Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz r3dsnake #109206 üzenetére

    van topicja, ott lehet tudnak segíteni én már kiszálltam a boltból, régebben csak-csak mentem tanácsot adni de egy ideje nem követem.

    amikor követtem, akkor jellemzően az volt, hogy voltak a minőségi darabok, logitech f310-f510-f710 meg x360 pad, ezek voltak amik stabilan megbízhatóan mentek sokáig, aztán a logi kikopott, már nem lehet kapni ha igen arany áron, maradt az x360 pad, meg az új konzolgeneráció kontrollerei

    meg voltak az "utángyártottak" amik rend szerint szarok voltak ÉS hullottak is mint a legyek, persze aki nem volt erre annyira igényes vagy nem szánt rá több pénzt az védte hogy pedig de jó, de én ezekből akkor jót nem láttam, legalább is xinput szabványosat nem mást meg szerintem nem érdemes venni.

    szóval kérdezz rá szerintem, de azért ésszel a válaszokkal mert sok a gondolathuszár aki szerint vedd meg a szart olcsón mert jóaz. ezek azok a kontrollerek amik aztán úgy kerülnek fel az apróra hogy kihasználatlanság miatt eladó, f-szériás logit nem nagyon látsz, ugyan miért... az ívet meg kapják, mert arra valók, az meg kellemetlen ha fél év után elkezd húzni az analóg, vagy beesik a ravasz.

Új hozzászólás Aktív témák