Új hozzászólás Aktív témák

  • Technoman

    őstag

    válasz hockeyapu #20844 üzenetére

    Nagyon szeretem a p30 Pro telómat (idestova 2,5 éve), de ha megfigyeled a dxomark rendre top1-nek hozza ki mindig, a megjelenő P és Mate Pro típusokat.
    Nem vagyok egy conteo hívő, de:
    - a másik két fő márka (Samsung/Apple) szinte alig-alig, vagy ha igen, épphogy csak nyalogatják a top 10 alsó szegletét. (jó, azt látom, hogy most a z "előkelő" 4. a 14 Pro Max, de samuéknak már csak a 14. helyre futotta)
    - nem is emlékszem, hogy gugli telefon, az utóbbi 2 évben volt-e valaha -akárcsak egy napig- is no.1 (ezért lepett meg a 7 Pro itteni helyezete)
    - a jelenlegi 10-es listában 5 kínai teló van. Elhiszem, hogy Kínában van a know-how, de azért nehogy már ennyire lelennének maradva, az amcsik vagy a koreaiak
    - ennyire jó lenne, a Leica nélküli világ?
    - az egyik samu csúcs készülékére (talán az S21-esre) valami fél évet kellett várni, mire megjött a tesztje, az akkori Huawei csúcs már a megjelenése napján no.1 volt.

    Még1x, nem vagyok konteós (legutolsó Samum az S2 volt, az almát meg rühelem, pedig ingyé' megdobtak, anno, egy 5S-el), de a fentieken azért az ember elgondolkozik.

    Egyébként F-Ect$ kollégával értek egyet. Sajna nálam, nagy a gugli hatalma és a kényelmi faktora. A GSpace cikk elolvasása sem hozta meg a kedvem, hogy a köv. vásárlásomnál maradjak, a Huawei-nél.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák