Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz vsgaborr11 #1180 üzenetére

    Minimális szoftver ellátottság?Miről beszélsz,ember?

    Szerintem a professzionális szoftverekről beszélt. PhotoShop, MS Office...stb
    És ne emlegess Linuxos alternatívákat, mert számomra (és még nagyon sokan vannak így), egyszerűen ezek nagyrésze nem alternatíva.

    Ki mondta,hogy OEM Vistát vegyél?Ott az XP Prof,kevesebbe kerül,mint egy OSX

    Egy Windows 98 mégkevesebbe. De egy DOS-t már lehet, hogy 1000HUF-ért is megkapsz. Ennyire azért ne menjünk vissza az időben. Az XP egy elavult rendszer, csak azért használják még ennyien, mert a Vista túl későn érkezett és túl sok olyan újítást hozott, ami kompatibilitási problémákat vetett fel. XP-t már a hátam közepére sem kívánom.

    rárakok egy OSX Leopard skint,és ugyanott vagyok.

    Azon felül, hogy súlyosan megsértetted vele az EULA-t, tehát ezek után akár warezolhatod is ingyen, mert hivatalosan az a Windows onnantól már nem számít jogtisztának. Egyébként, ne vedd sértésnek, de ritka igénytelen lehetsz, ha egy skin neked felér az eredetivel. Nekem például ezektől a Vista másolat skinektől is okádhatnékom támad. Kb 2 másodperc alatt szinte bántja a szemem a sok különbség, amit észreveszek az eredeti és a másolat között.

    iLife,meg ilyen barom ósdi szoftverek meg kinek kellenek.

    Mondjuk annak, aki stabil, rendszerrel együttműködő szoftvercsomagra vágyik, amit ajándékba kap hozzá és nem akar még third-party szoftverekért is fizetni. Mellesleg egy third-party szoftver soha nem lesz olyan stabil, mint egy saját belső szoftver.

    És akkor még játszani is tudok

    Kicsit drága játék, nem gondolod? Ha csak arra kell, akkor vegyél konzolt, egy gép nem erre való. Mi sem bizonyítja jobban, hogy már a játékgyártók is egyre később hozzák ki PC-re a játékaikat, konzolra hónapokkal korábban megjelenik.

    szerk: Azt meg már kifejtettem másik topicban, hogy az OEM számomra nem szoftver. Az egyetlen kézzel fogható dolog sem a tiéd, csak egy licensz, ami a levegőben létezik. Nem érzem úgy, hogy kapok is valamit a pénzemért. Hardvercserénél ugrott.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák