Új hozzászólás Aktív témák

  • MarioAna

    senior tag

    válasz Tomi_Sci #84908 üzenetére

    nekem egy G277W-M1 van, de mivel ez a "lélektani" 8cm-t túllépi, így EDC-nek nem használom. Arra a célra kettő Sanrenmu van most úton, egy 7065 SUC - XL és egy 7010 LUI, majd jól összehasonlítom őket a többi kínai "vacakkal", ha megérkeznek. Bár ezekről többnyire jót olvastam, a 7065 szerintem mezei szalonnázó lesz, míg a fekete 7010 sima EDC boríték/doboznyitó/MacGyver.
    Kínai márkák közül még egy Enlan-ra kéne beruházni, most ezzel az M011-el szemezek de túltoltam már a bicska vásárlást, úgyhogy még tartom magam (bár tudjuk, hogy ebből és zseblámpából sosem elég) :DDD
    Addig ameddig a fenti ként SR nem jön meg, addig egy Gerber BG Scout van nálam mindenre. Szerintem első kínai rendelésem lehetett úgy általában, jó pár éve 3,5k-ért egy eredetit kaptam ebayről, akkor kezdtek bejönni, szerintem még akkor nem is hamisították, most már meg a gagyi verziót sem lehet megkapni ennyiért. Az éle még mindig tart, rohadt könnyű, de mégsem zörög/lötyög, a tömegéhez képest meglepően egyben van.

    más: van egy ilyen is kínai CCCP AK Bayonet klón elfekvőben itthon, ami semmire nem való, de tényleg.
    Lötyög a fabetét a markolatban (és nem lehet meghúzni, a két csavar csak dísz, mert mind a kettő egyben forog!), van a végén egy kis rögzítő pöcök-gomb aminek van 2-3mm holtjátéka. Plusz drága orosz barátaink szerint még az AK csövére sem lehet feltenni, szóval teljesen haszontalan (én is csak dísztőrnek vettem, na arra pont jó amíg valaki nem veszi le a polcról alaposabban megnézni).

    Hogy aktuális ON is legyek kicsi, csinálok egy kis összegzést az elmúlt heti beérkezett cuccokból (amiket még esetleg más nem értékelt itt:
    [link] LAMY szerű matt fekete zseléstoll. Meglepően jól fog (Xiaomi Mijia-val és számtalan kínai töltőtollal is összehasonlítva), teljesen jó ennyiért mindennapi használatra. Az anyag tapintása is kellemes, úgy láttam utántöltő betét is van róla 20-as pakkban (bár a Mijiához i van még 3+1, szóval idénre elég lesz a fekete tinta).

    Napszemüveg tok: semmi extra, tudja amit kell.

    REDMI 3S Prime hátlap: már a másodikat rendelem, az elsőnek úgy 3 hónap után elpattant az egyik sarka, de a telefon nem mozog benne ettől függetlenül. Puha habszivacs egyébként a "fás" rész, nagyon kellemes tapintás, passzol a telefonra.

    OUTSUN napszemüveg: túrázáshoz vettem (illete horgászathoz is oké szerintem). Belülről a lencse kékít, amire elsőre furcsa, elég könnyű az egész (kicsit törékenynek tűnik). A hozzá adott tok az első osztályú. Ennyiért biztos van jobb.

    2L-es víztasak "water bladder": el volt repedve a kupak mire megérkezett, így folyt a víz belőle, 6$ refundot kértem a termékre, 500Ft-ért pedig vettem a tescoban nyomós szilikont és kívülről leszigeteltem, így teljesen használható. Kerékpárosok/túrázóknak hasznos, ha van a hátizsákban ilyen hely.

    Szövet/műbőr öv: elég nagy a csat, ezt leszámítva nincs rá panaszom.

    Bluefield vízhatlan zsák vizes sportokhoz, vagy pl hálózsáknak, ruháknak vízhatlan tasak, olcsóbb mint a sportsdirectes/dechathlonos (és tényleg vízhatlan ez is). 20L zöld van nekem, szépen rikít.
    Nagytestvére, 75L-ben ez hátizsákba megy, hogy ha az átázik, akkor is teljesen száraz marad benne minden (nagyon nagy!)

    Magic Towel: pici szőlőcukor szerű bogyó, ha vízbe teszed akkor egy nedves törlőkendő lesz belőle. Nagyon kawai tasakban van, még jó hogy csomagolva küldik :DDD .

    MOLLE rendszerhez kulacstartó: tökéletes, a márkásabb verziónak az olcsóbb másolata. A literes NALGENE pont belemegy.

    LIXADA Folding Stove: kompakt mini tűzhely, kempingezés közben jó konzervet, vízilóhomloklebenyt melegíteni, ez direkt "vegyes tüzelésű", tehát nem kell hozzá esetleg egy kempingégőt cipelni.

    Olcsó kínai kamásli: szintén olcsóbb mint a decathlonos, vízhatlan és a célt megszolgálja.
    Mikroszálas törölköző ez a nagyobb, 70*130cm-es, minden üzleti útra/kirándulásra ezt viszem magammal, teljesen kiváltotta a normál törölközőt utazás esetén.

    +1 ráadás:
    Fogkrém kinyomó száj kommentár nélkül, teszi a dolgát. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák