- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
-
IT café
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz Technoman #1381 üzenetére
Érdekes, pont az este néztem egy videót, amiben egy profi fotós elemezte ki az S10 képeit. Abban kiemelték, milyen jó, hogy még nagylátónál sincs hordósodás. Ritka az ilyesmi.
Engem abszolút nem zavar a 4:3, valahol örülök is neki. Hagyománytiszteletből talán. A film képaránya sem véletlenül lett közelítőleg 4:3. A szélesvásznat, főleg 16:9 fölött nehéz direktben dekódolni. A kognitív tér kevésbé feldolgozható.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Ixion77
addikt
válasz Technoman #1381 üzenetére
Azért jó, mert az optika kör formájú képet vetít. Abból lehet aztán olyat arányt kivágni amilyet szeretnél. Ha már egyenes oldalak kellenek, négyzet lenne a legoptimálisabb. Ha az sem jó, akkor olyan téglalap, aminek minél közelebbi arányúak az oldalai. Ennek a 4:3 sokkal inkább megfelel mint a 16:9. Így nagyobb pixelszámot szerepelhet a specifikációs lapon. Létezik multiaspect érzékelő is, de ritka.
Álló képen egyébként előnyösebb a 4:3. Meg aztán lehetne erősen érvelni a 2:3 mellett is - nem véletlenül olyan arányúak a komoly fényképezőgépek képei."Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Ixion77
addikt
válasz Technoman #5089 üzenetére
Ilyen extra helyzetekre nyakba akasztós univerzális vízálló tok a legegyszerűbb megoldás.
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
-
őstag
válasz Technoman #5220 üzenetére
Jók a képek a Pixinfon, de az emberek túlnyomó része csak előveszi és lő egy képet vagy többet, nem sokan állítgatják az opciókat. Sokan még arra sem figyelnek hogy mielőtt fényképeznek megtöröljék a lencsét, lencséket, és a legtöbbjük 4:3 képarányon hagyja. Én egy Mate 20-at használok gondolkodok a P30 Pron is de lehet megvárom a Mate 30-t.
-
Aryon87
félisten
válasz Technoman #8745 üzenetére
Ezt passzolom, nálam ki van kapcsolva
Most próbából bakapcsoltam, és úgy tűnik hogy igencsak pontos. Persze közrejátszik az is hogy a helymeghatározás is maximumon legyen a pontosságért
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Technoman #8747 üzenetére
Ha nem sürgős a téma, akkor hamarosan megnézem neked a pontosságot, 1-2 nap türelmet kérek hozzá.
Amúgy a Huaweik nem a pontatlan GPS-ről híresek tudomásommal.valamint mellékesen beteszek egy képet is, igaz szerkesztett, bár pont kapcsolódik is a széleslátós részhez hogy mekkora tartományban lát alaposan mosva a széleket:
Selymes víz effekt, wide camera. Lightroom
Ahhoz képest hogy épphogy fel nem borította a szél a telót felvétel közben, egész jó lett..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
-
kp78
addikt
válasz Technoman #9784 üzenetére
Ha az akció tényleg kiállított, üzembe helyezett, használt telefonokra vonatkozott, akkor illett volna tájékoztatni erről vhol. De még apró betű sem volt. Tegnap alaposan megnéztem.
Nyilván 1 visszaküldött telefon is használt, hisz bekapcsolta, nyomkodta vki, de egy kiállított, ki tudja mennyit "futott" és töltött telefon az tényleg átb@xás.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
K Norbi
addikt
válasz Technoman #9784 üzenetére
Ott nincs zsákbamacska és a jogaim sem csorbulnak.
De csorbulnak...Személyesen 3 nap max az elállási jogod.
Neten 14És ha van valami a telóval amit vettél, akkor több időd van visszaküldeni.
Pl ha nem tetszik a kijelzőÉn Media marktból rendeltem.
És úgy hogy vártam mikor nincs raktáron a kiszemelt telefon.
Akkor rendeltem! 6-12 napot irt szállítási időnek.
Volt 7 nap mire megérkezett.
De legalább Origit kaptam.+ Ismerik a dobozt, és ki volt szépen tömködve légbuborékos zacskókkal.
[ Szerkesztve ]
-
njnl
aktív tag
válasz Technoman #9992 üzenetére
Kollégám vett az S10e-jére. A fém mágneses keret úgy leárnyékolta az antennákat, hogy nulla térereje volt
Utoljára Honor 7-re vettem hasonló fémkeretes tokokat. Nem szerettem, mert bumszlik és (nekem) gagyi hatásúak. 1-2 oldallal ezelőtt taglaltam, hogy nálam szarabb körülményei telefonoknak ritkán vannak és eddig teljesen jól bevállt a szilikonos tok, üvegfólia kombó, amit most plusszba kiegészítettem egy készülékfóliázással a mikrokarcok ellen.
Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
klimokrisz
tag
válasz Technoman #9992 üzenetére
Nekem is ilyen van. 2019. november 7.-én vettem.
Wozinsky mágneses tok üveg kijelzővédelemmel
https://www.klimo.hu/tech/wozinsky-magneses-tok-uveg-kijelzovedelemmel-1155
Itt vettem (Ár: 4.990 Ft):
https://smartdiszkont.hu/wozinsky-magneses-tok-kijelzovedo-uvegfolia-huawei-p30-pro-fekete-attetszo-3661„Pénzen nem lehet boldogságot venni! (de Tech cuccokat igen, és az majdnem ugyanaz... :-D )”
-
klimokrisz
tag
válasz Technoman #10009 üzenetére
1, Nekem jól működik. 10/10
2, Nem tettem. (rajta van még a mágneses tok fóliája az üvegen *)
3, Működik tökéletesen. (én is olvastam de nem tapasztaltam)
* van az üveg hát- és előlappal ezen van egy vékony fólia amit le kellene szedni de én rajta hagytam úgy használom fotózásra egyebekre és tökéletes)„Pénzen nem lehet boldogságot venni! (de Tech cuccokat igen, és az majdnem ugyanaz... :-D )”
-
F-ECT$
titán
válasz Technoman #10166 üzenetére
ez a lépés főleg marketing célokat szolgál
Igen ebben egyetértünk.remélem azt a majmot, nem szavazzá meg még1x
Pedig van rá esély.nem lehet csak úgy hip-hop mód pótolni
Ezt senki sem gondoltam komolyan, az inkább a kérdés, hogy 1-2 év a pótlás vagy 5-6.emlékeztek még a Samus Bada rendszerre
Nekem volt Wave-em, viszont ott nem teljesen ez volt a helyzet. A Bada-nak lett volna esélye, ha tolnak bele pénzt, mert akkor még nagyon kicsi volt az Android előnye. De valamiért lemondtak róla idő előtt. Most sokkal több pénz kell ahhoz, hogy betörj a piacra. A Huawei szerencséje, hogy a hazai (kínai) piac van elég nagy és lojális, hogy eltarsa őket.a konkurencia nem igazán erőltette meg magát
Évek óta nincs "nagy durranás". Kis innováció minden téren, 1-1 új funkció és kész is az új flagship 20%-kal drágábban, mint tavaly. A P40 Pro se lóg ki a sorból, bár nem néztem át tüzetesen a specifikációt.Akárhol olvasok a fotós képességekről
Ha ez ennyire fontos, akkor vegyél egy fényképezőt. Sokkal jobb képeket tudsz vele lőni, és még olcsóbb is lesz mint évente megvenni a csúcsmobilt.Dive ever, work never.
-
őstag
-
DonDragonka
őstag
válasz Technoman #11005 üzenetére
Amíg nincs benne kártya addig nem is jelenik meg semmi sehol.
Kártya be az olvasóba, az be a telóba és akkor feldob egy választó menüt ahol fájlok átvitele választ és már láthatod is ami a kártyán van.A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
szemesi69
addikt
válasz Technoman #11167 üzenetére
A gyártóit szerintem nem, de a hálózattal lehetnek gondok, mert arra szól, de még nem találkoztam ilyennel, hogy a cust nem megy fel. Nekem nem pro van, csak sima p30, így biztosat nem tudok mondani, gondolom ezért nem szívesen állítanád vissza. Lehet később magához tér és engedi települni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
Technoman
őstag
válasz Technoman #11308 üzenetére
Na, magátol "megjavult" ez a szolgáltatói frissítés (nem csináltam semmilyen FR-t), egyszerűen csak eltünt a frissítések menüből (örülök, mert nem akartam volna újrahúzni a telót) Annyi volt a tegnapi mókolásom, hogy kikapcsoltam a Huawei Cloudot, ja é ki-be kapcsolgattam a "Ne zavarjanak" szolgáltatást(?)
-
DonDragonka
őstag
válasz Technoman #11704 üzenetére
Csak egy tipp...
Ha az OTG adaptered támogatja a betápot (lehet töltőre is dugni és azzal töltődik a teló, meg a kap rendes stabil naftát az OTG) akkor dugd rá...
Azt vettem észre, hogy mivel a P30 Pro támogatja a vezetéken keresztüli másik eszköz töltését is (tud úgy működni, mint egy Powerbank minap azzal szórakoztunk a fiammal, hogy az Ő Samsung telóját töltöttem kicsit én, aztán fordítottunk a kábelen és Ő töltötte az enyémet ) ezért ezt erőlteti is, ha rádugsz egy OTG-adaptert. Nekem konkrétan totál meghülyült az egyébként a P20Pro-val tökéletesen működő minőségi OTG cuccom, amíg tápot nem kapott, ezzel megfordítva a P30P erőlködését, hogy Ő márpedig powerbank üzemmódban működik.
Vagy valaki segíthetne, hogy ezt, hogy lehet kikapcsolni, mert menüből az istennek nem engedte. Kikapcsoltam és visszakapcsolta... Fejlesztői menüből se ment...
Íme az ominózus USB töltés opció, ezt írja ki ha betáp nélkül dugom rá az OTG adaptert:[ Szerkesztve ]
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest