- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelszókezelők
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- WD My Cloud NAS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Direct One (műholdas és online TV)
- A francia akkumulátorgyártó szerint későn jött az EU-s segítség
- Arch Linux
-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha nem lesz elszállt az átalány, akkor nincs is ezzel bajom, csak ne legyen még +sokezer forint az ügyintézési díj.
Ha pl egy 500Ft-os kacatra rászámolnak még egy százast, nem fog zavarni az éjszakai alvásban -
válasz
Benhill #169459 üzenetére
Igazából azt nem értettem meg sosem ennél a hangfalnál, hogy miért jó.
Úgy értem, ha a nyakamra teszem, akkor már legyen egy headset, és én hallom, nem mindenki körülöttem, mert ha úgy akarom hallgatni, hogy más is hallja, akkor már túl hangos lesz nekem.
Más szóval: miért venné bárki ezt egy headsettel szemben... -
válasz
haruspex #168874 üzenetére
Pápai vagyok, de járok munkából kifolyólag Nagykanizsa, Zalaegerszeg, Móvár, Győr meg sok minden más városba itt ÉNY-DT-on. Rengeteg alkalommal találkozom azzal, hogy maszk nincs az embereken, vagy ha van, akkor is az állukra húzva boltban, kórházban, ügyintézés során. Itt helyben is ezt láttam, de most, hogy hirtelen lett 17 új fertőzött csak a városunkban, egyből pánikolni kezdtek az emberek. Volt, hogy egyedül voltam egy Burger Kingben maszkban (illetve az eladók is viseltek), pedig ki van írva, hogy csak az étkezés alatt nem kötelező, de a várakozók, nézelődők, már evéssel végzők is mind maszk nélkül voltak. Pedig mi sem magunkat féltjük, hanem a szüleinket, ha esetleg akaratlanul elvinnénk nekik a vírust...
-
válasz
PainKiller13 #168800 üzenetére
Sehol.
Meglehet, hogy volt egyszer, ilyen leárazás, olyan korábban gyűjtött kuponnal, meg így, meg úgy.
Persze ilyen itthon is akad, lásd a legutóbbi AY akvió, amikor negyedáron lett futócipőnk párommal, de attól még, hogy egyszer volt egy ilyen lehetőség, nem lehet annyiért kapni a mindennapokban... -
válasz
hodostamas #168611 üzenetére
Ilyen miatt indítottam májusban vitrendezést, és kérdés nélkül visszakaptam a pénzt Aliról.
-
-
válasz
Zoli-bácsi #167452 üzenetére
De ha kettévágod, akkor is másfél méteres lesz, csak vékonyabb
-
válasz
macilaci78 #167217 üzenetére
Jobb áron jött ki, mint idehaza? Honnan rendelted?
Mennyire lehet "kis" tételben rendelni? (Nekem fél mázsányi alapanyag kellene talán...) -
válasz
kmarci25 #167190 üzenetére
Ó, igen, a 3rd party appok. Volt, amit megvettem, de nem ment mi fit nélkül, az meg nálunk is szívta az akksit. Fura mód az SGS7-nek nem annyira, mint a xiaomi telóknak.
Viszont így, hogy a mérleggel használom, és csak reggelente van bekapvsolva, nem tapasztalok vele problémát (lehet, hogy ezért, lehet, hogy javították.)Van olyan, aki honor band-ről váltott mi bandre? Kíváncsi lennék erre a tapasztalatra is.
-
válasz
szabi__memo #167178 üzenetére
A mérleg miatt továbbra is fent van a mi fit, meg a hiawei health is értelemszerűen.
Mivel régen volt már a váltás, ezért már nem emlékszem annyira, és másfél év alatt sokat fejlődhetett az app. Arra emlékszem, hogy könnyen ment a váltás, és öröm volt az új progit használni. Sokan mondják, hogy jobb a Huawei app, én nem tudok erre mit mondani, mindkettőt szerettem. Most jobban tesztik a huawei app áttekinthetősége, de szerintem mindkettő megfelelő. -
válasz
sambenez #167175 üzenetére
Honor band 4-ben színes kijelző, mi band 3-ban még nem, mi band 4be berakták, de közben a honor band 5-be jött az SPO2 mérés, amit a mi band 5-ben pótolnak. Emellett az alvásfigyelés a honor band 4-ben komolyabb volt, amit a mi band 4-re már ugyancsak feltornáztak olyan szintre. A honor band 4 és 5 töltőcsatlakozása praktikusabb, a mi band 5-re már ők is átveszik ezt a megoldást, hogy ne kelljen kiszedegetni (már a négyesnél is elkezdték ezt később gyártani hozzá, hogy ne kelljen a bölcsővel vacakolni)
Szóval a kijelző, az SPO2 mérés, a töltés, az alvásfigyelés olyan finkciók, amikben a mi band egy szériával lemaradva követi a honor band-et.Ne értsd félre, nem szeretnélek meggyőzni arról, hogy a honor band aktuális modellje jobb, mint a mi band-é. Azt tudom, hogy számomra jobb. A fentiek pedig jót tesznek a vásárlóknak. A mi band vált etalonná, a honor úgy tudott versenyt generálni, hogy extra tudásban rálicitált az aktuális mi band-re, ami persze belekényszerítette a mi band-et is abba, hogy fejlesszen a kijelzőn, alvásfigyelésen, érzékelőn, töltésen. Örülnék, ha ez visszafele is hatna, és a honor band fejlődne akkuidőben például. Mi nyerünk bele leginkább, ha egyre jobbak lesznek (vagy inkáb vedzítünk, mert vesszük a sok kacatot
)
-
válasz
vargalex #167173 üzenetére
Egy szóval sem mondtam, hogy a mi band 4 kijelzője lenne ilyen. Donki Hóte a 4 kijelzőjézől nem volt elájulva, én pedig a korábbi kijelzőkben csalódtam annyit, hogy a 4-nek már nem is volt esélye bizonyítani. Amilor két sorozatot is lecserélsz ilyen probléma miatt, már nincs nagy kedv a harmadik szériát is megpróbálni. Így a mi band 3-mal "egyidős" honor band 4-re váltottam, majd jött az ötös.
Meglehet, hogy a mi band 4 már nem fog ilyen hibát generálni (azért még csak egy ébedek lesznek), de előbb kellett volna javítaniuk, hogy ne veszítsenek el ezzel többeket.Mellesleg a honor band 4 a mi band 3-mal együtt futott, nem hasonlítottam korábbi modellhez. Egy ideje a mi band a honor band-et követi tudás tekintetében, ugyanakkor az üzemidő messze jobb a xiaominál.
-
válasz
Donki Hóte #167160 üzenetére
Nekem pont a mi band oled kijelzője volt az ok, hogy miért honor band felé menjek tovább (4 majd 5)
-
válasz
gyemipapa #167050 üzenetére
Épp egy ilyen esetem volt, ami során márciusban adtam le a rendelést francia raktárból (másfélszeres áron a kínaihoz képest). Vámhatáron belüli érték, de gyorsan akartam a terméket. Azt ígérték, 10 napon belül megjön. 20 nap után lejárt az alis határidő, ekkor indítottam el az ügyet, a pénzt vissza is kaptam tőlük, ali nekem ítélt. Megvettem itthon a terméket.
Tegnap megjött - Kínából - a csomag, onnan adták fel, nem az ígért francia központból.
Nálam ez az első eset, hogy utólag nem fizetem ki újból a terméket, amit egyébként már beszereztem máshonnan, így most feleslegesen jött (ki sem bontottam). Ezúttal nem érzem azt, hogy jogtalan előnyhöz jutottam volna, sőt, igazából a hónapos várakozással még én jártam rosszul, majd hazai beszerzéssel drágább is lett.
(Műtétem volt, ez után kellett egy eszköz az edzéshez) -
válasz
grizlisandor #166736 üzenetére
Sztereotipia ON
Gamer szék, tehát minimum 150kg-ig hitelesítve
Sztereotipia OFF
-
válasz
fradi81 #166671 üzenetére
Emlékeim szerint ezt rebrandelte a Ciaomi. Nálam három hétöután behalt, de ez nem jelenti azt, hogy vacak.
Nem vág úgy, mint egy philips, de nem szörnyű.Viszont ha figyeled a philips online bolt oldalát, ott jobb vételeket lehet kifogni.
Én legutóbb egy 14k-s fullos philips borotvát vettem akciózva és kuponnal. Egyszerűbb (fenti fajta) is volt akkor 8k-ért ingyen postával, hazai garival. -
válasz
digitalentum #166649 üzenetére
Type c - type c kábel és type c --> microUSB adapter? Talán mindkettő lehet otthon, mint vérbeli kacatrendelgető
-
-
Ez a hangfal mitől éri meg az árát? Úgy értem, mi az, amiért ezt éri meg megvenni mondjuk egy T6 mini-vel szemben, vagy még inkább T6 plus kicsivel többért itthonról, hazai garanciával. Nem ismerem ezt a bw-wa1-et, ezért érdem, mert technikai adatok terén a T6 mini is ilyen vagy jobb, és olcsóbb, a T6 plus kicsit drágább itthonról, de messze jobb.
Szóval van olyan tulajdonsága, amiért nagyon ajánlott? Már csak azért is, mert a nálam levő T6 mini-ket látva barátom épp gondolkodik hangfalban, és hátha jött már ki újabb, jobb modell, ami inkább megéri. -
-
válasz
mrrr74 #166202 üzenetére
Hallottam már a kettőt együtt, de mikor rendeltem, a tws volt számomra az elsődleges szempont a tervezett felhasználás miatt és ehhez a két t6 mini 13k alatt volt, míg a t6 plus duplázva postával 34k lett volna, és annyibal nem jobb a hangja. (Egyébként teljesítményben is nagy a különbség 15W vs 40W, durva lenne, ha csak ennyi lenne a különbség)
-
válasz
ben-ga #166198 üzenetére
Nem tudom megmondani. Barátom nézte ezt a t2 plus-t, de ennek az áráért element mega-t tudott venni.
Méretet nem nézve a t2 plus helyett t6 plus-t vennék inkább a tesztek alapján (nekem amúgy is az jön be a legjobban a mega mellett)MOD
De én nem vagyok audiofil, csak teszteket olvasva választottunk itthonra is, barátnak is, meg másnál hallottuk egyiket, másikat. -
válasz
ben-ga #166189 üzenetére
Én épp nemrég rendeltem 2db T6 minit, amihez találtam 2USD kupont is, így postázással együtt 40USD alatt volt az ára.
Ha nem akarod aTWS-t kihasználni, akkor egy darabot is vehetsz, és gyorsan ideér (már úton van nekem, jött a futártól az email, csak épp itt a hétvége). Micro SD tehető bele és jókat írnak róla (persze nem olyan jó, mint a t6 plus, amit meg szerintem jobb itthonról venni)
Egyébként stereo változatban 40USD-ért szerintem jó ár érte, ajánlom így megvenni -
válasz
CHIPman #165587 üzenetére
Ez nem egy kifejezett ok a BG kerülésére, hanem egyszeri tapasztalat: vettem egy tabot, ami boot loopba került. Küldtek firmware frissítéshez segítséget, nem oldotta meg.
Na, onnan kezdve semmi. Se normális válasz, se segítség. Paypalon keresztül sem.
Most már PP kezében van a dolog, másfél hónapig semmi pozitív hozzàllás. -
-
Nem is tartom már számon, mennyi csomagom sorakozik ilyen módon.
A posta azt kommunikálja kifele, hogy a vírus miatt két hétig pihenteti a csomagokat, hogy ne legyenek vírusosak(több, mint két hete állnak csomagjaim), de igazából arról van szó, hogy megnőtt az online rendelés, karácsonyi csomagszámok vannak, és nem bírják a terhelést, a külföldi csomagok pedig "indokoltan pihentethetők" -
válasz
alcapone386 #164979 üzenetére
Ez túl logikus, így ilyet csak pl Dél-Koreában csinálnak.
-
válasz
MittuDomain_ #164789 üzenetére
Na igen, Európában ez túl bazári
-
-
válasz
Mr.Csizmás #164540 üzenetére
Én ilyet nem merek megnézni
-
válasz
hodostamas #164437 üzenetére
Akkor igen 😃
-
válasz
dugesz77 #164277 üzenetére
Bár nem értek egyet azzal, hogy Skil=hulladék, van több skill gépem is (brutál hitachi-k mellett), de konkrétan ez a skill tényleg gáz. Vettem tavaly, egyszer vágtam vele, azóta több alkalommal is inkább a kézi fűrészhez nyúltam ehelyett.
Nem fut szépen egyenesen, nyeklik a lap, a lézer pontatlan -
válasz
beers #164215 üzenetére
Én háti után most utazáshoz vettem egyet, legközelebbi pár napos utazásnál kipróbálom.
Jövő héten lesz egy két napos, utána héten egy három napos (egy és két éj) út, azon vizsgázhat.
Ha nagyon jó lesz, és tényleg olyan jól pakolhat, akár a hónap végi hat napra is letesztelem, bár arra már kicsi lesz szerintem, de még akkor os jobbnak tűnik, mint a nagy samsonite öltönytáska. Ha nem felejtem el, majd írok róla, hogy vált be. -
válasz
GrayMatter #158133 üzenetére
Egy 2010-es kia rio II média rendszere megegyezik egy 2010-es Hyundai i20-as rendszerével. 2014-ben volt az i20 modellváltás, a kiánál 2012-ben, és 2015-ben a ráncfelvarrás.
Természetesen a benne található médeiarendszertől függ, ez triviális, de az anyacég ugyanazt használta mindkét modelljében alapesetben. Aztán ha már veszel bele egy upgrade-elt változatot, akkor eltér, de akkor bizonyosan kezeli a nagyobb háttértárat is, ezért feltételezem, hogy az alap egység van az autójában.
-
válasz
GrayMatter #158118 üzenetére
2015-ös Kia Rio-m van, és mivel a két autó sok mindenben ugyanaz, kíváncsi vagyok, hogy első szériás 2009-től, vagy a modellváltás utáni, hogy ne vegyek feleslegesen egy kicsi pendrive-ot.
De majd rádugok egyet, aztán úgyis kiderül, utána rendelek majd kisebb fizikai méretűt. -
válasz
Mr.Csizmás #156393 üzenetére
A vételár kb 0,5%-a, tényleg kedvező
-
válasz
pulutodurumo #156192 üzenetére
Erőteljesen noszogatva
-
válasz
Real_Necro #156073 üzenetére
Melyik ez, Miss Simone?
-
válasz
bertokl #156067 üzenetére
Hm, egész jó, közel 6k-t levesz az árából.
Tetszik nagyon, de most nem vállaljuk be, most csináltattuk meg a konyhát, nincs kedvem megint kábelezgetni, és falra szereltettük az asztalra világító lámpát. Pedig egyébként nem hiszem, hogy több lett volna ez a megoldás... -
válasz
Real_Necro #156065 üzenetére
Tyű, honnan van ez az ostob..., ez a nem túl átgondolt idézet az aláírásodban?
Eddig nem ez volt, ugye? Az ilyen fel szokott tűnni.
-
-
válasz
bul07 #155199 üzenetére
A múltkori számomra csalódás volt.
Értem, hogy csak 60Ft, de már a környezetszennyezés, amit az ide szállítása okoz is jobban zavar annál, hogy feleslegesen megrendeljem.Ettől függetlenül köszi a linkeket meg a kupont
, csak hozzáadtam a véleményem ehhez a konkrét elemhez.
-
válasz
HornedReaper #155146 üzenetére
Vártam én a Huawei okosmérlegeket 5k-ért az edigital akciójából itt is meg a jófogáson is, de nem jelentek még meg.
-
válasz
Chris Kiki #155139 üzenetére
BT-on elküldi, hány gramm vizet törölt le?
-
válasz
Zsoleszhun #154950 üzenetére
Épp ezt a találatot akartam én is linkelni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- További aktív témák...
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i5-1340P/16GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Bomba ár! HP ProBook 455 G5 - AMD A10 I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook X360 830 G7 - i5-G10 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest