Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Sonja #17490 üzenetére

    Hivatalos PS3 blog a frissítésről.

    Azért vicces, hogy amikor a saját érdekét kell védenie a Sony-nak, akkor napokon belül ki tud hozni egy firmware-t, amiben meggátolja a felhasználói próbálkozásokat a gép funkcionálisabbá tételét illetően, ahelyett, hogy kiadna végre egy valóban érdemi fejlesztéseket tartalmazó frissítést, amire ugye az utóbbi egy-másfél (inkább két) évben nem volt képes.

    Ráadásul még annyi sincs bennük, hogy a hivatalos changelog-ban leírnák, hogy igen, ezt a jailbreak miatt adjuk ki. Szánalmas cég. Tipikusan az a hozzáállás, amikor a fejfájást a fej levágásával gyógyítják. Meg lehetett volna ezt előzni, ha meghallgatják és követik a felhasználói igényeket.

    Egyébként a linkelt hivatalos oldalon is egy csomó comment-ben az én véleményem köszön vissza, sokan háborognak ott is, mint mindig, teljes joggal. Én személy szerint már lemondtam arról, hogy valaha is érdemi fejlődést lássak ezen konzol képességeit illetően. Ha én lennék az üzletág vezetője, úgy rúgnám ki az egész hardware-management bagázst, ahogy van.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák