Új hozzászólás Aktív témák

  • spidersoft

    senior tag

    Vettem ugye bengúdtól egy USB mikroszkópot, ami azt állítja magáról, hogy 2 MPixeles, ennek ellenére azt csak feltaknyolva tudja, hardverből csak 0.3 megy neki (VGA, 640x480). Sehol nem írja, hogy a képérzékelő ettől gyérebb, illetőleg 10.10 akcióban vettem, tehát joggal feltételeztem, hogy egy jó akció, azaz egy tényleg 2MP CMOS-os kütyü (pláne hogy sehol nem állítja az ellenkezőjét). Írtam nekik, hogy hát ez, bodi, aligha van meg 2MP, félrevezető a termék megnevezése. Szeretném, ha ajánlanának egy normális, legalább HD (1.3MP) érzékelővel szerelt jobbféle szkópot, mert ezek után nem hiszek a termék adatlapoknak... erre ezt a választ kaptam:

    Dear Peter,

    Thanks for your email.

    Sorry for the inconvenience. About the item you want,you could check it on the following site:

    http://www.banggood.com/200X-Zoom-Mobile-Phone-Magnifier-Microscope-Micro-Camera-Kit-for-iPhone-Android-Tablet-p-1030516.html

    If you have any problems,please fell free to contact with us.

    ...most ez vicc? :D oké, hogy annyi megapixel, amennyit csak elgyőz a telefonom (videóban az enyém 640x480-at tud, tehát ugyanott vagyok), de akkor is... ha arra akart célozni, hogy náluk mind xar, akkor azt kellett volna írni, nem ajánlani egy random offtopic terméket. Ha meg viccnek szánta, nos, nem röhögtem. :((( Nem akartam visszakérni a pénzt annak ellenére, hogy nem azt kaptam, mint ami írva volt, csak kértem, hogy ajánljanak egy korrekt lesőkét. Ez mondjuk a leírás alapján valós 2MPix, de ha teszem azt megrendelném ennyi rengeteg pénzért (sanszos, hogy ennyit nekem nem ér, de hátha lesz rá kupon/akció), és nem az lesz, akkor mi lesz? Visszaküldöm? Van itt valami vásárlástól elállás és pénzvisszatarhálás arra az esetre, ha nem azt kaptam, amit kértem? :) Meg nem érkezett csomagot már refundolt a banggood, az működik náluk (csak noszogatni kell őket).

Új hozzászólás Aktív témák