-
IT café
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #20631 üzenetére
Lehet, hogy a teló csatija lesz a ludas. A töltő makulátlanul tiszta és párom telefonjával sosem szórakozik. Nekem meg néha rá kell igazítanom vagy határozottan nagyon erősen benyomni, hogy elinduljon rendesen a szupertöltés. Hogy működik most a gariztatás, hogy bezárt a Huawei szerviz Blahánál?
-
Peace
nagyúr
válasz bontabela73 #20652 üzenetére
Köszi! Lehet érdemes lenne beküldetni, mert decemberig garis. Hátha egy akksicserére is rávehetők.
-
mirci18
addikt
Sziasztok.
Kamera fronton butulást vesztek észre.
Beltérben akartam fotózni de elég gyatra képek sikerültek semmi vonal élesség nem volt benne. Se tökéletes fókusz.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
-
Peace
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #20656 üzenetére
Milyen indokkal? "Érezhetően romlott az akkuidő"?
-
-
Peace
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #20658 üzenetére
Na novemberben megkapom céges telót és akkor intézem. Csak elő kell kaparni valahonnan a Telekomos számlát a készülékről.
JAjj, még valami! Még sose csináltam ilyet, de lehet egyszerűen teljes mentést csinálni telóról, ami ugyanúgy visszapattint mindent, ahogy volt? Kicsit egyszerűbb lenne gariztatás után a visszaállítás.
[ Szerkesztve ]
-
-
Peace
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #20661 üzenetére
Nem tudom másik telóra sajna.
-
Pinyo16689
senior tag
10x es zoomnál kamerát vált a telefon? 9,9nél még éles, 10nél homályos lesz, ha közelebbi dolgot fotóznék.
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
DrDoktor
senior tag
válasz knox83 #20667 üzenetére
Én 1 hónapja nem vagyok tulaj nekem jók voltak a kamerás képességek végig.A kamera üveg lett csak karcos sajnos.
A képminőség romlás sokakanál azért fordul elő mert az évek alatt a kameraüvegről lekopik az olifóbikus(jól írom?) réteg a feleületkezelés ami becsillanás stb ellen zsírosodás ellen véd.Ip 68 gondolom volt csap alatt soakaknak.Azmeg nem tiszta víz teli ásványokkal. Ha meg szappan is volt néhanapján...
Ha még használnátok 2 éves telóknál érdemes cseréltetni ..már aki vállalja a telmax féle egészen őrjítően magas kockázatot[ Szerkesztve ]
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
andreas49
senior tag
Ha nem is 100%-ban, de a HiSuite az alkalmazás adatokat is vissza tudja rakni. A névjegy, SMS, híváslista.. az alapból.
Nálam a backup a notebook-on van kb. 3 havi frissítéssel.[ Szerkesztve ]
HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
zsizsef
senior tag
válasz Pinyo16689 #20663 üzenetére
Ez van nálam is.
-
Dennis47
csendes újonc
válasz Ferenczi Áko #20658 üzenetére
Nem tudom segít ez, de én békés megyében élek. Itt, ha csak melóba utazás alatt és a munkahelyi szünetekben használva mobilnettel éppen csak kijön a két nap, trükközve persze, mert éjszakára repülő módon van. A nap közbeni teljes fényerő is benne van. Sz*r itt a hálózat, meríti rendesen az aksit a folytonos hálózatkeresésel. Ha otthon vagyok, csak a wifit használva és napközbeni nyomkodások plussz játék akkor kényelmesen trükközés nélkül elvagyok. Sok függ a mobilnet, és a nappali teljes fényerő használattól. Főleg, ha full felbontásban van a képernyő. Plussz meríti rendesen, ha füles nélkül a kijelzőt használjuk hangfalnak.
-
-
Piotor
tag
válasz Piotor #20673 üzenetére
Na most ezt jól leírtam. Tehát az oleofob valóban a vedouvegen van. Ha az oleofob lekopik töröld meg fotózás előtt, gondolom ezt egyébként is megteszi aki kicsit is igényes a mobilfotókra. ;) Ne várjunk fluoridos vedoreteget egy telefonon a kamera előtt. Egy RAW kép tiszta szégyen még úgy is, hogy sokkal jobb hardveres kamera képességekkel rendelkezik a P30 Pro mint rengeteg telefon, a képfeldolgozó algoritmuson múlik nagyrészt innentől milyen lesz a végeredmény. Aki azt gyanítja változik idővel, biztos nem lő nagyon mellé. El kell adni a P40, P50 szériát is. Gyanítom a hardver azért nem annyira más, hogy megérje cserélni, kicsit segítenek. Más kérdés, nekem pl. így ahogy van is megfelel bőven.
[ Szerkesztve ]
-
Sztyepadzso
őstag
válasz Pinyo16689 #20663 üzenetére
Ezt itt többször leírtuk már, de gyors leírom.
Három lencserendszer van, azek között bármely, NEM PRO MÓD/RAW esetén az automatika vált, egészen egyszerűen azért, mert mindegyik lencserendszernek megvan az a minimum és maximum távolság amin belül éles tud lenni. Ez igaz nagy zoom és kis zoom esetén is. Azaz közeli tárgynál átvált a nagylátószögűre(figyeld a kis "zökkenést" a képen, és a vonalvezetés változását.) Ez fizika. Azt meg nem lehet beg@szni.
Ezt tudja a ToF szenzor alapján, viszont, ha a fényviszonyok kedvezőtlenek, akkor szintén nem fog átváltani a legalsó, 5× kamerára. Mert nem tudna értékelhető képeket lőni, mert olyan hosszú ideig kellene a fényt beengedni, hogy nem tudnád tartani egyenesen.
10 és az feletti zoom esetén már átvált, így 5× optikai és arra digitális nagyítás lesz érvényes. -
DrDoktor
senior tag
válasz Piotor #20673 üzenetére
Dehogy is bár így lenne .Réteg a külső üvegen is van G6 ,g4 Ascend p6 omon is szépen lekopott az évek alatt.Majd teszek fel fotókat ha végig nyálaztam a google fotó mappáim.Volt is belül garis ügyintézés.....LG g6 lila réteg vált le az üvegből.
Az hogy ez nem oliphobic vagy mi a kaka mindegy is.Az üveget is kezelik sok készüléknélCorning is okoskodik az üveggel.Ahogyan a többi gyártó.
[link][ Szerkesztve ]
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
Pinyo16689
senior tag
válasz Sztyepadzso #20675 üzenetére
Köszi!
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
mirci18
addikt
válasz Sztyepadzso #20675 üzenetére
Köszönöm a választ mindenkinek főleg neked Sztyepadzso.
Szerintetek van jelenleg előrelépés kamera fronton a Xiaomi vagy Samsung telefonoknál a P30-hoz képest?
Több tesztet néztem de sem a 108 sem a 200 mpx-es Xiaomi kamera nem hozta szerintem el a javulást a kameráknál.
Pontosabban a fejlődést.[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
subset
senior tag
válasz mirci18 #20678 üzenetére
Nekem S22U -van a P30Pro mellett (aktív használatban a P30Pro van).
Kamera fronton: azt mondom összességében jobb a samu, de a kalapodat nem fogod eldobni. Itt-ott kijön, hogy modernebb és nagyobb a szenzor, főleg ha kevesebb a fény.
Széleslátóban azért egyértelműen jobb a samu. A 10x-es optika is jó dolog ha olyan a szitu.
De még mindig nagyon jó kamerában a P30Pro így 3 és fél évvel a megjelenése után is ![ Szerkesztve ]
Használj Te is szabad szoftvert !
-
qMAGICq
tag
Sziasztok!
Sajnos a P30 PRO másodszor ázott be. Vizes környezetben dolgozom, nekem ez feltétel. Most a kamerák párásodtak be.
A MOM Parknál szervízelnek még?
Hova érdemes vinni, már nem garis.Mire érdemes cserélni, nagyon szeretem, de sajnos nem annyira vízálló mint kéne.
Új telefon legalább tudja a mostani szintet,
Android
Ár, mindegy
Legyen vízálló
10x optikai zoom, jó kamera
Erős akku, tudjon erős felhasználással is bő egy napotKöszönöm,
GA-P35-DS3 , E6750 @ 3,6 GHz 1,5 V , ASUS Silent Knight , 2 x 1 GB Kingmax @ 1080 MHz 2,0 V , EVGA 8800 GTS 512 @ 785/2160 MHz
-
qMAGICq
tag
S22U ok. Ára undorito de legalabb jobb lenne mindenben.
Akkurol azt hallom nem hozza egy p30pro szintet..?
Meg nem is annyira stabil programok terén.Amugy a p30 5x vagy 10x?
GA-P35-DS3 , E6750 @ 3,6 GHz 1,5 V , ASUS Silent Knight , 2 x 1 GB Kingmax @ 1080 MHz 2,0 V , EVGA 8800 GTS 512 @ 785/2160 MHz
-
qMAGICq
tag
Más telo S22U n kívül? Semmi?
-
Sztyepadzso
őstag
válasz Pinyo16689 #20677 üzenetére
@mirci18
Örülök, hogy segíthettem!
Az előrelépés véleményem szerint a vidiózásban lehet látható, az ekkor még nemigazán ment a Huaweinek, emlékeim szerint a 4K 30 FPS nem nagyon van meg, hanem ennek értéke erősen hullámzó(lefelé). -
jegenye77
addikt
Olyan probléma jelentkezett a telefonon, hogy megnyitok egy alkalmazást ( teljesen mindegy melyiket) akkor a fényerő pár másodperc múlva csökken egy picit.
Ha kezdőképernyóre lépek vissza akkor is. 4-5 másodperc és néhány százalékot csökken.
Automata fényerő kivan kapcsolva.
Más is tapasztal ilyet? Mi lehet a probléma?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
subset
senior tag
válasz qMAGICq #20681 üzenetére
Szia,
Részvétem
Mind a két készüléked "original" állapotú volt ?
Értem ez alatt, hogy valami miatt jártak-e szervizben a beázás előtt ?
Nekem sokszor tocsog a vízben mikor nyaranta evezek, de szerencsére nem ázott be.
Nyilván nálad ez ahogy írod, sokkal rendszeresebb.
Ha már párás a kamera, azonnal full mentés mert ki tudja mikor adja meg magát teljesen.Ahogy írják már, az S22U lenne a paramétereknek megfelelő, de közel sem biztos, hogy az jobban bírná a rendszeres vizezést.
A samsung okosórám (GWA2) - bár az kapta a vizet rendesen másfél évig bírta, aztán beázott, és kuka lett a vége.
Talán valami strapatelefon az ami jobban bírja az ilyesmit, de az meg nyilván más tekintetben nem pálya...[ Szerkesztve ]
Használj Te is szabad szoftvert !
-
subset
senior tag
válasz qMAGICq #20684 üzenetére
"jobb lenne mindenben"
Ahogy a következő sorban már írod is, hogy az akku....na abban nem lesz jobb.A másik - visszatérve az S22U vízállóságára: kicsit elnagyolt megoldásnak gondolom, hogy az Spen fészke egy ragasztott műanyag lappal van elszigetelve a telefon belsejétől (tudom, hogy minden más is ragasztva van)
Illetve nyáron volt téma a készülék fórumán, hogy strandolásnál maga az Spen is be tud ázni, bár kiszáradás után mintha mi sem történt volna...Használj Te is szabad szoftvert !
-
qMAGICq
tag
válasz subset #20692 üzenetére
Na igen, kiadok 500e és lesz egy rosszabb telefonom.
Ez ami fájó!A TMX vagy mi szőrnyű, amiket hallani.
Sima nem hivatalos szervíz melyik ajánlott?Strapafonok, nem opciok, buták nagyon.
És strapa tokba rakom, leesés sose volt gond, karcmentes a telo. A viz ami lényegesebb..GA-P35-DS3 , E6750 @ 3,6 GHz 1,5 V , ASUS Silent Knight , 2 x 1 GB Kingmax @ 1080 MHz 2,0 V , EVGA 8800 GTS 512 @ 785/2160 MHz
-
Ferenczi Áko
addikt
Ezt mondtam Ha belenézel a töltőnyílásba, fém színt kell látnod az alján. Ha nem olyan akkor koszos. Én félbetört fogpiszkálóval szoktam pucolni. Nem hiszed el, hogy mennyi piszok be tud oda szorulni.. És minden egyes töltő csatlakoztatáskor tömörödik csak..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Peace
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #20695 üzenetére
Na még tesztelgetem, de remélem jó lesz! Én a töltőkábel fejét nézegettem, hogy abban van-e valami, de az makulátlan volt. Maradt a teló.
-
mirci18
addikt
válasz subset #20680 üzenetére
Köszönöm a választ mindenkinek.
Akkor összefoglalva az eddig ismerteket.
Ha valaki váltani akarna erről a készülékről akkor 60-200 mpx-est telefont vegyen.
ötszörös optikai zoomnál nagyobbat.
Ezeket tudtommal a Huawei tudja de azt hiába veszi az ember ha nem teljes értékű android van hozzá.
Ott vannak a Samsung csúcs telók de azok jobban merülnek. És nagyon drágák.
Továbbá ott vannak a kis gyártók felejtős munkái.
És talán a Xiaomi.[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
Új hozzászólás Aktív témák
- KONZOL beárazás
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EA Sports WRC '23
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest