Hirdetés

2019. május 24., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-04-10 11:57:58

IT café

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#101001) tomcsi23 válasza retesz147 (#100980) üzenetére


tomcsi23
(PH! kedvence)

Két verzió lenne szvsz, egyik beépített töltős Eagle Eye X2R (S2+-hoz hasonló), plusz a védett pana hozzá, ez talán a bolondbiztos, de összességében nem olcsó. Vagy a gazdaságosabb verzió, S2+, hozzá lőni töltőt és jófogásról védelem nélküli HE4 akkut - ebből 3-4 db kijön a pana árából, ha esetleg bekrepálna, van tartalék.

[ Szerkesztve ]

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.