- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gmail
-
IT café
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz bontabela73 #20500 üzenetére
Minden este töltőn van a telefon és wifin. Sajna nem történik semmi.
-
bontabela73
aktív tag
Mivel nem tudom, hogy Nálad milyenek a konkrét beállítások, csak tippelni tudnék, hogy mi lehet a gond.
- Egyáltalán be van-e kapcsolva az automatikus mentés a Cloud menüpontban?
- A Huawei biztonsági mentésnél nálam pl. a Galériát nem menti, mert az alap 5 GB tárhely többszöröse lenne, amit menteni kellene. Szóval, ha nincs elég szabad tárhely a Huawei Drive-on, akkor nincs biztonsági mentés.
- A telefonhoz szó szerint nem szabad hozzányúlni, ha csak 1x is feloldod a képernyőt, már megszakad a legalább 2 óra a Google mentésnél. Mondjuk, a Google mentést nem használom, mert ha esetleg gyári visszaállítás van, akkor mindent a legelejéről állítok be, biztonsági mentést eddig csak 1-2 app korábbi verziójának visszaállítására használtam.
Da pacem, Domine!
-
Peace
nagyúr
válasz bontabela73 #20502 üzenetére
Nincs szükségem semmi ilyesmire. Azt szeretném, hogy az appjaim maguktól frissüljenek. Ne az legyen, hogy amikor eszembe jut, rányomok és látom, hogy 18 alkalmazás frissítése áll rendelkezésre.
-
bontabela73
aktív tag
Értem. Esetleg akkor a Google Play Support által javasolt lépéseket lehetne megpróbálni. A Play Áruház és a Play-szolgáltatások esetében adatok törlése, illetve frissítések eltávolítása. Ezután újraindítani a telefont és várni, amíg a Play Áruház felfrissíti magát, illetve a Play-szolgáltatásoknál egy idő után megjelenik egy értesítést, hogy frissíteni kell az appot.
Talán ez segít. De ahogyan írtam, a Play Áruháznál nem mindig stimmelnek a dolgok.
Da pacem, Domine!
-
Sztyepadzso
őstag
Nem tudom, szerintem a google play valamennyire alkalmazkodik a szokásaidhoz(ahogy egy csomó más dolog is tanul a viselkedésedből, lásd intelligens töltés vagy a fényerő automatikus állítása), mert nekem pl a telefon este töltőre kerül, tegnap pl kb 22:30kor.
Te sem hiszem, hogy örülnél, ha egy sokat használt, és sokat frissülő appod a kezedben kezdené el frissíteni magát, mert hazaértél.
Namost, van a frissítési listában kb 12 app, ami "tegnap frissült" és 16, ami már ma(pontos idővel, 00:00 és 00:26 között).
-Szóval ha a tegnapiak is a tegnap este frissültek(otthon voltam egész nap, wifin), akkor kb 23:45 küröl kezdte el frissíteni őket.
-Vagy tegnap éjfél után de ezt nem tartom annyira valószínűnek.Azután a "4 napja frissült" appok vannak, egyrészt, mert a hétvégén tapasztalataim szerint kevesebb frissítés érkezik(anno volt úgy, hogy csak manuálisan frissítettem, láttam), másrészt a többi app nem olyan frekventáltan kap bugfixet, mint pl a FF, a FF Nighty, YT , YT Music, vagy a Google különböző szolgáltatásait biztosító rendszerappok.
-
Peace
nagyúr
válasz Sztyepadzso #20505 üzenetére
Akkor lehet azt kéne megnézni, hogyha talál 10+ elérhető frissítést, akkor nem nyomok rá manuálisan, hanem megvárom az esti töltést és másnap meglesni, hogy lefrissült-e? Ez se rossz ötlet.
-
njnl
aktív tag
válasz Nikaré #20428 üzenetére
Két kártyás, Telekommal és Telenorral is csinálja
(Athos éppen ezért zártam ki a szolgáltatót és fel sem merült bennem )
Ha többeknél is jelentkezik ez a kapcsolódási hiba akkor lehetséges, hogy az utolsó frissítés hozott valami bugot. Nálam a 12.0.0.139 van
[ Szerkesztve ]
Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
Dzsekó
addikt
Valaki tudja, hogy chrome-nál hogy lehet azt kikapcsolni, hogy lefelé görgetéskor a címsor eltűnjön, ami felfelé görgetéskor visszajön? Azt szeretném, ha fixen ott maradna a címsor. Firefoxnál ki lehet kapcsolni ezt az elrejtegetést. Össze-vissza ugrál emiatt a görgetés. Köszi!
-
tal-garius
aktív tag
Hellosztok!
Mint írtam váltottam Samsung S22+-ra. Eltelt pár hét és gondoltam írok pár sort róla.Egyszerű listás összehasonlítás lesz pro és kontra.
Pro:
- Szebb kijelző, nincs kerekítve a széle (könnyebb fóliát szerezni rá)
- Reszponzívabb az egész telefon (menü kezelés, program indítások)
- Értesítések azonnal megjönnek
- Memóriában több alkalmazást tárol, nem lövi ki őket
- Szoftver maga, támogatás, frissítések (P30 is frissített még az elején sűrűbben)
- Támogatás, TV-re kivetítés, DEX mód
- Wifi6
- Kamera azonnal készíti a fotókat, nincs vagy sokkal kevesebb a késleltetés
- Alap beállításokkal is jó képeket készítettem
- Masszív készülék
- Akku idő ha nem is 2 nap, de van hogy 1 nap után se kell tölteni (5óra Sot megvan)Kontra:
- Akku idő rosszabb mint P30-nál
- Ujjlenyomat érzékelő siralmas
- Kamera nem annyira pro mint P30ban (pl zoom)
- Sok Samsung alkalmazás de nagy részük törölhető
- Képernyőkép készítése
- Beállítás nélkül nem tudtam kikapcsolni vagy újraindítani
- Kell új töltő, kábel (az van dobozban)
- Tokba kell rakni, hátulja nagyon csúszik (mondjuk összes telóm tokban használtam)Ennyi így hirtelen. Igazából amennyibe kerül nem éri meg váltani P30-ról, ami nagy előrelépés az a szoftveres rész, újabb Android és frissítések.
-
Macika66
őstag
válasz tal-garius #20518 üzenetére
Az S22+ ugyanúgy középkategória, mint a P30?
-
kp78
addikt
válasz Macika66 #20519 üzenetére
Szerintem Pro-ja volt/van, csak nem írta itt ki az S22+ összehasonlításnál.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
knox83
senior tag
válasz tal-garius #20518 üzenetére
Köszi hogy leírtad. Nekem alapból a samsung fekete folt, én biztos nem cserélnék arra. Sajnos ilyen üzemidőt nem tudom mi fog majd megint adni ha telefont kell cserélni. 2 év után 87%os aksival is tudok még 7.5 - 8 óra kijelzőidőt produkálni.
-
Balúkapitány
tag
Az EMUI 12-vel vannak tapasztalataitok? Szívesen olvasnám, főként arra vonatkozólag, hogy a kamera viselkedésében hoz-e bármi változást?
Köszönöm a válaszod!
-
rolandrepasi
tag
válasz Balúkapitány #20524 üzenetére
Szia!
Nekem az van fent. Nekem se jobb se rosszabb. Viszont! Megjelenéskor vettem először p30 prot. Azt használtam kb 1 évig. Majd egy kis apple kitérő után tavaly októberben újra p30 pro-ra szavaztam. A két készülék kamerás képességei között már észreveszek különbségeket. Főleg szupermakró módban. De a fő kamera képei sem olyanok mint voltak. Nem szörnyű a változás, de észrevehető. Sajnos nem pozitív irányba..[ Szerkesztve ]
-
Macika66
őstag
válasz tal-garius #20522 üzenetére
Nem akarok (TÉNYLEG NEM!) vitát generálni.
Szinte hihetetlennek tartom, hogy a 22+ annyival jobb lenne, egy része a pros-nak amiatt van, hogy két főverzióval újabb az Android rendszer a Samsungon.
A sik kijelző egyáltalán nem a profibb kijelzők jellemzője. Az ívelt szélű kijelző mindenütt a legfelső kategória sajátja, az ívelt szélnek köszönhetően nagyobb a képméret, kvázi lefolyik a kép a kijelző szélénél, minimális a káva. Az más kérdés, hogy jobban kell rá vigyázni, sokkal sérülékenyebb...
AX WiFi van a P30Pronál is, de nem akkora sebességű. Azért 3 év van a két modell között...
De ha megtaláltad a számodra megfelelő(bb) készüléket, az végülis jó hír... -
Ferenczi Áko
addikt
Majd én is jövök egy kis pro-kontra beszámolóval, ma lett egy Mate 40 pro-m
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
direwolf
őstag
válasz Macika66 #20526 üzenetére
Az ívelt kijelző volt az egyetlen dolog amit utáltam a p30proban. A HMS erőszakosságán csak húztam a szám, de az ívelt kijelző nagyon-nagyon ellenszenves számomra. És bizton állítom, hogy nem vagyok kisebbségben a véleményemmel. Ezt az "exkluzív megjelenés" bullshitet csak a marketing tolja.
Abban egyetértünk, hogy a szoftveres dolgok leginkább az újabb android miatt érződnek jobbnak. Kivéve talán az értesítéseket, mert az a Huawei sara az agresszív memóriamenedzsment miatt, és talán a jobb akkuidő is ennek tudható be."I've seen things you people wouldn't believe"
-
Nikaré
őstag
válasz Ferenczi Áko #20527 üzenetére
Jöhet.
Erre a változatra is kíváncsi vagyok! -
veterán
Sziasztok!
1-2 napja feldobálja a telefon, hogy van már 12.0.0.139 frissítés.
Ez mennyire új? Van már tapasztalat?https://tinyurl.com/rasoapro
-
Dino69
aktív tag
Sziasztok, 2 darab akciós tok a Spigen kínálatából:
[link] -
F-ECT$
titán
Én is elég sokáig használtam a Vancedet, de annyi helyen használom a YT-t, meg a Spotifyt is lemondtam, így könnyű szívvel fizettem elő a Premiumra.
Dive ever, work never.
-
Brain75
senior tag
válasz F-ECT$ #20543 üzenetére
Sziasztok
Nézegetem a P30 utódját, de nem igazán tudom kitalálni mi legyen.
Várom a meglátásokat, azzal kapcsolatban, hogy mi lehet méltó utódja a P30 Pro-nak.
Kritériumok:
- Legalább akkor kijelző mint a P30 Pro
- 8 vagy 12 / 256 Gb opció
- Lehetőleg jó kamera rendszer makróval, mert elég sokat fényképezekKi mit ajánlana ?!
Köszi
/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
Dzsekó
addikt
válasz Brain75 #20544 üzenetére
Honor 70 pro, ha bejön Európába. A Honor 50 pro nem jött be. A sima meg kamerában gyengébb és nincs vezetéknélküli töltés. Egyébként csontra ugyanakkora és ugyanolyan lekerekített a kijelzője, mint a P30 pro-nak. Az ára nem lesz baráti a Honor 70 pro-nak.
[ Szerkesztve ]
-
Balúkapitány
tag
A kamerarendszerben van változás az emui 12 óta?
Köszönöm a válaszod!
-
Brain75
senior tag
válasz knox83 #20548 üzenetére
Ez már most is arany árban van.
Most a find x5 fut és fél milla.Ennyit nem ér nekem egy telefon sem.
/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
knox83
senior tag
válasz Brain75 #20549 üzenetére
Sajnos igen, viszont a sima x5 250 körül van és nincs akkora különbség a pro és közte ami indokolná a +250 ezret.. Az x3 pro is ennyi kb, az se rossz telefon. Én előbb vennék Oppot mint oneplust. Bár volt cikk róla, hogy jövőre a oneplus egy átcímkézett oppo lehet..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest