Aktív témák

  • SystemRoot

    őstag

    válasz ask #1030 üzenetére

    "Ugyanis anti-homozasban, rasszizmusban es a tobbiben nincsenek arnyalatok, mint a szinekben h van a vilagoskek, kozepkek, sotetkek, csak picit vagyok rasszista, mert csak a romakat nem birom, a negerek johetnek.
    ...
    "

    Hihetetlen hogy folytatod ezt a teljesen rossz logikai fonalat.
    Hogy a bánatban ne lennének átmenetek ezekben az érzelmi megítélésekben. Te azt állítod hogyha valaki utálja a cigányokat(nem pejoratív szó), akkor feltétlen utálnia kell a négereket, mert a rasszizmus fogalomtárába az is beletartozik szerinted. Észre sem veszed hogy éppenséggel azt is rasszizmusnak nevezzeük, de nem kötődnek össze, specifikus rasszizmus van általában. Tehát a logikátlanságod mostmár túlmutat az eddigieken is. Grat! ;)

    "Nem arra szerettem volna valaszt kapni, hogy abban a szent pillanatban, amikor megtudja a hirt, milyen lepeseket tervez el nagy hirtelen a sajat erzelmei es tettei kapcsan."

    Ó igen? Akkor mire? Hogy milyen gyümölcsteát tesz oda?

    "De az egyik legszebb megjegyzesed, hogy te mondod rolam, h korlatolt vagyok:) itt anti-homozol, siman utalod oket"

    Aham.
    Te itt elfogultságról beszélsz, nem korlátoltságról. A korlátoltság szűklátókörűséget jelent, attól hogy valaki utál valamit vagy a valakit, akár valakiket az nem jelenti hogy szűklátókörű lenne. Ráadásul egy utálat lehet megalapozott is, fajtája válogatja. A szűklátókörűség a gondolkodásmódban nyilvánul meg, a tied épp tökéletes példa rá.
    Mellesleg megsúgnék neked valamit, bár már mondtam csak mint észrevettük veled kapcsolatban a magyar szövegek értelmezése sajnos nehézséget jelent számodra.
    Idézem magam:"viccesen reagáltam anno a kérdésedre, nem komoly válasz volt." Abszolút ironikus hangnemben mondtam ezeket a hszeimet amikre te reagáltál. Ha visszaolvasol láthatod hogy milyen hozzáállásom van valójában a dologhoz. Szó sincs utálatról, bár tény hogy a közhangulatba való egyenlőségi szinthez jutásukat ellenzem, mert úgy gondolom serkentheti számukat és az előnytelen a civilizációra és az által rám nézve.

    "Az a te problemad, h nem hiszed el, h leszbikus vagyok, pedig igy van."

    Uhh, mostmár egészen súlyosan kételkedni kezdtem az felfogó és értelmező készségedben.

    "A sertegetesed meg egyik fulemen be, a masikon ki. pindurkat sem hat meg."

    Haha, ez olyan mintha egy gyerek mondaná, visszavágásnak, aztán bemegy a wc-be bőgni.:D:DDD

    "Ezenkivul a (95%-os)"legtobbseg" c. szo - lehet, h rosszul tudom - tudomasom szerint nem letezik kedves iro forumozo tarsam"

    Látom fullscale-assault-ot indítottál, csakhogy én is mondjak valamit angolul.
    Az ilyenekbe egész egyszerűen, ilyen esetben szánalmas belekötni. Mindenki tudja hogy fórumírogatáskor az ember nem figyel hogy mit is írt éppen, és néha megáll, majd folytatja netán stiláris hibákat elkövetve vele. Ebbe nyugodtan bele lehet kötni olyankor amikor normális beszélgetés van mert akkor ez OK, de amikor látszik hogy lépten nyomon utálni próbálsz, akkor ez nagyon gyenge húzás. Bocs.
    Jah és hogy elszomorítsalak angolul írok könyvet, és nem te vagy célközönsége.

    :)
    Üdv.

    [ Szerkesztve ]

    Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.

Aktív témák