- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat76
őstag
-
warfernom
tag
Neeeem bocsi félre érthetően fogalmaztam. Ahogy én használtam az elmúlt 1 évben (mert annyi ideje használom) átlagban 35/45% voltam nap végén. Mostanában ez 0-15% van. És erre írtam hogy 20%-kal kevesebb . Az aku állapota 91%van de ez 1 hónappal ezelőtt 95% volt.
Jbl Extreme, Corsair Scimitar & K70, Nzxt52
-
Peat76
őstag
válasz warfernom #4206 üzenetére
1 hónap alatt 4%, akkor valami nagyon pörög...
Nézd át mi használja ennyire, aksinál mi mennyit zabál!
Gyors töltőt használsz?
Nekem még 100% az aksi sőt....100% felett vagyok, hisz a gyári 100% 4352mAh
Nekem meg....
Még 4393-nál jarok......jó sikerült aksi...Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
ricshard444
veterán
Nálam is 4%-t romlott 1 hónap alatt: 93--->89
Attól függetlenül, hogy volt pár hosszú videóhivásom, kétlem, hogy ilyen mértékű degradáció lenne a jutalmam.
Vannak dolgok...
-
Peat76
őstag
válasz GoldhandRent #4208 üzenetére
[link]
ParancsoljSony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
TechN7ne
nagyúr
válasz GoldhandRent #4208 üzenetére
Nálam még nincs gond ,viszont 16.3.1-en hagytam.
-
warfernom
tag
-
Peat76
őstag
válasz warfernom #4212 üzenetére
Próbáld nem a legfrissebb analitycs file-t, hanem az egyel előttit..
Nekem is volt ilyen aztán jó lett, legfrissebb IOS van fent?Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
-
Peat76
őstag
-
warfernom
tag
Igazából nem tudom eddig nem piszkáltam mert nem volt rá szükségem de most rá néztem és be kapcsoltam. De most meg el tűnt az analycs is. Inkább hagyom rá nézek youtubra meg neten írnak e valamit aztán be optimalizálom, csak ennyit tudok tenni. De köszönöm szépen a segítséget.
Ha van változás majd írok úgy is.Jbl Extreme, Corsair Scimitar & K70, Nzxt52
-
Peat76
őstag
válasz warfernom #4218 üzenetére
Ha most kapcsoltad be az elemzést, akkor várni kell pár napot és összeszedi a kellő mennyiségű infót...utána jó lesz!
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
technoboi
tag
Sziasztok, használt 13PM vásárlásán gondolkodom, mire figyeljek szerintetek? Találkoztam pár pixel hibással és kijelző cseréssel is. Nem követtem aktívan ezt a fórumot, volt valami gond a kijelzőkkel?
Iphone 14 Pro Max / Apple Watch 7 45mm / Airpods 3
-
Sordoran
addikt
válasz technoboi #4221 üzenetére
Nincs ilyen jellegű általános probléma, nem rosszabb az arány mint bármely más készülék esetén.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
mayacska
csendes tag
Sziasztok, ötletet szeretnék kérni, hogy vajon miért nem jön meg a bank fizetési jóváhagyásos üzenete, amikor pl valami számlát ki akarok fizetni online. Értesítések be vannak kapcsolva. 13PM.
[ Szerkesztve ]
-
mayacska
csendes tag
válasz pajorgergo #4226 üzenetére
Igen, nekem is ez van. Érdekes, mert egy règi s10+ra megjön gond nélkül.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz mayacska #4227 üzenetére
Amióta beolvadt első körben a Budapest Bank az MKB-ba, azóta nem jön Push értesítés hiába van beállítva, most gondoltam hátha a nagy bankfúziónál kijavítják, de továbbra is szar...szerencsére ha online rendelek jópár helyen már van apple pay ami mögé fel van rakva a kártya és a kétfaktoros így ki van kerülve.
Eladó Apple iPhone 13 Pro Max bőr tokok nálam.
-
mayacska
csendes tag
válasz pajorgergo #4228 üzenetére
Persze, nem is a rendelésekkel van a gond, hanem a számlafizetéssel. Úgy kell trükköznöm, hogy előbb a Wise számlára rakok pénzt, aztán azzal a kártyával ki tudom fizetni. De azért na…
-
pajorgergo
aktív tag
válasz mayacska #4229 üzenetére
Ha vársz egy 3-5 percet egy idő után átvált SMS jóváhagyásra, habár nem tudom milyen online felületen fizeted be, de ha a szokásos oldal jön csak fel, hogy hagyd jóvá appban, akkor várj egy pár percet, az oldal frissülni fog és SMS-ben fog jönni a kód.
Eladó Apple iPhone 13 Pro Max bőr tokok nálam.
-
LosBlancosRM
senior tag
Nálatok előjön az a bug feature, hogy amikor a főképernyőn lefele húzzátok az ujjatok, és előjön a kereső, akkor a billentyűzet csak késve követi? Csökkentett mozgásnál van ez, ha viszont letiltom, akkor normálisan bekúszik. 🤔
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Ez a kábel valószínűleg ugye jó a 13 PM-hez is?
Csak, mert leírásban a 11 van, de csak nem butították a telefont az évek alatt?
-
Blue meth
senior tag
Felkerült a 16.5, pár nap alatt érezhetően javult az üzemidőm, lassabban merül, jobban bírja. Azt hiszem maradok is ennél a verziónál egy darabig.
Viszont kis érdekesség, vásárlás után 1 évvvel még mind 100%-ot írt az akksira, aztán most 3 hét alatt lement szépen sunyiban 3%-ot, már csak 97%.
-
Sordoran
addikt
válasz Blue meth #4234 üzenetére
Nincs ebben semmi meglepő, itt a többségnek ugyanígy hirtelen esett több százalékot egy idő után. Nekem is egy évig tartott míg lement 97%-ra, utána pár hét alatt lement 94%-ra. Amíg az üzemidőn nem veszek észre nagy problémát, addig nem zavar.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Tiger.
nagyúr
Sziasztok.
Hogyan működik ez béta dolog?
11 pro maxra ratennem az a másodlagos telefonom.Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
-
njnl
aktív tag
Sziasztok!
Kettő kérdésem lenne, mint leendő felhasználó (androidról, első ios), hogy melyik töltőadaptert (hány wattosat ) érdemes venni hozzá (vezetéknélküli van itthon) illetve tudtok e olyan megbízható USB A - USB C átalakítót amivel tudom használni a régebbi adaptereim is, csak kábel kell hozzá?Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
Sordoran
addikt
PD képes töltő jó hozzá, maximum 27W azt hiszem amit vezetékesen tud. Lehet lassabbal is persze, csak ugye akkor több ideig tart míg feltölt. Vannak akik 5W-os töltővel töltik, egész éjszaka rajta hagyják. Qi vezeték nélküli töltővel 7,5W-ot tud, magsafe-el 15W.
Megy más adapterrel is, lehet type-C <-> lightning és usb-a <-> lightning kábellel is, csak ne legyen gagyi.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Peat76
őstag
Kifogtam egy kijelző hibás készüléket....de a fa**** verem bele, hogy a hivatalos Icentre szervizben 3 ember, 3 féle dolgot mond...
Világít, villog egy pixel, nem mindig...de nem érdekel, ezért nekem ne bontsák meg a készüléket...így maradt!
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
telefon6310
tag
válasz LosBlancosRM #4246 üzenetére
+1 a gyári (eredeti!!!) 5W-os töltőfejre
-
legenda
válasz LosBlancosRM #4246 üzenetére
Arany középút: 12 - 15 Watt
Nem melegszik, de nem is kell egy éjszaka a feltöltéshez.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Tiger.
nagyúr
válasz telefon6310 #4247 üzenetére
magsafe+ egy állvány, hátuljára egy ventilátor, és minden fasza.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
njnl
aktív tag
Köszi mindenkinek. Éjszakára akkor valószínűleg marad az Ikeás Qi töltő, gyors/vészmegoldásnak pedig egy 20 wattos. Meg kell szoknom, hogy nincs "azonnal" benne 20-30 százalék, a jelenlegi 40 wattos adapterem ilyen szempontból nagyon jó.
Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest