-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
-
gboszi
senior tag
Üdv mindenki,
tudna nekem valaki kölcsönözni egy szelfi botot hétvégére? Xiaomi Yi-hez kellene.
Budapesten."If you're good at something, never do it for free!"
-
veterán
válasz maestro87 #78802 üzenetére
Sajna rettentően megdrágultak a memóriakártyák
Az általad linkelt Mixza cápás verzióból most 53 dezsőbe kerül egy 128 GB-os verzió.
Kb. fél éve vettem egy Mixza Diamond 128 GB-os kártyát 33 dezsőért, annak igencsak jó a sebessége:
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
bul07
nagyúr
válasz Silent77 #78849 üzenetére
Valakinek ez kell valakinek az
Nekem például nem annyira fontos hogy a külső szenzoron legyen kijelző
De egy két alapvető hibát javíthatnánakDG-TH1981 jó lenne a munkahelyre
DG-TH1180 volt nekem az első jó volt de eladtam hogy helyére DG-TH8888Pro menjen , ezzel sincs nagy bajom
De most nem tudom DG-TH1981 tényleg jó lenne munkahelyre de
Ha csak 2m a távolság akkor az lehet karcsú, mert akkor csak olyan helyre tudnám tenni ahol megázhat, és ahogy nézem nem vízálló[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Dolphine
addikt
Nekem hétfőn érkezett megy egy SAMSUNG pendrive Sinceritytől. Rendeléstől számított 16 nap alatt itt volt!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
DJGABI
addikt
retro konzolt vett valaki kintről? picit elkapott a retro láz, célhardveren gondolkozok (droidhoz volt bt kontrollerem, de eldobálta, mire előkereste az ember elment a kedve) van pl: háttérvilágításos GB color klón [link] psp házas genesis masina [link] jó lenne valami, ami -mindent visz -microsd-vel etethető
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
dugesz77
őstag
Elbeszéltek egymás mellett. Tudtommal Silentnek az új színes kijelzőssel van gondja te meg az először megjelent monokrómot dicséred.( DG-TH8888Pro VS.DG-TH1180)
Amúgy én még mindig a tavaly vett ALDI-s Sempre cuccal vagyok a legjobban megelégedve. rádióvezérelt,kalibrálható, cseppálló a kültérie. Igaz 5000 forint körül árulták.[ Szerkesztve ]
-
andrisms
aktív tag
Megérkezett a március 9-én rendelt Liitokala Lii-500-as töltőm. Most persze jól felnyomták az árát, hogy leakciózhassák pár nap múlva: [link]
Kérdésem: Az megvan hogy hogyan tudom tölteni, tesztelni, áramerősséget állítani.
De valamiért a fele Lidlis Tronic AA elemeim nem akarja tölteni, beteszem, nem történik semmi. A többinél elkezdni a töltést. Valami tipp?Plusz érkezett egy pakk (50db) SIM kártya adapter. Február 13-án rendeltem. Hogy minek vettem ennyit, ne kérdezzétek, magam sem tudom Többször kellett mobilboltból adaptert vennem, mert mindig elhagytam amim volt. Most lesz csere
-
-
Dolphine
addikt
válasz andrisms #78873 üzenetére
Nekem is tegnap érkezett meg a Liitokala Lii-500 töltő és nekem is van Tronic elemem.
Az enyémeket rendesen töltötte, de hamarosan megszabadulok tőlük. Helyette LADDA elemeket veszek, illetve már használok, ami gyakorlatilag Eneloop.[ Szerkesztve ]
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
#peter
csendes tag
Aliexpressen az ár alatt a 7th mitjelent?
[ Szerkesztve ]
-
Kernel
nagyúr
válasz andrisms #78873 üzenetére
Volt már ilyen panasz máshol is, túlmerült akkut nem tölt. Ha van kéznél másik alkalmas töltő (akár butább, akár jobbfajta), hamar fel lehet húzni nagyobb szintre, utána már viszi.
Meg kellene mérni multiméterrel, hány V-ra tilt le. 0,9 V alatt normálisnak tekinthető.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
andrisms
aktív tag
válasz Kernel #78879 üzenetére
Beletettem azokat, amik nem voltak jók, próbaképp. Kb 1órája tettem be akkor ugye kiírta hogy null, azt le is kapcsolt. 10perce meg felvillant egyszer csak, az egyiket elkezdte tölteni. Kíváncsi leszek, remélem feltámad a többi is.
Eneloop elemeimhez van gyári töltőm, de az meg nem akarta tölteni régen, úgy emlékszem. -
madgie
titán
válasz tonyrulez #78805 üzenetére
"Most vettem tőle két ilyet, maximálisan jók, pont 75 MB/s-sel írható, pont 90-nel olvasható.
Azt nem nézted, hogy a tiéd mennyivel írható? A gyártó oldalán keress rá."Kérlek segíts megérteni, melyik része minősült ajánlatnak? Leírtam, hogy most mit vettem sincerity-től, meg hogy ez is teljesen a leírasnak megfelelő, a végén adtam egy tippet, olvasson utána, mit vett.
[ Szerkesztve ]
-
pampika
őstag
válasz csaba17 #78878 üzenetére
ez mindig esetleges.
van kereskedő, aki tényleg akciózik és van, aki a felnyomott árból ad némi kedvezményt.
11.11-es akciózásnál volt olyan termék, amit megnyitva hagytam böngészőben és az akciós ár végül magasabb lett az alap árnál. persze fölé ki volt írva egy kétszer akkora ár is, hogy legyen miből "engedményt" adni.ha érdekel vmi, érdemes figyelni az árát
-
maestro87
őstag
Aliexpress játék 25$-5$-os kuponért.
Az adott időpontokban magától elindul a játék az app főoldalán. 12:00-kor kezdődik a következő kör. -
synar
őstag
Jövő héttől lesz a Lidlben rádióvezérelt időjárás állomás 5999 Ft-ért.
-
veterán
Az Auriol időjárás állomást csak feltételesen javaslom.
Nekem van egy Auriol, azzal az a baj, hogy ha elveszíti a DCF77 rádiófrekvenciás órajelet (és bizony a 10. emeleten, ahol az ablak nyugatra, a Gellérthegyre néz, vagyis szinte rálátás van a frankfurti adóra, ott is képes hetente elveszíteni az órajelet ), akkor eldobja a kapcsolatot a külső hőmérséklet adóval is
Olyankor sajnos befagy a külső hőmérséklet követése és villogni kezd a külső hőmérséklet értéke, csak az elemek kiszedésével lehet újra életre kelteni a készüléket
Az enyém egy két éves készülék, remélem, hogy az újabb Auriol cuccok már elfelejtették ezt a gyermekbetegséget, mert ezzel a problémával használhatatlan a cucc.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Kernel
nagyúr
válasz andrisms #78880 üzenetére
Ilyen van az IPC/BC szériánál is. Rövid tesztimpulzusokat kap a slot, eleve így tudja érzékelni a berakott cellát. Ezek a gyenge impulzusok is képesek idővel felhúzni az akkut, majd egyszer csak elindul.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
gagyilovag
aktív tag
Rendeltem egy ilyet:
[link]Kíváncsian várom,hogy milyen lesz.
-
powerwade
senior tag
Azt hiszem ideje a "gyógyulás útjára" lépnem. Ma végre leiratkoztam az összes nagyobb kínai webáruház hírleveléről és benneteket is ritkábbat foglak olvasni. Az élet túl szép és rövid ahhoz, hogy kis kínai vackok és akciók utáni hajszára pazaroljam
-
Skillet
addikt
válasz maestro87 #78883 üzenetére
Tablethez most jól jönne egy. Mikor lesz a következő kör, nem igazodom ki rajta? És mit kell csinálni?
Felhasználható lesz az 5 nap múlva kezdődő akciókhoz is?
Új regisztrálós kuponok élnek még? Érdemes megpróbálni?Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
maestro87
őstag
válasz Skillet #78893 üzenetére
Csak akkor lesz használható. Az időpontokhoz meg adj hozzá +8 órát, azaz 18:00-kor lesz a következő.
Az új regisztrációt nem tudom. De te inkább 800 coin-ért vegyél 59$-8$-os kupont, azt most könnyű szerezni is mert megnövelték a darabszámukat.Egyébként érdemes a store-okat is követni, mert osztogatnak az oldalukon (app-ban) 5.01$-5$-os kuponokat. Ugreen pl. fog adni 10 és 15$-os kupont is (50db-50db), bár Baseus kupont most nem sikerült szereznem, így az Ugreen-re se lesz sok esélyem...
-
Norbika88
senior tag
válasz DJGABI #78862 üzenetére
Hasonló kütyüt keresek, ami esetleg megjöhet még húsvét előtt.
-
bexinho23
őstag
Ha megjött a termék jó nagy csúszással, de jelzésem ellenére (illetve pozitívval zártam a vásárlást) refund-olta a kínai a korábban átutalt összeget, akkor hogy tudom neki visszaküldeni? Vegyek egy terméket azon az áron, és jelezzem emailben? Üzletként vannak fent, ha minden igaz.
-
DJGABI
addikt
válasz Norbika88 #78895 üzenetére
nem sokkal utána találtam egyet, ami mindent visz [link]
kár hogy yt tele van failure videókkal...ez se lehet rossz amit linkeltél, az a baj az ilyen beépített memóriásokkal, h az alap játékfelhozatal elég kaksi, és ugyanaz a ~20 darab ismétlődik
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Norbika88
senior tag
válasz DJGABI #78898 üzenetére
Kis gyereknek lesz, elég az neki
Ezt találtamJó lenne ha lenne valami kis kupon is hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest