Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
Olyan viszont már megesett, hogy facebook-ból kifolyólag lett szex
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
razorka777
veterán
Azért már ez egy kicsit erős.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
Zirowe
nagyúr
magyar felhasználóinak ötöde már döntött úgy, hogy a testi örömök helyett inkább a Facebookot választja
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
nagyúr
Szerintem aki Facebookozik inkább, minthogy sportolni menjen, szexeljen vagy valami hasonló, az orvosi eset
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
őstag
Akkor most az első 5 hozzászóló közül vallja be valaki, hogy tett már ilyet
-
MC Pite
veterán
Taigetosz pozitívak...
Nem szeretem közösségi oldalakat, rájövök milyen... ... szóval más értékrendje van sok ismerősömnek és mennyire nem szeretnek gondolkozni és mennyire lusták. Arckönyvön nem is vagyok fent, mert bírom ezt agyilag lekezelniPixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
atike
nagyúr
Na ez a durva, hogy egyáltalán ilyen kérdés felmerül... És ha hozzáteszem azt, hogy van aki az elsőt választja...... Pfff... Nagyon gáz.
-
saelin
veterán
A facebook káros az emberi létre, csökkenti a szaporodási ütemet és végül ennek következtében kihal az emberiség! Ebből kifolyólag a facebook főembere nem lehet ember... ő egy roswell-i ufo, a távoli €@+& galaxisból. Az elméletem a valóság beleszámításával és a valószinűségszámitás kivonásával a végeredmény; 99.9%. (De ha az emberi elmét, és annak racionális gondolkodásmódját is beleveszem, akkor a képlet megegyezik a feketelyuk forgása által keltett időanomáliával.)
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
HÁZIGAZDA
Na, végre egy jó hír a neo-primitivizmus korában! Szóval a fészaddiktok már szaporodni se tudnak.
A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.
-
buherton
őstag
Szerencsére minden deviancia azzal jár, hogy az élet-ciklus végén utód nélkül marad az egyén, és így nem képes tovább örökíteni a devianciát. Darwini evolúció elmélet itt is igaz .
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Lenry
félisten
ajj gyerekek, ne legyetek már ennyire könnyen csőbe húzhatóak egy bulváros cikkel...
ahol a netet választják szex helyett, ott valószínűleg egyébként sem működnek a dolgok, és azért választja a facebookot, mert az általában kéznél van. ha a t. usernél zsebStilhfűrész lenne állandó jelleggel, akkor fát vágna, de a lényeg nem a pótcselekvésen van, hanem azon, hogy mi helyett pótcselekednek a népek.
hogy most ez épp a facebook, az másodlagos.persze mielőtt jönnétek szőrszálhasogatni: igen, vannak olyan elborult függők, akiknél nem a párkapcsolattal van baj, hanem a kis buksijukkal, de ő meg egyszerűen betegek és statisztikailag irreleváns mennyiségben fordulnak elő.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
törölt tag
Megy a kettő együtt is... Miről van szó?
-
Lomha 8V
addikt
A Facebook a Sátán műve, ezt mindenki tudja. Szerintem menjünk tüntetni és csináljunk Facebook-utáló klubokat! Nehogy csak simán ne használjuk! Nem-nem, utáljuk, mondjuk el minden szarnak! Ha csak simán nem használnánk, akkor az nem lenne olyan érdekes!
-
fi:zi'k
nagyúr
Ha már van olyan választási lehetőség, hogy "mi az a facebbok?", akkor olyen is lehetne, hogy "mi az a sex?".
(#26) pszichiáter
Ez valójában egy iphone reklám.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
djdaniel
senior tag
Vajon Mark Zuckerberg hányszor mondott le a szexről a facebook miatt ?
-
M@trixfan
addikt
Vajon mi minősül az oldalon eltöltött időnek? Nagyon sokan olyan szinten be vannak huzalozva, hogy push notification alapon minden azonnal megjelenik, üzenetek jönnek-mennek. Ilyen esetben szinte meg sem nyitják magát az oldalt, mégis intenzíven használják. Magával a Facebook jelenséggelel kapcsolatban azt is megfigyeltem, hogy van olyan is aki pusztán menőségből nincs fenn rajta. Ettől a tenytől önmagában még nem lesz senkiből Buddha. Nekem azért sikerült mér értelmes dolgokra is használni, nem is ritkán. Amit nem szeretek benne, az az, hogy szerintem csökkenti a az ismerkedés spontán faktorát és a gyors információk miatt prekoncepciókat alakít ki az emberben.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
veterán
Pár napja egy lány miatt csináltam facebook accot, mert ott tudok vele beszélni leginkább, a chaten napközben. De van 1-2 ismerős aki szinte egész nap rajta lóg, nem is értem mi fogja meg annyira az embert benne
Ha akarok valakivel beszélni akkor iMessage - Viber - WhatsApp[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
DaveJr
őstag
A megkérdezettek 64%-át egyre jobban vagy nagyon foglalkoztatják adatbiztonsági kérdések, további 2%-ot mániákusan.
Ezen jót nevettem "mániákusan" akkor minek van fent
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
nagyúr
A Facebook messenger pont erre alkalmas, és ott van minden ismerős, aki online, nem kell rátukmálni senkire az adott progit, mert te ott akarsz vele társasági életet élni.
Az emberek nem húznak határokat. Van amit lehet közösségi oldalon művelni, és van, amit nem A szerelmi és szexuális élet kiélése szerintem pont nem az, ami ide való. Minden másra pont alkalmas, ráadásul elég könnyű megszűrni, kitől mit akarsz látni (vagy kit). Így a nagy ellenzők pont, hogy jó/értelmes dolgoktól szabadítják meg magukat. Van egy ismerős, ő pl. a feleségén keresztül kommunikál sokunkkal, de hogy magának csináljon egyet, na az már büdös neki
(#36) Kopi31415: Van ott még szabad végtag vagy khm "lyuk"
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
csecso22
tag
Ezért fog kipusztlni az emberiség mert mindenki a szex helyett majd Facebookozni fog
"Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot"
-
halkow
őstag
Ott valami más gondok is vannak szerintem aki a facebookot választja
"A tetőgerendába beleköltőzött a puha fa szú "
By El bandiAlcatel onetouch idol2s the king
-
mepet
addikt
Micsoda illusztráció van a cikkben. A férfi facebookozik, a nő meg alszik. Nem fordítva gyakoribb ez véletlenül, vagy csak a személyes tapasztalataim vezetnek félre?
-
zaugheek
tag
Eh... nekem erről a cikkről Szepesi Niki könyve jutott eszembe, ahol kb. 10x megemlíti a "facebook-generáció" kifejezést. Pedig az ám a sex-related content.
-
ZooLLeR
tag
Nekem nincsenek facebúkos problémáim,mert én azok szerencsés emberek közé tartozom akik nincsenek fent facebukon mert nem érdeklik
Farhát eladó.
-
Dr. Romano
veterán
Mi ez Phlikk, Phors, Phiskegyed, PHot?
Ezek a cikkek....
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
addikt
OMG! Nem hiába fújják a suliba hogy mindenki függő...
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Ghoosty
őstag
Nekem gyanús ez a felmérés, vagy a cikk.
"mégis a hazai 4,7 millió Facebook-felhasználó "
"A lakosság 88%-a naponta,(lép be) "Nincs is a lakosság 88%-nak Facebook profilja.
"A lakosság 30%-a már kizárólag mobil felületről vagy tabletről lép be az oldalra."
Ez kb 3 millió ember. Tehát a facebook felhasználók közel háromnegyede kizárólag mobil eszközről lép be. Ehhez képest a magyar mobilnet penetráció kevesebb,mint 20%. (tudom, lehet wifiről is, de gyanús)
-
ivana
Ármester
Ezt a képet kutyásba láttam, de így se rossz Miket nézel te?
Egyébként, ha dolgozok a gépen általában a 20 - 30 tab közül 1-2 gmail és 2-3 facebook, ez nem tudom hova számít, de nem állok le hülyeségeket nézni, ha dolgom van. De a facebook a csoportos kommunikáció hatékony módja, igazából a csoportok a lényeg a többi baromság. A chat jó tud lenni, de az nem csak ebbe van. Személyes tapasztalataim szerint viszont a g+ sokkal jobb felületű és gyorsabb, csak ott nincs fenn soha senki.
(#47) ZooLLeR: És? Az e-mailjeidet hányszor nézed meg egy nap? A facebook sokszor hatékonyabb. De nem szoktam, szoktam nézegetni csak úgy mivel a telefonomon kapok mindkettőről értesítést.
[ Szerkesztve ]
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Dr. Romano #45 üzenetére
Egyébként tényleg jogos. Persze van IT vonatkozása a dolognak, de leginkább asszony notiján szoktam látni hasonló címeket, amikor a női site-okat böngészi.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó számítógép + gaming monitor
- Apple iPhone 14 Pro 256GB Space Black GARANCIA 2026.04.25. 99% AKKU //MEDIA MARKT//
- NAGEMA 2 lángos kis fözőlap(régi de nem volt használva)
- Nokia 105 4G kártyafüggetlen + dual simes, hagyományos, nyomó gombos készülék, hibátlan működéssel!
- Xiaomi redmi note 13 pro+5G(független)8/256gb
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen