- Windows 10
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz mrrr74 #98175 üzenetére
Vettem ilyet munkatarsamnak. Galaxy S8-cal tokeletes.
Negativum: csak 20 centis kabel, max 1 A output, igy a toltesi ido sokkal lassabb, mint kabelen a gyari toltovel.
Pozitivum: annak ellenere hogy rohadt nagy, egy nagyon kis elektonika van benne, meg egy tekercs. Siman szetszedheto, es az okossag atviheto mashova (akar a muszerfalba kocsiba, akarhova)
Ennyit meger, de kar az 1A miatt, mert tenyleg lassan tolt.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Talala
senior tag
válasz Kalandor #98167 üzenetére
Én Tronsmart Chocolate töltőt használok. Nekem bevált Galaxy S7 és Lumia 930-al egyaránt. Az S7-en Spigen neo hybrid tok van, a 930-on Muvit Minigel. egyik sem az a papír vékony és gond nélkül működik a töltés. A töltő kis mérete miatt nem mindegy hogyan rakod rá a telót, ennyi a negatívuma számomra. Tudja a QC-t is megfelelő kábellel és fali adapterrel, gyári samsung qc töltővel próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
KamuMazsola
őstag
Ez a vezeték nélküli töltés nekem olyan e-pénisz. Hatásfoka nem jobb, a töltés sebessége lassabb.
Üdv.: KamuMazsola
-
Sanyo77
tag
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Ez a blitzwolf kábel ajánlott? [link] Ára szimpatikus.
.
-
cidalain
veterán
Van valakinek tapasztalata kinai multitoolokkal?
Kellene egy kozeparu darab, de korrekt aron. Nem kell 50 bitfejes tartozek hozza, fogo, csipofogo, kes, furesz, funkciok a legfontosabbak. (Elo lehessen kapni zsebbol, kabelt vagni, blankolni, csatlakozot meghuzni, ilyenek)Itthonrol van 12in1 Stanley 5000 alatt, igy ennelnkedvezobben keresek eszkozt. Igy a Ganzo 300 szeria nem jatszik 30 dodoert. Igaz hogy tobbet tud, viszon a funkcioinak nagy resze sosem kellene.
(#98209) Troy.
Abszolut. Nekem ilyenek vannak itthon en elegedett vagyok veluk. Nezd meg a kabelharisnyas verziot, talan kicsit jobb, mert kevesbe deformalodik. A reverzibilis fajta nalam instabip nemely eszkozben, igy mindenkeppen a normal microUSB-set vegyel[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Beni2360
félisten
Gyerekek, hogyan keressek rá olyan öntapadós hálóra amivel a mobilokat lehet a tokhoz rögzíteni?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Dolphine
addikt
Nekem az előző két Lucky bagben, USB Led lámpa és USB Flashlight
Az utóbbihoz egy 14500 akku is kell majd. Van ajánlott típus?
[ Szerkesztve ]
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
andrisbandi
őstag
válasz Sanyo77 #98208 üzenetére
Windows még nem, de több Internet security-t is vettem már ebayen.
Előnye az ár.
Legális, a hivatalos oldalról frissül.
Windows-nál adni szokták a hologrammos matricát is. (Pl az apróról is.+szerződés)Hátránya, h a Paypal védelem ezekre nem vonatkozik.
Support sem szokott járni. Semmi.▓▒░ Dell - i7 - akku 5ó ░▒▓█► https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
-
Batib
őstag
Jelentősen nagyobb a fénye 14500-as akksival. Sajna nekem most megmakkant benne a Mecoo akksi (mélymerülés) és most AA-s alkáli van benne. Én is nézelődök akksi vételére, de most védettben gondolkodom. Ezeket néztem ki, esetleg vkinek vélemény?
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
-cobra-
aktív tag
Itt nézz körül, rengeteg akksit teszteltek már.
800mAh KeepPower ~750mAh-t tud ~1200Ft/db
700mAh Soshine ~550mAh-t tud ~600Ft/db
1200mAh Meco ~5-600mAh-t tud ~500Ft/dbÉn a 300Ft-os zseblámpába Soshine-t vettem, mert csak nagyon ritkán használom, és nem akartam többet szánni rá.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyo77
tag
Oke, kösz mindenkinek.
Van matricás is 10k-ért, akkor az legálisnak tekinthető, gondolom...
-
Czimby
addikt
ZT101/102 vagy hasonló multi van most valahol akciósan 10 dollárért?
Sajnos GB-n eléggé felment az áruk.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
2thletme2day
őstag
Sziasztok
Kellene egy kis segítség. Ezt, hogyan tudnám megvásárolni? Regisztrációkor telefonszámot kért de a maláj országhívószámot nem tudom megváltoztatni. Ha esetleg tudtok hasonló ketyerét az is jó. Kerestem alin is de nem találtam ilyet. ( Mikromake 3D Lunar light touch circuit board 200mAh yellow and white color touch stepless dimming )
-
wentworth
tag
Mi az az lkid a sok gearbest kupon linkjenel? Ha vasarolunk a linkkel, aki kiteszi, ingyen termeket kap?
Vi10 32G Q32G221510...
-
törölt tag
Sziasztok. Nespresso/Nescafe kávékapszulát vásárolt már valaki és ha igen bevállalható? A műanyagra gondolok, ami házilag tölthető. Mielőtt valaki megjegyzi aki kapszulás kávéfőzőt vesz vegyen hozzá kapszulát, annak mondanám, hogy itthon darált különleges kávékat szeretnék kipróbálni, és olcsóbb lenne mint kávéfőzőt venni. Köszönöm
-
wentworth
tag
Barki generalhat olyat? Meglepo hogy sok face oldal is csinalja. A semmiert nem csinalnák..
Vi10 32G Q32G221510...
-
Troy.
addikt
válasz cidalain #98229 üzenetére
Egyébként van más ajánlott? Ami esetleg jobb?
3 db 1 méteres micro usb kábelt vennék. Ez most a banggood-on 3300 Ft. Aliexpresst nem használom, mert nem lehet paypallal fizetni.
Geekbuying-on 6 tronsmart kábel 7$-t nem hangzik rosszul (innen viszont még nem vásároltam).[ Szerkesztve ]
.
-
w.miki
veterán
válasz wentworth #98230 üzenetére
kap némi jutalékot, illetve így méri a webshop, hol érdemes hirdetnie.
Azok az országok, helyek, ahonnan több reflinkes rendelés jön több kupont is kapnak.
Így te is jól jársz.
Ezért csinálják az FB oldalak is, így jutnak ők is kuponokhoz, és kaphatsz te is további kedvezményeket.
De itt ezt tiltott... ez is... :x[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
vince
őstag
-
gagyilovag
aktív tag
Ezt a 2 komponensű ragasztót nagyon tudom ajánlani!
Igaz nem nagy adag,de bitang erős,és nagyon gyors.[ Szerkesztve ]
-
kstcsk
tag
A kézi varrógéphez van még érvényes kupon?
-
bertokl
tag
válasz 2thletme2day #98228 üzenetére
Ha nem boldogulsz, esetleg próbáld meg ezt, itt regisztráció nélkül is megvehető, (ha egyáltalán ez az, amit keresel):
Spot touch two - color lunar lamp circuit board 200mAh battery stepless dimming touch switch
(Nem ismerem sem a boltot, sem amit vennél, csak rákerestem, de mivel paypal van, így nagyot nem kockáztatsz. )
[ Szerkesztve ]
-
DriveR_Art
csendes tag
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem hozzátok, hogy Gearbest, hogy lehet rászűrni az EU Express-el rendelhető termékekre? Konkrétan egy Androidos projektort keresnék! Köszi a választ!
15 éve a prohardveren...
-
FingR86
őstag
válasz kstcsk #98243 üzenetére
az itt található kód nem jó? 70%OFF$1
one dollar
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Windows 10
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek