Új hozzászólás Aktív témák

  • kirkri

    addikt

    válasz Dhampir #13764 üzenetére

    Ma valóban van a MM-ban 190-ért, de tegnap még 250 volt náluk. Képben vagyok az árakkal, mert minden nap néztem az Árukeresőt, hátha valahol egy durva akcióban sikerül kifogni nagy kedvezménnyel :) (A múlt héten az Edigitalnál is 200e alatt volt kicsivel.)

    (#13765) Ferenczi Áko: UPC (Vodafone).
    A részleteket pontosan nem tudom, mert azt nem adta ki nekem az ügyfélszolgálat, de valami olyasmi, hogy a UPC ügyfelek az eltöltött évek után sávos kedvezménnyel vásárolhatnak független telefonokat, elkötelezettség nélkül.

    Mivel nem vagyok UPC ügyfél, így nem hallottam erről a lehetőségről soha, ezért a UPC és a Vodafone ügyfélszolgálaton is rákérdeztem, ahol elmondtam mi a félelmem, hogy esetleg valamilyen szerződési kötelezettség tartozik a készülékhez és előfordulhat-e, hogy a jövőben letiltják a telefont? A Voda ügyfélszolgálat lepasszolt, hogy menjek a UPC-hez, mert ugyan egy cég, de külön kezelik (még) a két szolgáltatói vonalat. A UPC ügyfélszolgálaton pedig megerősítették, hogy nem tartozik semmilyen kötelezettség a készülékhez, egy összegben ki lett fizetve, nincs letiltási kockázat. Mivel az eladó és az ügyfélszolgálatos története összecsengett, így végül leküzdöttem a gyanakvásom és megvettem a telefont. Az a probléma még bejöhet, hogy ha a jövőben úgy menne tönkre a telefon, hogy cserére kerülne sor, akkor csak az eladó tudja azt érvényesíttetni, mint a készülék eredeti vásárlója, de az eladóm nem az a típus volt (középkorú családapa), aki egy ilyen segítségtől elzárkózna, így ezt a rizikót bevállaltam.

    [ Szerkesztve ]

    21 éve a Prohardveren! ™

Új hozzászólás Aktív témák