Új hozzászólás Aktív témák

  • MasterMark

    titán

    válasz SUPREME7 #33580 üzenetére

    Hogy én is beleugassak:

    Ezért szoktam megbeszélni mindent úgy, hogy a megbeszélt napon, a megbeszélt időben, előtte mikor elindulnék, felhívom, hogy akkor most indulnék minden oké-e.
    És persze így is van lebeszélve, hogy pl. Szombat 10 óra, de mielőtt indulnék felhívom.
    Így mindenki tudja mire számíthat.

    Ha ilyen egész napos dolog van, akkor tudni fogja, hogy na most hívtam, bemondom telefonba, hogy X idő amíg odaérek, úgy készüljön.
    Akkor nem kezd már bele LoL meccsbe sem, stb. Amíg meg nem hívtam addig nyomhatja.

    A konkrét esetre visszatérve, nem olvastam mindent, de az itthon vagyok jöhetsz bármikor szerintem nem számít megbeszélt időpontnak. Mivel amúgy is otthon van, ezért ha nem mész is otthon lesz. Ezzel nem lesz korlátozva, hiszen ő jelentette ki, hogy otthon van.

    Nem tudom pontosan mit beszéltél meg, de jó mindig egyértelműnek lenni. Jelezted amúgy, hogy csak feltételesen érdeklődsz?

    Szóval tudom nehéz ez az aprózás, de szerintem legyetek mindig teljesen egyértelműek. Ha érezni a másik félen, hogy nem érti / félre érti, hogy mi van, akkor tessék visszakérdezni, másodszorra is elmondani, hogy minden tiszta legyen. Akkor a félreértések nagy részi kiküszöbölhető.

    megj.: Én is buszoztam 40 percet feleslegesen, aztán vártam egy órát, aztán üreskézzel hazabuszoztam megint 40 percet. Hát nem volt valami túl jó mondhatom.
    Mondjuk az még mindig érdekesebb sztori amikor egy rendőr fenyegetett meg egy filléres cucc kapcsán... :DDD

    Switch Tax

Új hozzászólás Aktív témák