- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cH1
aktív tag
válasz #72445440 #7052 üzenetére
Az alkatrész hiány eddig úgy fest hogy csak a telefonok között fog problémákat okozni. Amúgy a Huawei a többi piacon köszöni szépen, nagyon jól van. Viselhető eszközökből itthon továbbra is piacvezetők és a laptopok is nagyon jól fogynak. Hamarosan pedig ha minden jól megy jönnek az okosotthonos termékek is.
-
Tybor99
tag
Sziasztok 1 éves múlt készülékem mindig vigyáztam rá üveg fólia legdurvabb ütés álló tokok rendszeres takarítás viszont most oda jutottam hogy megrepedt az üveg fólia széle szóval 1-2 hétig üveg fólia nélkül volt és erősebb fénybe látszik hogy karcos lett illetve hát lapján pötty szerű törölhetetlen kösz illetve kamera sziget körüli apró por........ki hogy takarítja és vigyáz rá?
-
cH1
aktív tag
válasz Tybor99 #7056 üzenetére
A hátlapi sérülés attól van hogy bejut a kosz a tok és a hátlap közé. Hetente egyszer érdemes kivenni a telefont és a tokot és a hátlapot is alaposan megtiszítani. Ha valami koszosabb, poros helyen dolgozol pl építő ipar, akkor ezt ajánlom minden nap végén megcsinálni.
-
jeni
félisten
Én ezért vettem gyári flippes tokot.
Használtan vettem a telót és azon sem volt fólia. -
sonice
tag
Sziasztok.
Sajnos a Simple es a Raipay tovabbra sem erőlteti az erinteses fizetést, igy ezek helyet milyen gyors es megbízható appot ajanlotok erre a funkciora? Koszi -
-
thebiker
tag
23-án lesz valami nagy nyári Huawei termékbemutató a sajtó felé. Fókuszban a Harmony OS gondolom. Akkor már többet lehet tudni a trendről.
-
-
sonice
tag
Koszi.. Icardot teszteltem is, eddig tökéletesen működik.. Regisztráció sem bonyolult, szerencsére teljes azonosítás van, személyi, adokartya stb.. Feltoltes könnyű, Nfc fizetes gyors.. Csak ajánlani tudom azoknak akik szintén meguntak a Raiffeisen es OTP hónapok óta történő igergeteset..
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
P30-ról váltva én is beléptem a P40 Pro táborba.
A P30-on gyári műanyag fóliát használtam. P40-re gyorsban vettem egy üvegfóliát, de borzalmas, vastag, otromba, az előlapi kamera minősége kuka tőle. Jó hír, hogy az arcfeloldást és az ujjlenyomatot viszont nem teszi tönkre.Ez esetleg jó lehet? [link] Ezen ki van vágva a kamera.
Nem tudjátok, Huawei szervizben az 1800 Ft-os fólia áron fel is rakják, illetve az a kijelző szélére is kiér?
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
korpicschess
veterán
válasz #72445440 #7074 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Igen, gondolom, hogy Ali olcsóbb, de szerintem nem fogom sokáig bírni ezt az üvegfóliát. Aztán 2 hónapig nem akarnám anélkül használni, a spanyol meg hamar megjön. Illetve még nem ismert, hogy milyen lesz a sávos vámkezelési díj július 1-től, ami majd rápakolódik az áfa mellett, szóval lehet vége lesz a jó világnak.
Az 1800 Ft-ot itt a szervizakcióban (ha hónap végén viszed be valamikor javításra, akkor adnak grátisz) láttam leírva.Lehet az lesz, hogy elengedem a dolgot, ha a hidrogél nem jön be, aztán használom anélkül. Nem lesz nagyon karcos valszeg, bekapcsolt kijelzővel látható karcot nehéz összehozni. Csak most még friss és féltem.
A kamerára is vettem üveget, de az is noname, inkább nem rakom fel, max ha találok olyat, ahol ki vannak vágva a kamerának lyukak.Amúgy a gyári tokok Aqua-ban a legolcsóbbak szerintem, ha valaki ilyet keres. [link] [link] [link]
Ezek vajon olyan vastagok, mint a gyári átlátszó?! Az korrekt, de egy matt, gumírozott jó volna.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
illjo
senior tag
válasz korpicschess #7076 üzenetére
Posta új vámkezelési díjszabás
[link]https://logout.hu/tema/google_szolgaltatas_gms_huawei_telefonokra/friss.html
-
sonice
tag
Most mar en is
Tegnap durrantam be végleg, amikor a meccsen csak kártyával lehett fizetni es persze epp nem volt nálam, csak kp, NFC pedig még nem volt opció..
Icardnak hála most már ez a praktikus, kényelmi funkció is működik..Más : Honor - Google páros hatására szerintem ismét lesz egy kisebb áresés p40 terén.. Sajnos.. 😏
-
korpicschess
veterán
Köszi! Így lesz 1000 Ft-ból 1670 Ft.
Megnéztem, ma 4 óra 45p SOT-vel 10% akkum maradt, 90 Hz, ennél a P30 jobb volt. Wifi/4G vegyesen, pár kép, Youtube, web.
Face unlock még ami talán sokat ehet. Na majd elválik... Mindenhol szuperlatívuszokban írtak róla pedig. Tavaly augusztusi.[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz #72445440 #7082 üzenetére
Köszi a tippet. Amúgy biztos csak beállítás kérdése. AccuBatteryvel ránézek, abban kiderül az is, ha app a ludas. Sajnos mindennek ára van, és elég bitang áron volt a telefon, és hiába van meg hozzá gyári doboz, és garanciális lenne 2 évig, nincs számla hozzá, úgyhogy nem veszik be. Ha 2021-es lenne, akkor elég lenne a support appos e-warranty card...
Egyébként én nem használok gyorstöltést, vagy csak nagyon ritkán, még egy telómban sem volt olyan, hogy akku hirtelen gondban lett volna. Szal majd talán 2 éves kora után, az app csak 9k körüli összeget ír akkura, nem tudom mennyi a szervizdíj. Ahogy látom a csere 15k. Hó végén fólia is jár vele.
[ Szerkesztve ]
-
illjo
senior tag
válasz #72445440 #7091 üzenetére
Igen, bár kis értékű dolgoknál, vagy ha előre kifizetjük eladónál az áfát, még a 400 ft os vámkezelési díj + 27% áfa sem viszi fel annyira az árat, mint amennyi lenne 4-5 szörös áron a nem kínai ár
Nem egy példám van, mikor detto ugyanaz a cucc itthon megvéve pl 4000 ft volt, alin meg 1000 ft.[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/google_szolgaltatas_gms_huawei_telefonokra/friss.html
-
-
jeni
félisten
válasz #72445440 #7096 üzenetére
a posta részéről nyuku a kedvezmény,
kell nekik ez plusz bevétel hiszen számukra ez zsíros falat.
az OLK-ban dögivel jönnek naponta a távol keleti megrendelt,kifizetett cuccok.
tudom mivel 1 hónapig voltam kölcsön munkaerőként a Budaörsi Postán (Biatorbágy határában),láttam miként mennek a dolgok.
nagyon de nagyon sok sok pénz folyik majd be ebből.
a rendelési kedv nem fog lecsökkenni mert kényszerből is rendelni fognak az emberek addig míg itthon nem lesznek elérhetőek a boltokban.
én is buktam a dolgot,hiszen nekem 2021.04.14.óta száll az éterben.vagyis valahol Kínában elakadt.
az az érdekes,hogy ezek után,hogy innen is lesz bevétele a Postának,továbbra sem fognak felelősséget vállalni a csomag tartalmáért és szállítási milyensége miatt sem.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz #72445440 #7096 üzenetére
Sajnos igen. Hacsak nem érkeznek meg még ebben a hónapban, amire van azért esély, mert ma is 2 cucc megjött, egyik a telóhoz rendelt kameravédő. Ez már talán jobb lesz ha épp vakuzni kell.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
korpicschess
veterán
válasz #72445440 #7090 üzenetére
Igen, csak kérdés, hogy milyen mértékben. Én tokban hordom, és nálam alap használattól nem szoktak karcolódni, vagy pedig hajszálkarcok. A kamera kapcsán meg úgy vagyok vele, hogy azért vettem, hogy jó legyen a képminőség, nem akarom ezzel kicsit sem rontani. A problémákat a hátlap csere tudja orvosolni, persze ez drága mulatság, de ha felnézem apróra, ott 5k-ért is van már, gyári bontott.
A balanced refresh rate-el, illetve visszavett kijelző felbontással, és egy play services cache törléssel úgy tűnik rendbe jött az akkuidő, lehet, hogy amúgy pár töltés kellett volna neki a telepítgetések után...
Még a leírás alapján majd a fagyasztást megcsinálom, mert sajnos a push üzenetek nem minden alkalmazásból jönnek, pl. Revolutból nem.
Illetve a Googlenek alkalmazásokhoz is van automata jelszó kitöltője, gondolom ilyenről kár álmodni itt.Akit érdekel P40 Pro 110-ért közel Bp-hez, írjon rám, nem én hirdetem, csak alkudoztam sok darabra, és valahonnan most írtak vissza, pedig már vettem...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest