Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
"értik és elfogadják, hogy még sokan vannak azok, akik nem érintőképernyős számítógépet használnak"
ők azt hitték, hogy az emberek a win 8 megjelenése után rohannak érintős kijelzős eszközöket venni, és ehhez másfél év kellett mire rájöttek hogy nem
na végre lassan lassan kapunk egy win 7 utódot
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
iSonic
addikt
én most szántam el pár hete magamat, hogy feltegyem a 8.1-et, hát mit ne mondjak örültem azoknak a változtatásoknak, amit az alap 8-hoz képest végeztek.. egy normál windows felhasználónak nem kell csempe, sem egyéb cicoma, csak egy stabil rendszer, ami képes mindent futtatni és nem erőforrás igényes.. ha ezt végre feldolgozzák és még jobban hallgatnak a felhasználókra, hisz ők azok akik használják a rendszert, akkor valami jó is kisülhet belőle
-
végre? annyira jó volt, amikor a 30 colos kijelzőn elindítottam egy skypot, ami elfoglalta a teljes 30 colt. Na dolgozz mellette.vagy amikor be akarok zárni egy ablakos programot, akkor felbukkan a jobb oldali menü
Meg amikor a gépházban a fele beállítási lehetőség nincs is meg, hanem ahhoz a vezérlőpultot kell előhozni.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Alg
veterán
Az utolsó képen felröhögtem
Win95 feature list?"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
őstag
Addig nem vagyok hajlandó lecserélni a Win 7-et Win 8-ra, amíg nincs lehetőség a csempés felület teljes kikapcsolására. Továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy ha desktop felhasználó vagyok, akkor ne kényszerítsenek rám egy abszolút érintőképernyős rendszerhez tervezett felületet, vagy legalább adják meg a lehetőséget a letiltására.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
Dilikutya
félisten
A gépigény csökkentése éppenhogy felesleges. Ma már egy belépő szintű gépben is van 4Gb memória, meg 16Gb is kerül a rendszernek. Bajnak persze nem baj a csökkentés, de a Windows 8 ilyen téren is rendben van. Modern operációs rendszer, régi gépekre értelmetlen felrakni, az utóbbi évek gépei meg már mind alkalmasak a futtatására. Egy baja volt, a Metro erőltetése, bár ezen könnyen túl lehetett lépni kezdettől fogva. Abszolút elégedett vagyok vele a 8.1 óta. A Windows 8-at 3 hónapos kora óta használom, tehát mondhatni, kezdettől fogva, és egyszer sem éreztem hiányát olyan jellegű frissítéseknek, mint pl. az XP idején az SP1-SP2, amik nagyon sokat javítottak rajta. Felhasználói szemmel a 8.1 legjobb újításai a felhasználói felületet érintik, bár gondolom, azért magán a rendszeren is csiszoltak. Windows 7-ről nem feltétlenül éri meg váltani, bár akinek van módja olcsón erre, annak csak ajánlani tudom. Persze a Dreamspark miatt én könnyen váltok rendszert, amikor csak akarok, de pl. a megjelenéskor a pár ezres frissítési akciók jók voltak.
proradeon: Ki lehet kapcsolni a 8.1-ben, két kattintás, és az asztalra bootol. Én fél éve nem láttam csempét.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
nagyúr
A gépigény csökkentése éppenhogy felesleges. Ma már egy belépő szintű gépben is van 4Gb memória, meg 16Gb is kerül a rendszernek.
Vérpistikéknek kell ez a z információ. Egyszer jött egy srác a win 8 topikban, vagy 7-ben?! hogy a rendszer elfér-e 15 gigán mert az xp-nek elég volt... Kell ez na...
Hogy ON legyek: Majd a 9-cet megvárom. Addig nem telepítek 8-cat, az tuti. Foltozgatják azt a jó 7-es rendszert, asztal és start screen között váltás... Mondom ezt mikor meg van véve a 8.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
HaJózsi
aktív tag
'További újdonság lesz a csempéken jobbklikkre előugró kontextuális menü.'
Jajj, ez ott, a csempék közt baromi ronda...
Minden más újítás teljesen érthető és jó, főleg az, hogy csökken a hardverigény. Ez azt jelenti, hogy az erősebb gépeken még jobban fog futni?A jobb oldali menüvel nekem sosem volt eddig gondom...
[ Szerkesztve ]
'Ne higgy el mindent, amit az interneten látsz.' - Albert Einstein
-
lcee79
addikt
Lassan a win 8-at annyit fejlesztik... (vissza a 7 irányába ) hogy olyan is lesz és akkor használható lesz otthon és munlahelyeken is egyaránt
Azt biztosan megvárom én is, mert a mostani verzióban még nem az igazi...
Pedig nemrég cseréltem alaplap proci memória, ssd... Win8al kicsit gyorsabb lenne rendszer talán ahogy néztem de annyival nem amennyit szívnék vele[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
attila9988
őstag
ami újabb olyan funkciókkal gazdagítaná az operációs rendszert, melyek a számítógépüket még mindig egérrel és billentyűzettel irányító felhasználóknak kedveznének.
Mert később mivel fogják irányítani? Mert azt gondolom senki nem gondolhatja komolyan hogy a számítógépek vezérlése egy az egyben tablet -es tapicskolós cuccal fog menni....
Semmi logika nincs az ilyen érvelések mögött... mégis mindig ilyen furcsa módon vannak megfogalmazva ezek a cikkek is. Úgy hangzik ez a mondat is, mint ha már mindenki valami touch szart használna az asztali gépekhez, meg a notikhoz, és mellékesen lenne még pár "ősember" aki billentyűzetet használ...
Holott erről szó sincs, hiszen a számítógépek vezérlése ma is száz százalékban billentyűzettel, és egérrel zajlik. A touch szarok meg egész más eszközökhöz vannak kitalálva, ahol meg ezek nem felelnek meg, hanem a helyzetnek megfelelően más megoldást alkalmaznak. Hogy ezt a kettőt miért akarja mindig mindenki összekeverni, azt nem tudom megérteni. Még a félistennek kikiáltott steve jobs sem tette soha, pedig az egész tapicskolós cucc piac azért létezik, mert ő így akarta.„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
félisten
Nem értek egyet a szemléleteddel e téren.
Nem csak új gépek léteznek."Modern operációs rendszer, régi gépekre értelmetlen felrakni..."
Miért?
Van egy hibátlanul működő Athlon64, vagy Core2, amin eddig XP, esetleg Vista volt, akkor nem éri meg váltani?
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
nagyúr
De megéri, márha támogatja a proci a win 8.1 új funkciót. Lásd milyen hardveres követelményei vannak neki.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
félisten
-
dgabor80
tag
Én is megvettem az elején...jó kis rendszer...az ingyenes Classic Shell-el még jobban testre szabható a desktop és a csempementes világ.
Sztem jó a rencer'. Gyorsabb az USB 3 kezelés, jobb az SSD kezelés...nálam egy ügyes és gyors kis rendszer....megjelenés óta nem láttam fagyást vagy kék halált...
Akinek nem tetszik azsabja át!
Teóknál is ez van, akinek nem tetszik a gyári ROM, az vagy lecseréli valami jó kis cyanogen modra...vagy nyavalyos csak hogy milyen szar lassú a gyári...ráadásul ezt még könnyebb is átszabni, vagyis visszatenni a régi kezelőfelületet.
„Nem kell megtenned, a túlélés nem kötelező.” W. E. Deming
-
Alg
veterán
válasz attila9988 #13 üzenetére
Erről a minap látott sorozat-rész jutott eszembe (Almost human), ahol tabletről áltak neki hekkerkedni
Mondjuk mostanában az összes sci-fi - ben divat a tabletezés, egyszer a forgatókőnyvírókatt le kellene ültetni hogy tessék írd meg a következő részt virtuális billen
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
King Unique
titán
Remélem nem, mert az se lenne jó, ha Win7.1 lenne...
Ők mondták, hisznek az eredeti irányvonalban, ami azért nyilván nem volt rossz, függetlenül a sok "átlag user" vinnyogásától. Ugyanúgy tudod 8.1-et is egérrel használni, Metro háttérbe szorítható, aktív sarkok kikapcsolhatóak tálca navigáció fülén...(#7) proradeon: ez nem igazán indok , mivel eddig se volt kötelező használni, lazán eldolgozgathat az ember a desktop felületen egérrel fenti beállításokat pár kattintással érvénybe léptetve (de amúgy is csak 1 katt a 2 közti váltás), hogy a Metrot használni kellene. Nem értem sokx ezen irányú heves tiltakozásokat, mert az illetők vagy nem nézték meg eléggé a pofon egyszerű beállítási lehetőségeket, v csak úgy divatból dobálják a szitkokat...
Amúgy ha erre vársz, akkor nem 8-cas a te embered, mert Metrot teljesen kigyomlálni nem fogják , hülyeség is lenne, esetleg Win9-ben, de ott is lesz Metro 2.0, ami még kérdéses, h full desktop, v hibryd módban fog-e üzemelni. remélem utóbbi(#3) Sanya: képernyőmegosztás is van 8-ban, de pl.ok, h desktopon lekicsinyited skype ablakát és mellette látod több program stb. ablakát is, de a metro full screen és desktop között 1 katt, 1 gombnyomás a váltás, v lehet a régi Alt+Tab módszerrel is, ezek mind gyors váltási lehetőségek. Ha vki meg dolgozik a gépen, akkor azzal foglalkozzon és ne skypoljon...nem beszélve arról, h nem kötelező szintén a Metros skype-ot használni, mikor Win8-ra is ott az asztali...
Bezárásnál mért bukkanna fel Charms bar, Alt+F4 azt kész, bezáródik
Gépház amellett, h el lehet végezni benne sok a Vezérlőpultban is megtalálható beállítást, alapvetően Metro felület állítgatására (is) való. Direkt meghagyták a hagyományos vezérlőpultot , ha már az asztalt is. Az lett volna az újabb közfelháborodás oka, ha utóbbit száműzték volna és mindentgépházba lenne pakolva, mert akkor azon vinnyognának sokan, h mért kell xy dolog beállításához megint a Metro felületen kajtatni...szal nem értem mi ezzel a kettősséggel a gond(#11) HaJózsi: a ronda, meg hülyeség , de azt cikkezték múltkor, h állítólag kikapcsolható lesz, v mi fene.
[ Szerkesztve ]
-
-
sh4d0w
félisten
https://www.coreinfinity.tech
-
nagyúr
Jelentem már visszatértem Win 7-re. Nem tom melyik hírnél írtam, hogy kipróbálom a Win 8.1-et, szóval pontos dátumot nem tudok mondani de azt hiszem talán pár hét lehetett max. A driver gondok megszűntek, stabil volt a rendszer viszont hiába raktam fel egy jó kis start menüt ami sokkal többet is tudott mint a Win 7-es mégis sikerült belekattintanom néha a Modern UI-ba ahol még akkor se találtam volna hasznos appokat ha touchscreenem lenne. Förtelmes. Bizonyos szituációkban talán pattogósabb a rendszer de kb. ennyi. Mondjuk én az MS szolgáltatások felét se használom ki így egyáltalán nem érdekel, hogy milyen a beépített levelező vagy skype vagy bing vagy akármi a rendszerben.
Én abból indulok ki, hogy az újabb dolgoknak jobbnak kellene lenniük a korábbiaknál ha nem is mindenben de szinte mindenben. Sajnos én ezt nem éreztem.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
King Unique
titán
Én is feltettem a sima 8.0-ra, mert egyik gépen meghagytam azt , de ritkán használom, leállításra inkább az ingyenes Obly Tile progival kreáltam saját csempéket, + rakás rendszer ikont stb, én azt használom és, ha meg is köveztek érte, de baromira tetszik. 1 katt és már nyitja is meg desktopon, gyorsabb mint hagyományos start menüben, v vezérlőpultban kutakodni.
8.1 start gombján meg sok hasznos funkció mellett kikapcsolás is elérhető, szal szinte feleslegesek a start menű pótlékok. Az, h bal klikk helyett, jobb klikkel jönnek elő, az talán nem akkora gond.
(#27) bunfi : az ugyanúgy előhozható jobb klikkel, de Metrora is kipakolható, ahogy láthatod..
(#28) Narxis : neked is, 8.1 start gombján az általad említettek szinte mind elérhetőek, de Metrora kipakolni is pofon egyszerű, ahogy láthatod és 2 felület közti váltás is baromira gyors, ez tetszik nekem különösen.
[ Szerkesztve ]
-
bunfi
őstag
Én például erre (is):
#26 King Unique: EZT én nem nevezném start menünek, mivel csak épp annyit "fejlesztettek" rajta, hogy a csempécskéknek még mindig legyen létjogosultsága. Egyébként meg kell hagyni a custom csempéid szépek lettek, de még mindig csak karcolgatják, amire egy ico, icl vagy png képes.
[ Szerkesztve ]
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
nagyúr
Programok indítása, vezérlőpult könnyebb elérése, hibernálás, újraindítás, leállítás. Pl. asztali gépet sokszor leállítom de laptopot ha nem viszem sehova akkor mindig csak hibernálom. A Start Menu X Pro átláthatóvá tette az egészet. Pl. 2 klikkel értem el a Programok telepítése és törlése opciót. Speedcommandert használok fájlkezelőnek amit azért említek meg mert ha jól láttam a Windows Intézőbe tettek pár plusz dolgot, annyira nem néztem meg de komolyabbnak tűnt mint a Win 7-es, de nekem mindenképp 2 paneles fájlkezelő kell mert sok mappát, fájlt mozgatok, másolok minden nap.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Mate
nagyúr
Nézzük sorba win 8.1-et.
Programok indítása. Ez ügye két módon történhet. Vagy simán a listában benne van az ikon, vagy kereséssel.
Ikon: Simán kiteszed főoldalra, rányomsz és elindítod. Úgy kell felfogni, mint egy rohadt nagy startmenü.
Keresés. Jobb oldalra húzod az egered és már ott is a kereső.vezérlőpult könnyebb elérése
Jobb gomb a windows logóra és vezérlőpult.
hibernálás, újraindítás, leállítás
Jobb gomb a windows logóra és leállítás vagy kijelentkezésen beül minden megtalálható. Emellett természetesen jobboldalra húzva az egeret is gyorsan elérhető a dolog.
Kezdőlap amúgy baromi jól használható és testreszabható. Nem feltétlen kellenek a barom gyári csempés vackok. Azt lehet kirakni és úgy, ahogy akarsz. Windows gomb és már ott is vagy. Elindítod ami kell és már vissza is dob az asztalra.
-
őstag
válasz King Unique #20 üzenetére
Félreértesz. Engem az zavar, hogy nincs "modern UI skip" lehetőség a Win 8-ban. Azaz mondenképp kattintanom kell egyet, hogy desktop felületet kapjak. Ezzel alapvetően az a gond, hogy olyan érzésem van ettől, hogy megpróbálják Microsoft-ék rám kényszeríteni az érintőképernyős rendszerhez tervezett felületüket, miköben nekem, mint desktop felhasználónak ... abszolút nincs szüksége rá. És ez a hozzáállás nem tetszik, így "tiltakozásképpen" nem vásárolok Win 8-at.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
hunluki
senior tag
A sors úgy döntött, hogy legyilkolja a régi alaplapomat, ezért új gépet raktam össze, és adtam egy sanszot a nyolcas szériának. Kb 2 hónapnyi tapasztalattal a hátam mögött
Ami tetszik:
- Gyors. Frankó, pattogós, bár a 7-essel se volt gondom, talán ha pár másodpercet nyertem a boot-on. SSD-n a rendszer, HDD-n az adatok, teljesen jó.
- Jobbkattos startmenü: Mindent elérek ami kellhet, nagyon praktikus.
- HyperV: Sokat dolgozom virtuális gépekkel, nagyon jó dolog hogy van integrált megoldás.Ami nem tetszik:
- Steam-es játékokkal játszom, és sajnos előferdül hogy valami kifagy. Na akkor jön a jó öreg feladatkezelőből kilövős trükk, pontosabban menne, de nem látszik a feladatkezelő, csak nagy fehérség. Relog segít, de azért ez nem így kéne...
- A csempés appok iszonyat buták. Skype-on beszélek valakivel, közben elindítok egy játékot, a skype megszakad. WTF. Asztali skype szépen működik. Ugyanez viberrel. Gáz.Ha lenne egy olyan app, ami a windows gombra előhozza a win+q-t, akkor nagyon vidám lennék.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Én a múltkor azon kaptam magam, hogy céges win7-s notin és húztam az egeret jobbra, hogy charmbar és kikapcs...
Meglehet szokni, de minden egyszerűsítésnek örülök. Amúgy ezzel a frissítéssel lehet már ablakban futattni modern ui-s progit?
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
félisten
Engem idegesített a "csempés start menüben", hogy minden megnyitáskor teljes képernyőtörlés, majd a progi kiválasztásakor megint. Munka közben szerintem zavaró.
A jobb oldali menü meg akkor is előjött, amikor nem akartam, mert a közelében volt valami ikon, vagy a futtatott progi egy funkciója.
A startisback nálam sokkal kényelmesebbé és nyugisabbá tette a rendszer kezelését.Ha nem munkára (=programok futtatására) használnám a gépet, hanem általános dolgokra (net, zene, filmezés, stb.), akkor valószínűleg jobban kijönnék a csempével, mert ezekre tényleg kissé elavult a startmenü, de ezekre a feladatokra én inkább linuxot használok.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
"A jobb oldali menü meg akkor is előjött, amikor nem akartam, mert a közelében volt valami ikon, vagy a futtatott progi egy funkciója."
Legelején, még a nem végleges verzióval nekem is voltak gondok, de most jól működik nagyon.
Ha pl. ott van legszélén egy ikon és odaviszem az egere, akkor nem jön be a sáv, csak ha neki koccintom a mutatót jobboldalnak.
Viszont még ekkor sem nyílik le teljesen. Átlátszó lesz a sáv és ugyan úgy megnyitható az ikon alatta. Ezzel elkerülve, hogy ha gyorsan odarántja valaki egy ikonhoz az egeret, véletlenül előhívja a sávot.
A sáv csak akkor jön elő, ha nekipöccintem az egeret a kép szélének és kicsit meghúzom az egeret lefele.
Ami engem irritál win8-ban, hogy rádugok egy pendrive-ot vagy valamit és kiírja, hogy koppintsak oda. Az orrára koppintanák annak, aki nem tudta beállítani, hogy ha nincs érintőkijelző akkor "klikkeljen ide" mondatot írja ki.
Amit még nagyon szeretek win8-ban az a skydrive integrálás illetve a képfájlok kezelése. Így egyel kevesebb külső program kell.
-
King Unique
titán
válasz proradeon #30 üzenetére
Ahogy lentebb írta kolléga, ez már a sima 8.1-ben is beállítható, csak ezért nem kell ide Update 1... de persze a "nagy átlag user" bagázs, aki még ennyit se akar magától megcsinálni.
Vsz azért nem adták meg a "skip" lehetőségét, mert akkor csak kevesen jelölték volna be telepítéskor és pont azt vol a cél, h megismertessék a userekkel. Utólag, ha vki meg mégis kíváncsi lett volna rá, akkor rátelepíti újra, v hogyan? Vagy esetleg még azt lehetett volna megcsinálni, h ahogy a szolgáltatáslistába pl.hozzáadod Hyper-V-t, úgy lehetett volna Metrót is, bár azért az nagyobb horderejű és lehet nem ment volna ilyen könnyen...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Amikor nem vagyok fáradt, akkor nálam is jól műxik, de pénteken már gyakran jött elő akaratom ellenére.
Jobb a békesség, és inkább kikapcsolom, ha már úgyis van start menüm.
A win8 funkciói közül egyedül a másolás közbeni sebesség diagram, és az okosabb task manager, ami érint és örülök is neki, a többire nincs szükségem, hiszen csak a munka progik és játékok futtatására használom a rendszert.Használhatnék helyette Win7-et is; az is tökéletesen megfelelne, de a Win8 gyorsabban futtat minden általam használt progit.
-
bunfi
őstag
válasz King Unique #37 üzenetére
A megismertessék helyett inkább a ráerőszakolják szót használnám, mivel nincs/nem volt beépített alternatíva a megszokott windows kezelőfelület használati módjának/kezelőfelületének visszaállítására. Ugyanez volt csak épp a másik oldaról, amikor hosszas kényszerítés/büntetés/pereskedés után felkínálta az avatatlan felhasználóknak is a böngészőválasztás lehetőségét.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
Mate
nagyúr
"felkínálta az avatatlan felhasználóknak is a böngészőválasztás lehetőségét." Én már azzal sem értettem egyet. Bár rühellem az internet explorer-t, de ilyen esetben ne kelljen már egy cégnek a konkurenseket reklámoznia.... Aki kicsit is fogékony a dologra, az úgy is leszed valamit, akinek meg az internet egyenlő a google keresővel, annak mindegy mit használ.
-
Kirrr
aktív tag
Szerintem a legdemokratikusabb lépés: telepítés előtt/első indítás alkalmával kérdés: Akarsz-e modern felületet? be lehetne pipálni, szevasz. Mindenki örül.
-
King Unique
titán
Lehet így is fogalmazni, ez tény, de igazán akkor lenne / lett volna ok a "kiborulásra", ha csak csak Metro felület lett volna, de ugyanúgy ott volt a desktop is, még ha a user képébe tuszkolták is. De szerencsére 8.1-ben már adtak lehetőséget a részleges "visszaállításra", akinek még ez sem elég, az meg maradjon a Win7-nél. Persze az is igaz, h új notikat mind 8-cal adják és driver támogatás is sok modellnél arra épül, de azért szokható, használható az új rendszer és Metro sem kötelező.
Böngészős dolognál meg sokaknak nem volt baja eddig se IE-vel, cégeknek se, de ez a böngészőválasztás már a Win7-ben is előjött SP1 felrakása után. Aszem 8.1-ben se volt kötelező választani, mert ha lehúztad egérre, v érintősön ujjal képernyő aljára, akkor többet nem jelent meg. Sokan meg úgyis felpakoltak mellé FF, Oparát, én pl. Dragont.(#42) mate3553 : +1
újtól való idegenkedés miatt kevesen rakták volna fel, és azért inkább MS, még ha tudták, h rizikós is, de bevállalták a "kényszerítést". Sajna úgy látszik xy okok miatt kevesebb, mint több sikerrel, de ezek az okok userek részéről is néha már egészen banálisak.[ Szerkesztve ]
-
desolator
senior tag
Szerintem is minden rendben van a win 8-al a 8.1 óta. Amióta be lehet állítani, hogy egyből az asztallal induljon a gép azóta egyáltalán nem is találkozom a csempékkel. Ráadásul az öreg 2007-es Dell d630-as laptopomon úgy hasít mintha valami core 7-es ssd-s gépem lenne, sokkal gyorsabb vele mint a win 7-el volt
[ Szerkesztve ]
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
kpityu2
őstag
Ez az érintőképernyős-egeres öszvér meg fog bukni. Ha billentyűzet-egér van, akkor felesleges az érintőképernyő, ha tapizni akar az ember akkor pedig útban vannak. Gépelni asztalnál szokott az ember, böködni pedig a fotelban, vagy az ágyban, vagy a buszon, vonaton. Más világ.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
Polllen
nagyúr
válasz King Unique #43 üzenetére
+1 a demagógiánakxD
ó te jó ég!!!444!!!"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
martonx
veterán
"A gépigény csökkentése éppenhogy felesleges."
Tableteknél, filléres Arm-os szutykoknál igenis lényeges szempont. A vicc az, hogy a hülye MS a totál félrepozícionált, elcseszett win8-at után most azt hiszi, hogy ha 50K-ért utánad vágnak valami használhatatlan szutykot amin win8 fut, akkor az embereknek hirtelen meg fog változni a véleménye a win8-ról.
Én kérek elnézést!
-
törölt tag
sosem fogom megérteni mi az előrelépés abban hogy egy monitoron kell hadonászni ellenben egy pár centis mozgást igénylő egerezésnél, ráadásul a kezem az asztalon pihen és még precízebb is...
-
vimes
senior tag
"Csökken az operációs rendszer minimális hardverigénye is, a frissítés után a Windows 8 1 GB memóriával és 16 GB tárhellyel is megelégszik majd."
Ezt nem értem. Eddig is ennyi volt a minimális gépigény, nem? Vagy ezt most már az érdembeli használhatósághoz is elég lesz?"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 11. 30.)
- Destroy All Humans DNA Collector's Edition (PC,új)
- The Guild 3 Aristocratic Edition (PC,új)
- Spellforce III Collector's Edition (PC,új)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest