Új hozzászólás Aktív témák

  • spidersoft

    senior tag

    Mostanság gyütt kütyük:

    Xiaomi 10000mAh powerbank, most $12.56 -- korrekt, eredeti, satöbbi.

    Beépíthető hőmérő -- kettőt vettem, egyiken 28.7-28.8°C van, másikon 28.8-28.9°C. 28.6°C a lidlös autós hőmérőn, alkoholos ref. hőmérőmön kb. 28.5°C, szóval ezt én már jónak hívom. 38.valamennyi°C volt rajtuk, amikor felbontottam a borítékot (tehát a gyártásuktól fogva egyfolytában áram alatt vannak). 15mm magas, szemből jól olvasható számai vannak, de olyan 20-30°betekintési szögtől kezdi mutatni a polárszűrője a gyengeségét, tehát beépítés előtt, a tervezésnél a magasságra majd mindenki figyeljen.

    2db telefontok -- szütyő bárminek. Egy esernyőanyag-szerű sötétlilát meg egy anyagában rácsos mintázatú narancssárgát kaptam, mindkettő lágy fehér béléssel. Ha az anyag számít, akkor mindig érdemes megnézni a képet :) Ez például lágy, műanyagszerű külső borításos.

    Ágydeszkára akasztható zsebes tartóka -- és nincs több elveszett távirányító, mindig kéznél lesz az elemlámpa, nem ömlik a könyv alá az éjjel fellökött begre víz (mert van benne egy nagy zseb könyvnek/újságnak. Szerintem okos cucc, de csak akkor, ha a lepedőt nem szereted az ágy mellé csüngetni -- ez esetben eltakarja a komplett cuccot... a füle kicsit hosszabb, mint kéne (felül azon a deszkán, amin az ágyrács is van), így abból majd lehet trimmelnem kell.

    A hátvakarót is lehet belepakolom, pedig már jól megszokott helye van az ágy melletti állólámpa oszlopára cuppantott laptopwinyból kitermelt mágnesen :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák