Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Pipó

  őstag

  Nem kell, hogy annyi bevétele legyen. A cég értéke legyen nagyobb eladáskor, mint vételkor, a közbenső működés költségeit pedig haszonnal fedezze a bevétel. Szerintem vannak annyira ügyesek, hogy ez menni fog. Azt is el tudom képzelni, hogy a számukra nem fontos részterületeket leválasztják és értékesítik, csökkentve a költségeket. Bár nem tudom van-e ilyen.

  [ Szerkesztve ]

  "Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!

 • b.

  nagyúr

  HPC, exascale, hyperscale. Nvidia nem kell hogy harcoljon Intellel , AMD vel azért hogy bekerüljön az ökoszisztémájukba,nem lesz szülksége X86 licenszre és nem ad gyorsítót Intelnek ezentúl.
  Intelnek meg nincs olyan gyorsítója ami felvehetné a vesenyt Nv vel. ilyen egyzerű a matek.ARM alapon nem lesz e Intel se AMD szerver csak Nvidia. Nem évi 4 milliárdot akarnak ezzel keresni hanem évi 10-20 milliárdot.
  Azért felesleges aggódni , hogy mi lesz most az ARM mobil szegmensével mert semmi, Nvidának egy olyan plusz hozadék a a fenti dolog mellett aminek örül és biztos bevételt nyújt.

  [ Szerkesztve ]

  "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa

Hozzászólok Aktív témák