Új hozzászólás Aktív témák

  • Bence123

    tag

    Pár újítás amit még nem osztottam meg:
    - Fényképezőbe volt szükségem egy gyors SD kártyára. Ebay-DX vonzáskörben nézelődtem, a legolcsóbbat keresve. Erre esett a választás: Class 10-es, 8GB-os, közel nóném. Megérkezett(a megszokotthoz képest most csúszott a csomagom. Amíg új ügyfél voltam gyorsabban mentek a dolgok:) ), nem teszteltem le még alaposan, de egy biztos: fasza gyors, valószínűleg adja a 10-et, de a régi Class2-es kártyámhoz képest... :)
    - Töltőtoll. Ára ellenére meglepően jó - nekem aukción sikerült egy ilyet nyernem, 510 Forintért kb. Élőben közel sem ennyire aranyszínűek az arany dolgok rajta, de szép. Mivel nagyon műanyag, meglepően könnyű, bár ez nem is biztos hogy hátrány... Jó a fogása, jól, szépen lehet vele írni. Nem is csöpög, folyat, vagy bármi :) Ezért az árért szerintem kellemes eszköz. Annyira megtetszett, hogy nemrég vettem egy másikat - még nem érkezett meg, de ahogy nézem sok különbség nincs a felépítésükben, csak küllemben.
    - Fentebb kérdezett fejlámpa témára magamnak válaszolva: egy 21 ledeset vettem végül(650 Ft), meg 6 darab(3 kell bele, így két szett lesz belőle) tölthető AAA elemet(460 Ft). Meglátjuk, hogy teszik majd a dolgukat, ha megérkeznek.

    (említésre nem méltó üzletek voltak még, 1$-ért 5 db kijelzővédő fólia, stb. - legalább nem fáj, ha elcseszi az ember :D )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák