Új hozzászólás Aktív témák
-
Diabolis
aktív tag
Én arra is kíváncsi lennék, hogy milyen korú emberkék írták meg például ezt a kódot? Nekem még tanították a számtek NAGYON alapjait, 22 éve amikor elkezdtem tanulni. Szó szerint a tranzisztoroktól kezdtük, és a memóriacímzésnél végeztük. Nem mondom, hogy sokra emlékszem, de tudom a nagyon alapokat.
Csak sejtem, hogy egy mai szoftverfejlesztőnek ilyeneket már nem tanítanak, azon oknál fogva, hogy túl szerteágazó lett az informatika. És amiről nem tudsz, az ellen nem fogsz tudni védekezni.
Talán a quantum-technológia átalakítja az informatikát annyira, hogy lehet kezdeni a rendszerszervezést a hardware legalapabb szintjén....Ne vegyél kutyát! Inkább fogadj örökbe. Tele vannak a menhelyek.
-
gabor7th
addikt
A Youtube teli volt ilyen videókkal, és ott kaptál egy linket, ahol 300 dollárért betörhettél vele bárhova és nagyrészt szinte olyan volt mint egy kényelmes program, szép kezelőfelülettel és nagy felhasználóbarátsággal. Az mondjuk nem igaz, hogy olyan lett volna, hogy csak next-eket kell nyomogatnod, mert kellett parancssori cuccokat beírnod, de ehhez kaptál teljes értékű tutorialt.
Viszont nemrég a Google ezeket törölte.
https://www.zdnet.com/article/youtube-ban-on-instructional-hacking-causes-infosec-community-outrage/Szóval igen, ez évek óta ment, hisz én is évekkel ezelőtt láttam ezeket, mostanra már lehet még kénylemesebb ezeket kezelni, de a Youtuberól már eltüntették őket.
A lényeg, non-stop be lehet törni bárhova, mindegy milyen vírusírtó és társai volt a gépeken.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
gabor7th
addikt
"még"
Ez úgy hangzik, mintha ahogy halad az idő azért egyre jobb lesz majd a helyzet. Csakhogy inkább még több a folt az újabb szoftverekben és a minőség zuhan.
Ráadásul a titkosszolgálatok, meg az ilyen platformokat használok (kb. 300 dollárért bárki beszerezheti) bármikor betörhetnek bárhová, mert ezek is olyanok, hogy mindig frissítik és kiírják, hogy modjuk ebbben a hónapban +200 féle új mód van, hogy betörj Windows rendszerekre. Láttam már pár ilyen "demót" és a betörésbe értsd bele, hogy 40+ vírusírtó és társait is megtöri, ez is a csomag része.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
Foglalt név
addikt
Amennyire emlékszem a szabványos AT parancsokkal elég alapinformációkat érsz csak el. A gyártói kiterjesztések pedig nem igazán hozzáférhetőek. Persze komoly háttérrel biztos össze lehet lapátolni a tudást, amivel egyes eszközök specifikusan "támadhatóak", de annyira nem plug and play a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest