- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
válasz MasterMark #160300 üzenetére
nincs kattintáshang gondolom
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
zebede
őstag
No1 F13 okosóra $8.82 + $5.41 posta, eu raktár.
-
bul07
nagyúr
Remélem ez azért feladják nem úgy mint a múltkori fülest
QCR Q1 Wireless bluetooth earphone earbuds Multi-function MP3 Player Headest IPX7 Waterproof 9D TWS Headphone 6000mAh Power Bank
[link]
Kupon 10/10.01$Így a Q1s 9.9$(+$3.24 szál)
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Armagedown
őstag
Ez a töltő vajon eredeti-e?
Ugyanitt van Samsung Akg füles is.“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
dugo_
veterán
válasz Armagedown #160305 üzenetére
300Ft-ért sejtheted... A negatív értékelések nagyja a hamis termékekről szól.
97%-os eladóval pedig alapból nem érdemes kezdeni ebayen, de ez lehet csak az én becsípődésem.
-
dugesz77
őstag
válasz Armagedown #160305 üzenetére
Az AKG-t ne erőltesd. Vettem hármat , abból kettő eldobni való fake az egy eredetinek tűnő sem szól szépen.
-
Nikaré
őstag
válasz MasterMark #160300 üzenetére
Szerintem elírás.
Black silver lesz az. -
puritan
csendes tag
válasz #04441088 #160254 üzenetére
A Sonoff TH10 vagy TH16-hoz lehet hőmérőt is csatlakoztatni. Kazánhoz elég a 10A-es is.
Kétféle hőmérő van hozzá, az egyik nem vízmentes, és hőmérsékletet, és páratartalmat is mér. A másik vízmentes, de csak hőmérsékletet mér. A hőmérőket külön kell megvenni hozzá.
Két ilyenem is van, kb. két éve megbízhatóan működnek.
Termosztátnak használni azonban nem a legjobb, mert az Ewelink szoftver hőmérős része elég elfuserált, csak egész fokot lehet állítani rajta, és hatalmas hiszterézise van, akár 5 C fok is lehet. Viszont működik. -
Degeczi
nagyúr
válasz puritan #160309 üzenetére
Viszont ha van hozzá affinitásod, egy kis Raspberry Pi-ra fölraksz egy ingyenes automatizálási szoftvert, mint pl. a Home Asssitant, és azzal tetszőleges hiszterézisű szoftveres termosztátot is létrehozhatsz, és a kínai felhőt is kiküszöbölheted.
(csak aztán nincs megállás a hobby-val, lassan minden automatizálásra kerül) -
Talala
senior tag
Sziasztok!
e-Bay-ről vásárolnék 2 pendrive-ot sinceritytrading-től.Nála elvileg free shipping van, terméknél is az van írva. A kosárba viszont 3 $ szálltási költség szerepel termékenként! [kép]
Hol szúrtam el, vagy esetleg kupon függvénye? -
Talala
senior tag
válasz MasterMark #160312 üzenetére
User erorr volt .
Nem szoktam ebay-ről vásárolni... Nem voltam bejelntkezve, bejelntkezés után egyből free shipping volt.
Köszi a gyors válaszokat!
diablo1984, MasterMark -
őstag
válasz Talala #160314 üzenetére
Nem biztos, hogy tőle megéri Free Shipping-gel szállítatni, mert ha elveszik és visszakéred a pénzed, akkor azt visszaadja, de egyből kizár a vásárlói listájáról!
Én a rendelés mellé szoktam írni, hogy "International Tracking Number"-rel adja fel és ha kell, akkor küldjön a plusz költségről (~1 USD) PayPal díjbekérőt. -
tonyrulez
őstag
válasz ANOka #160315 üzenetére
Van viszont saját weboldala is, ahonnan ebay tiltás után is tudsz venni, nem? Igaz még nem próbáltam, de elvileg ott még Save5 kupon kóddal -5% kedvezmény is van.
4 8 15 16 23 42
-
fecus
őstag
Valaki írta, hogy van a kínai olcsóboltos ruhákkal kapcsolatos topik is ahol a kínai - magyar méretekről is szó van. Nem találom.
Adnátok linket?
Egy vagy két sportgatya kellene edzésre."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
válasz -secret- #160321 üzenetére
Kösz.
Más:
ESTRELLA Class10 SDHC 32GB Micro SD Card"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
KisApám
addikt
Már írtam kb. 1 hete, hogy rendeltem sincerity-trading-től MicroSD-ket (2 db 64 GB-osat). Kivártam, tovább is, NEM érkeztek meg. Megírtam Neki, hogy még nem érkeztek meg, de vájunk még 2 hetet, és utána kérem vissza a pénzemet.
Másnap visszautalta a pénzt (ez OK) és egyben le is tiltott (ez NEM OK), pedig az elmúlt években csakis tőle vettem minden USB PenDrive-omat, MicroSD-ket (ezt könnyen vissza is nézhetné Ő).
Ettől függetlenül felmentem a saját weblapjára, és onnan megrendeltem megint, hátha...
(a szállítási módnál csak Free Shipping-et láttam, meg a megjegyzés rovatot).[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
petipetya
nagyúr
Mi Backpack 17L
US$14.99 (pontozható)
youtube"nincs rá lezsóidő"
-
tobias40
veterán
Pen drive-kből most mi a BB?
Legalább 32-es kellene jó minőségű és minél olcsóbb!
Ha lehet link is,nem tiltom meg!
-
GIJoe
addikt
Seagate 6 TB Backup Plus Hub USB 3.0 Desktop 3.5 82 £
-
maglew
aktív tag
Sziasztok. Win7 vagy win10-re (64 bites) lenne szükségem. Ami kódokat az ebayen adnak 700-1000 forintért mennyire használható vajon? Gondolom úgy működik hogy lettöm valahonnan a windowst, feltelepitem és akkor utólag kell a kódot beadni? Melyik oldal a megbízható?
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
-
Beni2360
félisten
válasz GIJoe #160331 üzenetére
Vajon milyen táppal adják?
Vagyis a csatija milyen lehet?[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
doddencs
senior tag
Adott egy [Samsung QE55Q60RA] teve. Tudnatok ajanlani hozza legegeret, "magic remote"-ot? Koszi.
-
Beni2360
félisten
válasz doddencs #160343 üzenetére
Hát az attól függ, hogy egy púpú vagy két púpú?
Olyat mint az LG TV-hez van nincs.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz doddencs #160345 üzenetére
Nekem van az a mini billentyűs tapics paddal az nem tudta egyik légegeremet sem megverni. De biztos vannak hasonló mint az LG de mivel az Bt-n megy olyat kellene keresni.
Nekem van egy ilyen tiszta új Iweipoo GT01 amit nagyon dicsérnek, de nekem kicsi a kezem és nem kényelmes a használata.
Úgyhogy el van téve a fiókba.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz DJGABI #160347 üzenetére
Nekem van egy ilyen is és meg sem közelíti amit én linkeltem és ráadásul 1 év után megbolondult a légegér része. Össze vissza szaladgál a képernyőn.
-
veterán
Tudtok ajánlani egy xbox one-tól olcsóbb kontrollert? PC-hez kellene, egyes játékoknál érzem a hiányát, viszont mégsem lenne olyan gyakran használva.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest