valamikor, ki tudja mikor esetleg harmonys. Ez a titkolózás, folyamatos majd, majd is egyre unszimpatikusabb
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest