Új hozzászólás Aktív témák

  • dajkapeter

    senior tag

    Vettem pár apróságot:

    5/5
    Szivacs bandázs, jó minőségű. Ennyit nekem megért. Jó hosszú volt mind a kettő, igaz én csak markolatnak használom, nem tekertem be az egész kormányt. Nem szilikonos, csak sima szivacs.
    20 napos időt futott, nem volt 500 Ft

    5/5
    Alu szelepsapka, a városi cangámra kellett. Direkt feketét vettem, ne tűnjön fel senkinek se hogy nem műanyag. :) Nekem tetszik!
    23 napos időt futott, 5 db nem volt 300 Ft.

    5/5
    Szilikonos víz lehúz, kellemes fogású, jó minőségű, lágy szilikonos éllel. Profilból T formájú az él így szépen ráfekszik a felületre. Az autó víz és csíkmentes lesz. Ha jól mossa le az ember az autót akkor nem marad szemcse a vízben és így nem lesz karcos az autó. :) Egy lassan 20 éves vasat takarítgatok vele.
    Bandázzsal együtt jött, 20 napos időt futott, 800 Ft volt.

    5/5?
    Fényszóró fólia, xenon problémánk van. Túl fehér a xenonunk és mivel 25e lenne a szett cseréje megfestjük a színét. Még nincs felrakva a lámpára. Sárga színűt vettünk. Jogilag bármilyen színű lehet a lámpatest, a kibocsátott színe a fehér és a kadmium sárga között kell hogy legyen.

    5/4
    Műbőr pénztárca, minőségre nekem tökéletes. Igaz, a belső részen van egy zipzár amit én aprótartónak használok. A lényeg, hogy elhúzás hatására nem záródik be hanem szétnyílik. Írtam az eladónak, hogy mi a helyzet erre a legnagyobb meglepetésemre pár órán belül jött a válasz, hogy sajánálja és küld másikat. Amennyiben ez nem felel meg nekem akkor megtéríti a káromat. Kértem egy újjabbat meglátjuk majd az is ilyen lesz-e. :)
    24 napot futott, amikor én vettem nem volt 500 Ft

    5/5
    LG G3 üvegfólia, azt hiszem ezt az eladót én mindenkinek nyugodt szívvel ajánlhatom! Nem először rendeltem tőle, mindig vastag hungarocellben küldi a fóliákat.
    9 napot futott, nem gyorsposta, nem nyomkövetős, 450 Ft volt. Én csak ettől az eladótól rendelek fóliát, bátran ajánlom!! Most is érkezőben van 7 fólia tőle.

    5/5
    Ablakos tok iPhone-ra, ismerősnek kellett. Megkapta, nem írt hogy rossz lenne így gondolom meg van vele elégedve.
    18 napot futott, 1400 Ft volt, nem a legolcsóbb.

    5/3
    LED W5W-s izzó aliexpress-ről, páros ajánlat. Megjöttek, be is dobtam az autóba és az egyik sehogy se működött. Leteszteltük hálózati tápról sem működött, kimértük és nem megy át rajta az áram. Valószínűleg gyári hibás az egyik. A lényeg, írtam az eladónak. 2x is, 4 nap különbséggel és nem reagált semmit. Képet is küldtem, de semmi reakció. Majd disputot indítottam és vissza kértem a teljes árat, mert nem volt korrekt ahogy hozzá állt az ügyhöz. Majd láss csodát egyből reagált és jelezte, hogy változtassak a disputon mert ő nem téríti vissza az egészet hisz az egyik működik. Gondoltam magamba szívjál gázt. De azért írtam, hogy elfogadom ha küld 1 db-ot ami működik, vagy vissza küldi a pénzem. Megváltoztattam a disputot és elvileg elfogadta, most várom a kemény 200 Ft-ot vissza. :D Persze azért írta, hogy sajnálja de nem vette észre hogy írok neki... :((( :((
    24 nap, 420 Ft.

    5/5
    MG logós kulcstartó fémből aliexpress-ről, ajándék lett. Nagyon örült neki a hölgyemény, egyik szerelme az autója (MG ZT, 1.9 TDi). A kulcstartó strapabíró, masszív felépítésű. Csak az egyik oldalán van embléma, a másik oldala csillogós fém. Nem gagyi érzetű, tényleg jó minőségű.
    22 napot futott, mikor kinéztem $8 volt, de akciókkor lement 1.99-re az ára.

    5/5
    Hasitasi szürke színben aliexpress-ről, hibátlan cucc, nagyon minőségi. Amint megfogtam bele is szerettem, tényleg nagyon jó. :) Ásványvizet nem próbáltam bele, de szerintem a fél literes víz már nem fér bele.
    12 napot futott, nem volt 2000 Ft.

    Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....

Új hozzászólás Aktív témák