Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    kis tanács azoknak,akik a fémes akksik hívei,szeretik az ilyen cuccokat,mint én,lásd a tegnapi "csoportkép" :DDD
    Ha az embernek van elhasznált vatelines patronja....ne dobja ki!Egyrészt mert a középérintkezőt kihúzva a benne lévő gumi pont ugyanolyan,mint az akksikban a középérintkezőé,ez elrakandó,hiszen az akksiban felhasználható...a másik pedig,hogy középérintkező kihúz,gumi kiszed,elrak,szedjük ki a patronból a belét...(a középérintkezőt azért IS kell kiszedni,hogy így tövig felmenjen az akksira!)...és lesz egy remek polírozó,akksiszétszedő segédeszközünk!
    Mert ugye ezt fel lehet tövig tekerni az akksira...és be lehet a fúrógépbe fogni!
    Namármost a "króm" akksik kedvelői is szembesülnek azzal,hogy a test karcolódik,vagy gyárilag nem olyan szép...viszont így a fúrógépbe befogva az akksit,majd szépen a forgó akksi oldalához 1000-es csiszolópapírt nyomva(Praktikerben pl.filléres tétel 1 ív) és szépen,a gombra vigyázva! végighúzva az akksi külsején gyönyörűen percek alatt fel lehet polírozni...
    A másik,hogy akinek gumírozott fekete akksija van,és mállik a gumi...az vegyen szépen mondjuk 100-as csiszolópapírt is...és ezzel a módszerrel le lehet csiszolni az ócska fekete gumit,alatta ott a rozsdamentes acél ház...és a csúnya fekete "hámlós" akksiból még remek fényes rozsdamentes házú akksi lehet így...az emyémek is részben így készültek,ami gumis volt.
    Nem kell bütykölni...aki félti a gombot,az szépen kapcsolja ki az akksit 5 clickkel,és tekerje körbe szigszalaggal,cellux-al a fejrészt a művelet idejére,így a csiszolópapír garantáltan nem sérti meg a fejet,ami krómozott réz,a peremébe se jó belecsiszolni,és a gombnak se lesz kutya baja se a művelet alatt!
    Annyira kell figyelni,hogy a csiszolópapírt nem szabad nagyon nyomni...sőt a legjobb hüvelyk és mutatóujjal egy U alakúra hajtott smirglidarabot átellenes irányban mindkét oldalról rászorítva csinálni,így nincs oldalirányú erő!Ugyanis a forgó akksit 1 oldalról erősebben nyomva a fej kicsúszhat a csőből,lelazulhat,erre figyelni kell!
    Ennyit az akksifelújításról,nem ördöngösség,és mégis széppé teheti az ember ingyen a kopottas,leharcolt akksijait.

    [ Szerkesztve ]

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Aktív témák