Új hozzászólás Aktív témák

  • envagyok

    veterán

    válasz koko52 #67780 üzenetére

    Volt ilyen témáról egy jó film.
    Lakóparkba beköltözött egy magukat családnak hazudó de valójában fizetett marketinges csoport, nagy házibulikat tartottak, ott mutogatták nagukat hogy most ez a legújabb tv, nézd mekkora, itt a legújabb kocsi, nézd hogy megy, most vettünk medencét, nézd de f@sza, stb.
    Persze elkezdte őket majmolni az egész telep, aztán volt aki felkötötte magát, mert már nyakig volt a hitelben.
    Nálunk pl a 2. Kocsi egy 15éves 400k km-es Renault. Szembeszomszèd csaj (Férjének VW Amarok faszhosszabbító, csajnak Fiat 500L, mindkettő persze újan hitelre, ahogy a házon is, meg ki tudja még min., hülyegyerek 8-10 éves kölkeiknek is legújabb iphone /minek???/ 250 ezres gördeszka) játssza nekünk az agyát, hogy hát nem félünk, öreg autó, megbízhatatlan, stb. Ahhoz képest ő többször jár szervizbe. A miénkkel 2x volt gond 1 év alatt, egyet én orvosoltam fél óra alatt, a másikat meg pár óra slatt a szerviz. Ha 1 autó lenne, persze keresne az ember jobbat. Mosatni is céghez viszik az autókat, rámegy 2 órája, közben én helyben a garázs előtt fél óra alatt letudom.
    Közben meg full f@szarágó a család.
    Múltkor szóltak, hogy vennének nast, 30k-ra húzták a szájukat, hogy hát azt hitték olcsóbb (új cucc volt, árukereső 40k+) meg hát számlára kellene, hogy apuka elszámolja a cégben.

Új hozzászólás Aktív témák