Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Apple TV+
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- SkyShowtime
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Linux kezdőknek
- Disney+
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
Ha jól látom, akkor egy fontos részlet kimaradt. A hűtőtömböt a középponttól hátrafelé tolták el, így nem okoz problémát a magasabb memóriamodulok esetében se.
-
kromatika
veterán
Up neki.tetszik.
-
Takics73
csendes tag
Évekkel ezelőtt vettem egy Scythe Ninja II b rev.-et 775-re,félpasszívban ment.Most 1150-esen van (I5 4590)félpasszívban,semmi gond nincs!Terhelve maximum 55-60fok a proci! A víz is megfordult a fejemben de kevés szimpatikus rendszer. Marad a léghűtés! :-)
-
leviske
veterán
Nem értem. A Noctua már előállt az AM4 támogatásával hónapokkal ezelőtt. A Scythe és Thermalright tervezőit miért kerülte el a híre annak, hogy más felfogatás kell? Pláne annak fényében fura ez, hogy az LGA11** és LGA21** óta ez lesz az első váltás, ami megint generálhat egy kis forgalmat már úgy önmagában is.
-
haxiboy
veterán
Cserébe 2x akkora zaj van a házadban
Nálam a Noctua NH-D15 teszi a dolgát, igaz, böhömnagy, cserébe szinte 0-a hangja, passzívban is elbírná, 300-at pörögnek a ventik percenként.
Játékvizekkel az a probléma hogy semmi nem cserélhető, ha bedöglik a pumpa(ami általában az első ami megmurdel az ilyen rendszerekben), az egész mehet a kukába.
(#16) Lacok:
Itt igazából mind2 fél hibás volt.
1. Minek csinálnak olyan felfogatást ami akkora erővel préseli oda a hűtőt hogy konkrétan letépi a foglalatot a helyéről
2. Intelnél is hibáztak, mert ha tudják hogy vannak ilyen hűtők, legalább figyelmeztethettek volna előre hogy nem tuti hogy mind jó lesz, igaz nekik csak az a lényeg hogy a gyári hűtő felmenjen a többi az user dolga.[ Szerkesztve ]
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Lacok
őstag
"A vállalat szerint a hűtő minden kereskedelmi forgalomban kapható processzorral megbirkózik."
De reméljük nem fekteti két vállra a Skylake processzorokat mint néhány típusa. [link]
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
--HARDCORE--
senior tag
Ezzel csak az a baj hogy 2e Ft-os kategória, amin megint 4-ezret a gyártó, 2-őt a viszonteladó, 2-őt az állam kaszál ha megveszik 10ért.
Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
félisten
Én pont ezért örülök egy ilyen hírnek.
Nekem meg a hetvenkettedik RGB Led-el felszerelt HyperMegaCoolerExtremeFrozer hűtő hírekkel (250 dollár plusz apró) lehet kikergetni a világból...
Maga a hűtő egyébként korrektnek tűnik, ráadásul könnyen cserélhető a venti, ami nagy előny szerintem...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
milszab
senior tag
-
AGE-T
őstag
Informatikában ez kb. olyan kaliberű hír, minthogy valamelyik Magyar várandós celebnek megfordult a babája...
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
klepto
addikt
Jó, de ebbe mi az újdonság?
Ez olyan egy a sok közül darabHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
törölt tag
A piac ezen részén (olcsó, de használható és tartós) nagy az űr, érthető hogy ide hoztak új terméket.
Ha lehet egyáltalán kapni, akkor Inkább ezt venném meg mint a tx3/evo-t, ugyan ezen a ~20USD-s "elméleti" áron.
Vagy úgy is írhatnám, hogy ez a hűtő önkényesen ~2K-val drágábban lesz kirakva a magyar boltok polcaira, hogy megmaradjon az ár érték arány a két termék között[ Szerkesztve ]
-
tsi
tag
Azért az Orochi-nak nincs párja Olyan finom halkan teszi a dolgát a 4770-en mintha passzív lenne... Szerencsére sikerült hozzá LGA1150-re passzoló felfogatót szerezni.
-
Vigneau
félisten
Letisztult, egyszerű és tetszetős dizájn. Bár sok újdonságot ebben a szegmensben nem lehet kitalálni.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
G.I.JOE
senior tag
Hát éljen! Még egy ehhez nagyon hasonló hűtő sincs, se nekik, se senkinek!
Szerintem azon kívül, hogy frissítik a palettát, nem sok értelme van.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest