Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz Beni2360 #47701 üzenetére

    Köszi a tippet! :R

    Én közben ezt találtam.

    Állítólag 2x5W (persze ki tudja) de vegyes visszajelzéseket olvastam róla Amazonon.

    Nekem olyanra lenne szükségem, ami a mélyeket is visszaadja egy kicsit és recsegés nélkül bírja, ha felhangosítom. Nem várok nagy teljesítményt egy ilyen kis doboztól, de ha pl. nyáron kint néznénk meg egy EB-meccset a kertben, haverokkal, akkor dobjon a laptop/monitor hangszóróján egy kicsit! Vagy ehhez már nagyobb/komolyabb cucc kell? Azért gondolkozom bluetoothosban, mert máskor meg jó lenne az asszonynak, aki gyakran néz filmet/hallgat rádiót pl. konyhai tevékenység közben, és a telefonja néha túl halk hozzá (persze mondtam neki, hogy nem kell annyira csörömpölni az edényekkel/poharakkal, de nem hallgat rám :N :D ).

    Szóval ha van valakinek valami jó kis kínai ketyeréje, amivel 4-5 fős társaság úgy tud meccset nézni, hogy beszélgetni is lehet közben és még a közvetítést is jól hallani kb. 2-3 méterről, ill. zenehallgatáshoz is elmegy, akkor az ne tartsa magában! Ha irreálisak az elvárásaim, ne szúrjatok le - nem volt még ilyen kis hangfalam, nem tudom, mire képes egy ilyen!

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (P26T, M40 Plus, M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák