Új hozzászólás Aktív témák

  • petipetya

    nagyúr

    válasz fcbarca #143402 üzenetére

    Ma jött meg a XIAOMI SOOCAS SO WHITE. A Xiaomi Mijia Electric Shaver-hez képest visszalépés a külseje az elején fényes műanyaggal. A sportcipők esetén (és úgy általában a Xiaomi cuccok között) is a Mijia a legszebb, és ugyanez érvényes a körkéses borotvára is. A Mijia szép állványt kapott, míg a Soocas csak egy töltőkábelt.

    A Soocas 100%-ra töltve érkezett, ám azért feldugtam a kábelre - ekkor diszkréten csippant egyet, hogy hagyjam békén, hiszen maximumon van. A pajeszvágó része rendben van, úgyis éppen igazítani kellett rajta. A pofámon majd szombaton tesztelem, hiszen ma reggel már borotválkoztam, holnap nem lesz kedvem, mivel másnaponta szoktam. De nem számitok meglepetésre, hiszen hasonló szintet kell produkálnia a két terméknek.

    A funkcionalitás ugyanaz, erre nem térnék ki feleslegesen, mivel már itt és a borotva topicban is leírtam a használati utasítást. A motor másnak tűnik benne: a Mijia esetén hallani ahogy felpörög, majd leáll. A Soocas-nál viszont késlekedés nélkül indul, majd ugyanolyan hirtelen áll meg.

    A Soocas pengéket tartalmazó teteje zsanérral van rögzítve a borotva testére, így nekem sokkal könnyebb kifújni majd kitakarítani használat után, mert közben nem foglalja le a másik kezemet a Mijia esetén lepattintott fejrész.

    Egyszóval szerintem semmi extra, hozza majd a megszokott szintet, a digitális kijelző pedig remek geek faktor.

    [ Szerkesztve ]

    "nincs rá lezsóidő"

Új hozzászólás Aktív témák