Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vlevi

nagyúr

válasz _SZECSKA_ #275 üzenetére

Néztem én is ezt a videót, látok benne előrelépést. Pl. a nagyobb csempék, amin már akár több dolog is megjelenhet a naptárból, emailből, időjárásból, az jó dolog. Anélkül ezek a fajta csempék nem érnek semmit.
    A keresésen is sokat segít, ha nem a képernő másik felén jeleníti meg a találatokat. Persze táblagépen lehet, pont hátrány, mert ahogy a képernyőn gépelsz, kitakarod kézzel a keresőmező alatti találatokat. Hát, már csak ilyen apróságok miatt sem lehet egyforma felületként kezelni a kettőt.
    A majdnem start menü is visszajön, mert mi az, ha nem start menü, hogy külön lapon tudja mutatni a telepített alkalmazásokat (és csak az alkalmazásokat), többféle csoportosításban?
    Hasonlít a droidos táblagépre, az is így működik. Van többképernyős desktop, ahol élő widgetek, ikonok, satöbbik, mint a windows start képernyőn, és egy gombnyomással eljuthatok az összes telepített alkalmazás listájához.
    De van benne marhaság is, hogy milyen szépen csóválja a farkát a sárkány, ahogy lapozok? :)
    Meg, hogy akár a desktop wallpapert is beállíthatom a start képernyő hátterének, ráadásul többféle színt beállíthatok?
    És úgylátszik az 1 képernyő 1 alkalmazás filozófiát is kezdik feladni, ahogy ecsetelte, hogy a mail mellett akár 3-4 alkalmazás is kinnt lehet egyszerre a képernyőn. Persze ez megint szopás a fejlesztőknek, mert eredetileg arról volt szó, hogy egy app lehet teljes képernyős, 1/3 vagy 2/3-ad szélességű. Most meg visszatérünk a majdnem tetszőleges "ablak" méretekhez.
    Mindenesetre újra előveszem a 90 napos próbaváltozatot, és rátelepítem, mert kíváncsi vagyok rá.

Új hozzászólás Aktív témák