Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Abu85

  HÁZIGAZDA

  Először nagyon meg kellene győzni a Microsoftot arról, hogy adjon ki ARM-os Windows licencet dobozos formában. Egyelőre az MS kb. szarik rá. Korlátozott OEM licenc van ARM Windowsra, ami lényegében kicsi mobil gépekre telepíthető.

  Valójában a Microsoft nem nagyon akar két ISA-t PC-be. Elfogadják, hogy az ARM jó bizonyos területekre, de tovább nem viszik, mert csak magukat szívatnák vele, hiszen sokkal több munka lenne az OS fejlesztése.

  A Microsoftot tehát a desktop ARM-hoz meg kellene győzni. És ezt úgy értem, hogy oda kellene tolni eléjük egy kurvára zsíros csekket, hogy egyáltalán foglalkozzanak a kérdéssel. Saját maguk ebbe egy deka pénzt nem fognak rakni, mert a piac ugyanakkora marad, miközben a fejlesztési költségek nőnének egy extra architektúrával. Senki sem a saját pénze ellensége, de ha az NVIDIA úgy évente 2 milliárd dollárral megkínálja a Microsoftot, akkor már más a leányzó fekvése, annyi pénzért már megéri dolgozni.

  [ Szerkesztve ]

  A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Hozzászólok Aktív témák