Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Abu85

  HÁZIGAZDA

  Persze, hogy nem érdeke. Ezért hangsúlyozták folyamatosan, hogy nem változik semmi, de ha jogilag nem vállalják, hogy nem lesznek hátrányban a partnerek hozzájuk képest, akkor mindegy, hogy mi az NVIDIA érdeke, a partnerek a sajátjukét fogják nézni, és néznek egy másik ISA-t. És ebből a szempontból az egész felvásárlás már iparági károkat is okoz, mert az NV-nek nem sikerül megtartani a partnereket, a partnerek nem tartják tovább életben az ARM ökoszisztémát, majd ezek együttes hatását az ARM dolgozói szívják meg.

  A hatóságokon most nagy felelősség van, mert alapvetően az lenne a legjobb, ha fenntartanák a mostani rendszert. De nem biztos, hogy az NV belemennek egy olyan jogi egyezménybe, hogy magát nem részesítheti semmilyen előnyben. Ha viszont ebbe nem mennek bele, akkor a partnerek fognak tiplizni.

  (#7) T J: Nem azért vennék meg az ARM-ot 40 milliárdért, hogy a megszokott működési modellel évi jó eséllyel évi párszáz millió dollár nyereséget termeljenek vele. Ezzel 50 év alatt sem termelik vissza az árát.

  [ Szerkesztve ]

  A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Hozzászólok Aktív témák