Új hozzászólás Aktív témák

  • enerdzsájzer

    tag

    Két dologra volt jó hogy írtam a praxisra. Az egyik hogy több nyugtató fogyott két hétig, a másik meg hogy kiderült mi lett elrontva.
    Nem lettem kivizsgálva kamaszkoromban a makacs derékfájásommal és nem lettem eltiltva a fizikai munkától.
    Nem műtöttek meg rögtön amikor kiszakadt a sérv, ezt ügyeletben is, akár karácsony éjjel 2-kor is meg kellett volna műteni.
    Nincs kitámasztva cage-val az SI-LV-ös csigolya, ezért tört el a csavar és ezért törhet el most is egy mozdulattól bármikor, mert ez a legutóbbi műtét alkalmával is el lett mulasztva.
    Az SI csavarok nagyon rossz helyen vannak, az egyik még csak nem is abban a csontban ahol lennie kellene. Azok a csontok nagyon sűrűn be vannak hálózva idegekkel és erekkel, az egyik csavar simán elnyírhatta több szegmens idegeit is, meg egy érhez is vészesen közel van.
    A támasztás hiánya meg a rossz helyen lévő csavarok, meg a bent hagyott törött csavar még sok-sok komoly gondot okozhat a jövőben is.
    További vizsgálatok szükségesek hogy megelőzzük ezeket a bajokat, valószínűleg újabb műtétre (műtétekre) lehet szükség hogy kitámasszák a csigolyákat, átunna húzzanak a csavaroknak mert lehet hogy fel is vannak lazulva és ha törött csavar is elindult valamerre, azt is ki kell szedni maróval.
    A baj az hogy ezektől már javulást nem lehet várni (sőt talán rosszabb is lehet) ezekre csak a későbbi bajok megelőzése miatt lehet szükség.

    Megyek Szegedre ha fogadnak, ha nem akkor valahogy Ausztria (nem vagyok benne biztos hogy itthon kapok olyan papírt egy orvostól amire rá van írva hogy egy másik orvos elrontott valamit, inkább hagynak a sorsomra)

    Hálapénz? 40 ezret adtam minden műtét alkalmával egy jó hírű orvosnak, 120 ezret kapott összesen. Ez se volt elég arra hogy odafigyeljen arra amit csinál.

Új hozzászólás Aktív témák