-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz koby11h #97924 üzenetére
Mákos
Melóhelyen SFF asztalik szoktak lenni, annak a doboza nem jó asztali PC-hez, de szerencsére asztali PC méretű dolog nem járt erre régóta.
Viszont monitorral mindig macera van@Tikakukac, fatpingvin : "Tudod milyen adományozni? Cégnél csinálom. Hagyjuk."
Tudom. Mi is csináltuk, szerencsére nem én, a kollega beleőszült. (Viszont másik kollega, másik részlegről simán lenyomta, csak nekik más a pénzügyük is, szóval erősen WTF.)
Csakhogy én magánszemélyként adtam most Úgy annyi volt, hogy odavittem, megköszönték.A kollega nem talált oda -> Google Maps?
Esetleg valaki kisétál egy ismert helyre, mutatni az utat?
Amúgy nem járok Pestre De ha adsz egy címet, megnézem, mi hely az, hogy ilyen lehetetlenMutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest