Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Lenry

  nagyúr

  LOGOUT blog (1)

  Mondj nekem egy olyan helyet Magyarországon, ahol visszaadják a pénzed, ha nem tetszik a cucc.

  interneten rendelve? bármelyik. ezt a magyar állam törvénye garantálja. akkor is visszaküldheted ha simán meggondoltad magad vagy csak nem tetszik a színe, vagy csak úgy. nem kell indoklás se.

  Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

 • Tel Elek

  addikt

  Lenry leírta alattam az első kérdésedre a választ. 8 nap elég arra, hogy kiderüljön, ha valami rossz.

  Neked az korrekt, ha ha olyan csavarhúzót küldenek, ami a csavar fejéhez illesztéskor eltörik. Vagy olyan akksit, amelyet eredetiként hirdetnek, közben gagyi hamisítvány érkezik? Vagy teljesen más paraméterekkel rendelkező táp, mint ahogy meghirdették. Ezeket az eseteket a végtelenségig sorolhatnám. Hát én az ilyen eladókat valahogy nem "bírom".

  Ha visszakapom a pénzem, attól úgyan úgy volt adás-vétel közöttünk. A negatív arra lenen jó, hogy ne 90+%-al virítsion azö összes bóvliárus és kevesebb embert vágjanak át. Ugyanis a nagy többség nem reklamál mert vagy nem tud angolul vagy lusta hozzá.

  Hogy miért adnék nekatívat? Hát ezért. Átvágott,becsapott,megvárakoztatott stb. A megbízhatósági rátája pedig ebben a rendszerbe színtiszta hazugság.

  Ez az iromány semmiképp sem címlapos. Teljesen összeszedetlen, minden konkrétumot mellőző sallang. Pár terméket kiemelt, de betűkből semmi irdemlegeset nem lehet kiolvasni.

  Remélem azért lehet még saját véleményem. PH-n ezt nem szokták megengedni nekem. :D

Hozzászólok Aktív témák