Új hozzászólás Aktív témák

  • P1eTr0

    aktív tag

    Néhány gondolat a korábban leírtakhoz, csak akkor épp nem volt időm összeszedni a gondolataimat :)

    Akkumulátor üzemidő

    A telefonom 2 SIM kártyát kezel, ez fontos lehet a későbbiekben. Én kb. 2 naponta töltöm a telefont, egész nap 4G hálózaton van és 2 db e-mail címet szinkronizálok vele egyszerre. Emellett gyakran használom a Viber-t, valamint a Messenger-t is (nem a Facebook alkalmazás van telepítve). Képernyőidő tekintetében nem közelítem meg a 7-9 órát, sokkal inkább a 4-5-t. Viszont beszélek a telefonomon, ami nagyjából 1,5-2 órát jelent a gyakorlatban.

    Ami talán fontos, abban nagy igazság van, ha valaki egy nap alatt lemeríti a készüléket, akkor simán hozhat 7-9 órát a kijelző. Nekem speciel gyakran kaotikus az akku üzemideje, mert pl. most 2 napja megy a telefon és még csak 50%-on áll. De van olyan, hogy első nap végére éri el ezt a szintet. Szóval a "felhasználástól függően" mondás valóban igaz :)

    Tok

    Bár mostanában normál tokokról nem esik szó, azért csak nem köveztek meg érte, ha felhozom a témát :) Internetről már elég sokfélét rendeltem. Volt szövet háttal rendelkező, mintás szilikonos, áttetsző, stb... A legutolsó vásárlásom alkalmával egy UAG tokot vettem, ami jelentősen megnöveli a telefon vastagságát, de nagyon király benne a készülék. Az ára sem épp mondható olcsónak, de nagyon minőségi a cucc. Rendben vannak a kivágások, tartja a telefont és elég masszív. Amit szokni kell vele, az a gesztusvezérlést, mert egy kicsit máshogy kell csinálni, ugyanis a tok "rányúlik" kicsit a kijelzőre. De 1 hét után már az is megy rendesen.

    Ezt most amolyan tapasztalat megosztásnak szántam, nem pedig "ez itt a reklám helye" céllal írtam le :)

    Normális vagyok. Megmondták a hangok is.

Új hozzászólás Aktív témák