Új hozzászólás Aktív témák
-
RAYBOMB
tag
Sziasztok!
1éves mult a telefonom( 13pro max) és sajnos megjelent nálam az a probléma amit sokan “screen retention”-nek hivnak de szerintem sima beégés. 25-30%-os fényero alatt latom a kepernyo mogott halvanyan a waze alkalmazas ikonjait es az utvonalat es a telefon applikacio beszelgetes kozbeni ikonjait. Valakinek valami otlete esetleg megoldásra(tudom képernyo csere) de ezen kivul hátha tud valaki valami okosat mondani vagy akinek esetleg van ilyen tapasztalata.
Koszonom
jo hetveget mindenkinek -
RAYBOMB
tag
Nagyon sokat vezetek. Nappali fenynel kell a kozel 70-80%fényerő. De mindig a szellozonyilasra szerelt tartoban volt nyaron is es ment ra a klima. Garancia sajnos nincs ra…ceges vasarlas mar letelt
-
bbendre
őstag
válasz RAYBOMB #4007 üzenetére
Természetesen igen. Vagy alacsonyabb fényerőn használód a waze-t vagy válltogatod a navigációs alkalmazásokat.
Amikor hosszan haladsz pl a következő lehajtó 130km-re van kapcsolt ki a kijelződ.iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
kchris78
veterán
-
Chumlee
senior tag
Sziasztok!
A telefonom tavaly márciusban vettem, most néztem az akksi állapotát. Egy hónapja 94% volt most pedig már 91%. Ez normális ,hogy ilyen mértékben romlik ?
Magsafe-t használok, okozhatná esetleg az ? -
cH1
aktív tag
válasz Chumlee #4012 üzenetére
Nekem most lett 1 éves a telóm és 99%-ot ír, ami merem állítani hogy nettó hülyeség mert érezhetően nem bír annyit az akksi mint új korában. Volt róla szó itt hogy milyen módszerekkel lehet megnézni a valós értéket, szerintem a telefon által írt értékkel kár is foglalkozni.
-
saca23
aktív tag
Nekem még csak 9 hónaposa 13pmax , 98% -os az aksi , de nem vettem észre , hogy kevesebbet bírna újkorához képest . Elég elszomorító lesz , ha màr egy éves korában érezni fogom rendesen az akumlátor teljesítmény csökkenést. Idáig az összes telomnál kb 2 éves kora után kezdtem érezni , hogy már nem új benne a telep. Szerintem egy éves telefon mèg majdnem , hogy új remélem apple -nél ezt nem gondolják máshogy.😂
-
totopad
senior tag
Megjelenés napján kaptam meg a készüléket, ami szintén 13PM, semmit sem érzek 1,5 év után sem az akksi használattal. 93%-on vagyok jelenleg, de irodai/otthoni körülmények közt (sms, telefonálás, e-mail, néha 1-2 youtube, insta) 3 napot bir, stabilan.
Nem egyszer, hanem folyamatosan elég 3 naponta töltenem.
Erősebb használat mellett is a napot bőven kihúzza, de ezt értsd, úgy, hogy autós navigáció, túrázásos navigáció, fényképezés orrba-szájba, az 5G be van kapcsolva, igy még a hálózatváltásokkal is sziv, sokszor határátlépés -ami egyébként is zabálja az akksit-, és ilyenkor van, hogy még autóversenyt is a telón nézek, az 1 nap garantált, még ilyen körülmények közt is. A táskámban folyamatosan ott van a power bank, egyszer sem kellett még használnom a 1,5 év alatt. A 3G óta szifont használok, ez eddig minden szempontból a csúcs. -
saca23
aktív tag
válasz totopad #4017 üzenetére
Ez azért elég jól hangzik , én is használni vettem , két naponta töltöm 7-8 óra kijelző idő játék ,navi, telefonálás , napi 2-3 óra online zene , fotózás. Bízom benne , hogy egy darabig nem kell nyűglődnöm telefonnal azért is vettem ezt én is . Legfeljebb gariba kicseréltetem az aksit a harmadik évbe ha szarakszik , de ennek a telonak bírnia kell sok sok évig .
-
LosBlancosRM
senior tag
válasz bbendre #4013 üzenetére
Mióta legyalultam az enyém, és gépen frissítettem, újra stabil az aksi. Ha van időd, megér egy próbát. Hétvégi teszten 58 óra, 55 perc készenlét alatt 13 órányi SOT jött össze, és volt még benne 3%. Aksizabáló Zukk appok ették a legtöbbet, plusz Safari, némi Tiktok. 98%-os aksi.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
jófejsrác
senior tag
válasz LosBlancosRM #4019 üzenetére
Ezt annyira megcsinálnám már én is, de egyszerűen fizikai fájdalmat érzek, ha arra gondolok minden egyes appot újra fel kéne tenni és belépni .
Pedig lehet nekem is hasznos lenne, kb 7 éve cipelem magammal a “mentést”.
Apropó telefon új beállításakor az apple music appba betett zenéket is újra hozzá kell adni?
-
pajorgergo
aktív tag
-
Sordoran
addikt
válasz pajorgergo #4021 üzenetére
A töltési szokások mellé azt is figyelembe érdemes venni akksik esetén, hogy mennyi időnként, és milyen használat mellett történik. Lehet valaki 20-80% között tartja, de ha napi 2x tölti, más hiába tölti 10-100% között, ha ezt csak három naponta teszi, ezzel kevésbé terheli az akksit. (első esetben a töltés gyakorisága is nagyobb, és a használat is több)
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
pepetech
őstag
válasz jófejsrác #4020 üzenetére
a lejátszási listák albumok minden marad bene. Mégha lemondod az előfizetést és 2-3 hónap múlva fizetsz újra elő rá akkor is meglesznek. de amit géppel töltöttél rá azt újra rá kell tenni.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
hellomi
tag
válasz pajorgergo #4021 üzenetére
Ez milyen app, ami igy mutat minden reszletet?
ASUS ROG B450-F Strix | AMD Ryzen 7 5700G | Crucial Ballistix Sport 2x8GB DDR4 | eVGA RTX 2080 Super XC | Samsung 970 Evo Plus 500GB | Corsair RM750x | NZXT H510i White | ID Cooling SE-224-XT White | Samsung CHG90 49" | Apple Macbook Air M1 |
-
martin1369
aktív tag
Nekem egy év után 91% igazából 3 műszak mellett nem csodálkozok.Munkanapokon Blitzwolf pihenőnapokon gyári 18 wattossal töltöm.1 évet még csak kibír utána úgyis szeretnék leginkább a mérete váltani majd valószínű 15 pro-ra.
-
Joachim21
őstag
Tiszta Android.
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
Lozi8
tag
[ Szerkesztve ]
-
martin1369
aktív tag
Szertintetek ez jó lehet? [link] Ha valaki esetleg tud 10k-ig jobbat meghallgatom.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz martin1369 #4034 üzenetére
Születésnapi kuponnal (-30%) én ilyet vettem: iSTYLE - 45W PD autós töltő ránézésre Epico márka által gyártott.
Amit linkeltél az is jó lehet.[ Szerkesztve ]
Eladó Apple iPhone 13 Pro Max bőr tokok nálam.
-
RAYBOMB
tag
Sziasztok!
nem olyan regen irtam a beegett kijelzomrol. Ha el szeretném adni a telefont akkor mennyit vonjak le az eladasi arbol? Vagy hasznaljam ameddig nem zavaro a mindennapokban es utana csereljem ki es ugy adjam el?
koszi a valaszokat! -
Mike81
senior tag
-
cH1
aktív tag
-
Bigboy30
csendes tag
Sziasztok. Kérdésem lenne, hogy lehet legegyszerűbben Samsung teló képeit i13 átmásolni? Az a i3tools vagy mi nem akarja
-
Jefedrin
tag
válasz telefon6310 #4029 üzenetére
Köszi mindenkinek a választ.
Akkor nem egyedi eset volt.Margit, ne hízelegj, ne hízelegj. Még a végén nem verlek meg!
-
Mike81
senior tag
Sziasztok!
Na hosszas hezitálas után úgy döntöttem hogy kipróbálom az IOS-t.
Szeretnék segítseget kérni mint extra szűz iphon felhasználó Mire kell figyelni egy 13 pro max vásárlásánál illetve mit kell feltétlenül megnézni? Olyan hírdetésekre szűrök amik csak gyári garisak de nem tudom hogy van e valami esetleges típushiba amire figyelni kell.Előre is köszönöm az infókat
-
Sordoran
addikt
Nincs igazán kifejezetten típus hibája, szóval a szokásos dolgokat kell nézni, amit bármely telefon vásárlásnál szokás. Megnézed külsőleg, van-e sérülés rajta, kicsit kézbe veszed, megy-e a kamera, videózás (nem-e homályos a felvétel, nincs-e karc az üvegen), hívás próba (hallanak-e, te hallod-e másik felet), mobilnet és wifi. Töltés megy-e, nem-e koszos, nehezen csatlakozik az aljzat. Még az akksi állapotát meg tudod nézni beállításokban, persze ez nem a leghitelesebb, de azért 95% körül kell lennie. Ha ez alatt van az nagyobb igénybe vételt jelenthet, ha pedig 90% alatt az már vészes ennyi idő alatt. (jó alku alap, hogy hamarosan akksit kell cserélni, engedjen az árból)
Legyen garis, hivatalos viszonteladótól lehetőleg. Amennyiben szolgáltatónál vette, részletre, érdemes meggyőződni, hogy nincs-e részletfizetés alatt még. Illetve ha készülék kedvezménnyel vásárolta, akkor még a havi előfizetési díj elmulasztása is okozhat gondot talán, de ezt nem tudom biztosra.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
-
Shyciii
veterán
Létezik olyan átalakító, amivel tudom használni "androidos" töltőkábellel is? Tehárt usb type-c -s csatiról átalakító Ligthning-ra, mert több androidos ismerős van, és ha a kábel nincs nálam, akkor nem lenne rossz, ha ilyenkor is tudnám tölteni.
-
bbendre
őstag
válasz Shyciii #4048 üzenetére
A dobozban van USB-C -> Lightning kábel. Az legyen nálad vagy wireless pad ha van nekik, vagy egy csomó telefon tud vissza tölteni. Nekem volt, hogy az Androidot telefonba bedugtama az USB-C felet és a lightningot az Iphone-ba és feltöltöttem vele a Iphone-t
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
da.
tag
sziasztok,
videó felvétel közben (4K 60fps) ha 1x -ről 3x zoomra váltok, nem az optikai zoomot használja. ennek megfelelően elég ramaty is lesz a videó minősége.
megoldható valahogy, hogy az optikai zoomra váltson át?
vagy csak az a megoldás lehet, hogy a user kikapcsol, átvált, újra elindít?
köszi(bocs, ha volt már róla szó, nam találtam a topikban)
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- Google Pixel topik
- +363025648**
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Külpolitika
- Konteó topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest