Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz spirit007 #11 üzenetére
Pedig de, már évekkel ezelőtt volt ilyen.
Amúgy nem annyira meglepő a dolog valóban. Főleg, hogy már egyre kevesebben is gyártanak ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
-=MrLF=-
senior tag
Egyetértek, én egy Nokia 3310c nyúzok, az okostelefont nem tudnám mire használni.
Abban a napi 2xfél órában amíg utazok és nem ülök egy 24" monitor előtt, nincs szükségem net elérésre.
Nekem inkább a buta telefon + 7-8" 3G tablet lesz a nyerő szerintem, ha lesz rendes árú/adatforgalmú mobilnet.[ Szerkesztve ]
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
Archer
őstag
Azért egy olyan felmérésre kíváncsi lennék, hogy ebből hányan használják ki ténylegesen egy ilyen telefon tudását... Facebookozást meg egyéb ilyen sz@rságokat látok lépten-nyomon de úgy gondolom, az eredeti koncepció nem ez volt. Az meg, hogy saját magukat szúrják tökön az olyan környezetben dolgozók ezekkel, ahol egy hagyományos telefon százszor praktikusabb lenne, csak azért, mert a Jóskának meg a Pistának is ilyen van, meg már amúgy is kapni olcsón, meg ez a trendi, hát hajrá. Lehet, hogy 2014 van, de még mindig a kőműves építi a házat, a festő festi le a falat, a kerítést meg a lakatos hegeszti össze...
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
spirit007
senior tag
"más viszont nem csak telefonálásra szeretné használni"
Így van. Én pl . sörnyitónak is szoktam a Nokia6500-ast.
Ehhez viszont jelenleg még egyik okos telefon sem nőtt fel... sajnos ilyen butácskák.Cikkhez:
Külön gratulálok a 200M amerikainak aki önként vállalta a pórázt és még fizet is érte.
Így legalább nem kell a bőr alá ültethető chip témával foglalkozni az elhárításnak. -
MODERÁTOR
Szerencsére nem gondolkodik mindenki úgy mint te. Mások az igányeink, neked megfelel a 2760, más viszont nem csak telefonálásra szeretné használni, elvégre 2015-öt írunk lassan, nem 1994-et. Haladni kell a korral. A fizukat nem teljesen értem, hogy jön ide.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
APONE
tag
Végre egy okos ember: Vladi!!
Mint ilyen 7600 Gses Emesék!! :
-
APONE
tag
Így igaz csak a buta telókban lehet bízni....
Én teljesen feleslegesnek tartom az okos szar telefonokat!! Nokia 2760 van már 8 éve és 1hétig bírja az aksija!! tökéletesen megfelel nekem, még legalább 8 évig nem fogom lecserélni az biztos!!
Amúgy több okból sem fogok vásárolni ilyen szarokat!!
1. drága, túl vannak árazva és nem érnek annyit, a fizuk meg a béka segge alatt vannak Magyarországon!!
2. nincs kedvem naponta tölteni (a mostanit max hetente kell)
3. két évre nem vennék olyan 12 év jobban hangzik csak a birkák cserélik évente!! nincs kedvem azért pénzt adni, hogy a gyártól később a frissítésekkel kapcsolatban leszarják a fejem!!
4. nem fizetnék arra is nettet van elég fizetni való így is!!
5. a telefon telefonálásra való!!
Egy másik fórumba írta valaki hogy akinek nem kel okosteló az maradi és nem nyit az új dolgok felé!!
Ezt hülyeségnek tartom mert hiába nyitnék az új dolog felé ha a fizetések sem nyitnak, mert már 15éve ugyan az a szar kis béreket adják!! És soha nem lesz ebben a csóró országban jobb!!
[ Szerkesztve ]
-
-
vittorio7
őstag
Ez nem meglepő hír.
-
r-chee
őstag
Csak a buta emberek maradtak meg. Hihetetlen, hogy a telefon lekörözi az embereket az evolúcióban
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
Psych0
őstag
gyakorlatilag elltűnt a kazettásmagnó is... ez van.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest