- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Linux kezdőknek
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- TP-LINK routerek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- PR-Telecom
- Corel Draw topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz _SZECSKA_ #275 üzenetére
Néztem én is ezt a videót, látok benne előrelépést. Pl. a nagyobb csempék, amin már akár több dolog is megjelenhet a naptárból, emailből, időjárásból, az jó dolog. Anélkül ezek a fajta csempék nem érnek semmit.
A keresésen is sokat segít, ha nem a képernő másik felén jeleníti meg a találatokat. Persze táblagépen lehet, pont hátrány, mert ahogy a képernyőn gépelsz, kitakarod kézzel a keresőmező alatti találatokat. Hát, már csak ilyen apróságok miatt sem lehet egyforma felületként kezelni a kettőt.
A majdnem start menü is visszajön, mert mi az, ha nem start menü, hogy külön lapon tudja mutatni a telepített alkalmazásokat (és csak az alkalmazásokat), többféle csoportosításban?
Hasonlít a droidos táblagépre, az is így működik. Van többképernyős desktop, ahol élő widgetek, ikonok, satöbbik, mint a windows start képernyőn, és egy gombnyomással eljuthatok az összes telepített alkalmazás listájához.
De van benne marhaság is, hogy milyen szépen csóválja a farkát a sárkány, ahogy lapozok?
Meg, hogy akár a desktop wallpapert is beállíthatom a start képernyő hátterének, ráadásul többféle színt beállíthatok?
És úgylátszik az 1 képernyő 1 alkalmazás filozófiát is kezdik feladni, ahogy ecsetelte, hogy a mail mellett akár 3-4 alkalmazás is kinnt lehet egyszerre a képernyőn. Persze ez megint szopás a fejlesztőknek, mert eredetileg arról volt szó, hogy egy app lehet teljes képernyős, 1/3 vagy 2/3-ad szélességű. Most meg visszatérünk a majdnem tetszőleges "ablak" méretekhez.
Mindenesetre újra előveszem a 90 napos próbaváltozatot, és rátelepítem, mert kíváncsi vagyok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hivatalos videón is karcsú a Find N5
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Gyúrósok ide!
- GTA VI
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest