Hirdetés

2017. október 21., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#17501) tijstijs válasza r3dsnake (#17498) üzenetére


tijstijs
(kvázi-tag)

ha meg akarod őrizni a 3.41-et, akkor két módszer van, az egyik hogy a PC-det proxy-ként használod, vagy hogy átállítod a ps3-ban a DNS címet.
Ezt a DNS szervert még a Linux eltávolításánál készítették, ha ezen keresztül jelentkezel be, akkor úgy fogja látni a PSN hogy 3.42-n vagy. Kipróbáltam, egyelőre működik:)

(#17502) MrPG8 válasza tijstijs (#17501) üzenetére


MrPG8
(senior tag)

Aztán jön a perma ban és megy majd a sírás...

[ Szerkesztve ]

(#17503) vhunor


vhunor
(őstag)

Hibajelenség: bármilyen DVD film berak, elindít, PS3 megmukkan, csak kikapcsolni lehet. Soha semmi más problémám nem adódott vele, mondjuk van dedikált DVD lejátszóm úgyhogy különösebben nem zavar a dolog, de gondoltam megkérdezem, hogy ismerős-e valakinek a jelenség.

(#17504) jookomak válasza vhunor (#17503) üzenetére


jookomak
(PH! addikt)

Kötelező kérdés: játékkal, blu-ray-el is ezt csinálja? Ha csak simán menüben vagy? esetleg demo közben?
Ilyen még velem nem fordult elő.

(#17505) r3dsnake válasza MrPG8 (#17502) üzenetére


r3dsnake
(PH! nagyúr)

mért lenne ban? proxy-n/dnsen azt látják, hogy 3.42-es...

You'll never be forgotten, You left pawprints on my heart.

(#17506) DM-Fan válasza Sonja (#17490) üzenetére


DM-Fan
(PH! félisten)

Hivatalos PS3 blog a frissítésről.

Azért vicces, hogy amikor a saját érdekét kell védenie a Sony-nak, akkor napokon belül ki tud hozni egy firmware-t, amiben meggátolja a felhasználói próbálkozásokat a gép funkcionálisabbá tételét illetően, ahelyett, hogy kiadna végre egy valóban érdemi fejlesztéseket tartalmazó frissítést, amire ugye az utóbbi egy-másfél (inkább két) évben nem volt képes.

Ráadásul még annyi sincs bennük, hogy a hivatalos changelog-ban leírnák, hogy igen, ezt a jailbreak miatt adjuk ki. Szánalmas cég. Tipikusan az a hozzáállás, amikor a fejfájást a fej levágásával gyógyítják. Meg lehetett volna ezt előzni, ha meghallgatják és követik a felhasználói igényeket.

Egyébként a linkelt hivatalos oldalon is egy csomó comment-ben az én véleményem köszön vissza, sokan háborognak ott is, mint mindig, teljes joggal. Én személy szerint már lemondtam arról, hogy valaha is érdemi fejlődést lássak ezen konzol képességeit illetően. Ha én lennék az üzletág vezetője, úgy rúgnám ki az egész hardware-management bagázst, ahogy van.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#17507) awokado válasza DM-Fan (#17506) üzenetére


awokado
(kvázi-tag)

Maximálisan egyetértek.Én a Sony helyébe olyan fw adnék ki ami a tulajdonosokat arra ösztönzi hogy frissítsenek(pl.PS2 EMU,MKV lejátszás,neaggyisten értelmes böngésző,cross game chat,magyar store :) )Bár gondolom ezek jó része majd elérhető lesz a Jailbreak-ben is.

[ Szerkesztve ]

PSN ID: RoolandX

(#17508) Sonja válasza awokado (#17507) üzenetére


Sonja
(PH! kedvence)

Inkább így! :K :DDD

"Bár gondolom ezek jó része majd elérhető lesz csak is a Jailbreak-ben."

Huawei P9 Lite (Android 7.0, EMUI 5.0), Apple iPad Mini (iOS 7.1.2), Kobo Glo HD (FW 3.19.5761), Nook Simple Touch (FW 1.2.1) - Linux User #586716

(#17509) DM-Fan válasza awokado (#17507) üzenetére


DM-Fan
(PH! félisten)

Pontosan erről van szó. Nem hiszem el, hogy a Sony nem látja be, hogy itt elsődlegesen nem a warez az, amivel a felhasználók próbálkoznak, hanem a funkcionalitást hiányolják a legtöbben. Ahogy Te is írtad, már évek óta megy a sírás a cross-game-chat-ért, a használható böngészőért, egy normális médialejátszóért, egy használható és stabil böngészőért, egy rohadt Skype-kliensért, a normális mappakezelésért - és itt hívnám fel a figyelmet, hogy az eddig felsoroltakban egy olyan funkció nincs, ami illegális vagy tiltott lenne, sőt alapvetően ezeket bőven tudnia kéne a konzolnak gyárilag. Na, erre mind magasról szarnak a Sony-nál, annak ellenére, hogy minden firmware-megjelenésnél ötszázan leírják ezeket a fent linkelt hivatalos changelog oldalon a kommentekben.

Na innentől kezdve viszont felkötheti a gatyát a Sony, mert ha ez a jailbreak működőképes lesz (márpedig könnyen elképzelhető), akkor innentől kezdve heti szinten adhatja ki a mostanihoz hasonló update-eket, mert kb. ennyi időt adok egy új jailbreak megjelenéséig. Márpedig ha elkezdődnek a nyílt forráskódú szoftverfejlesztések a konzolra, akkor az isten se menti meg őket a bukástól. Szerintem a felhasználók nagy része elcsábulna a működő felhasználói szoftverek miatt és onnan viszont már csak egy lépés az, hogy a haver által megvett játékot még mellesleg felmásolja a saját HDD-jére. Na ezt simán megelőzhette volna a Sony, ha eleget tesz a felhasználói óhajoknak. Szerintem.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#17510) k. válasza DM-Fan (#17509) üzenetére


k.
(őstag)

Az a baj, hogy te szakmai szemmel gondolkodsz. Most én elkezdhetném, hogy a Marinéni mennyire érdkelődik a ps3 szoftverpakolások iránt, mikor örül annak, hogy egyáltalán van egy gépe. Az embereket a warez-ingyen game- érdekli. Más nem. Lehet hogy a warezolók 5-10%-a majd szétpakolja programokkal, de nemhiszem hogy ennél nagyobb lenne az arány. Ott volt az első X-box. Ha valaki chippeltet vett az valszeg nem tudott semmit csak a másolt játékokat futtatni. Alig érdekelte az embereket, hogy mivel chip van benne, igy miket tehet rá amit az MS nem enged és úristen milyen jó kis dvd lejátszó válik a gépből. Itt is ez lesz. Ha feltörik, akkor az a warez miatt lesz nem a programok miatt. Azért csak egy bizonyos réteg sír, azok pedig-úgylátszik- kevesen vannak. Az, hogy pár 100 ember sír a Sony blogján, az nemhiszem hogy Tokióban nagy port kavar-a Playstationcommunityn volt egy cikk, hogy csomó minden azért nincs benne a PS3ban, mert a japókat nem érdekli- ergo semmi értelme az egésznek.

(#17511) DM-Fan válasza k. (#17510) üzenetére


DM-Fan
(PH! félisten)

"Most én elkezdhetném, hogy a Marinéni mennyire érdkelődik a ps3 szoftverpakolások iránt, mikor örül annak, hogy egyáltalán van egy gépe. Az embereket a warez-ingyen game- érdekli."

Ezzel meg az a baj, hogy Te meg nagyon magyar fejjel gondolkozol. Hidd el, hogy nyugaton rohadtul nem probléma, hogy a lurkó havi 2-3 játékot meg szeretne venni a konzoljához. Ott bőven az a fő probléma, hogy nem tud chatelni a haverokkal játék közben, hogy nem tudja használni a méregdrága webkameráját a PS3-mal Skype-on keresztül, illetve, hogy nem tudja a gépet normálisan böngészőként használni és át kell slattyognia a PC-hez és bekapcsolni azt. Mint említettem is, ezek nem különösebben durva felhasználói programok, olyannyira nem, hogy szerves részét kellene képezniük az XMB-nek, a PS3 saját oprendszerének. Mivel erre a Sony nem képes, majd megoldják third party szoftverekkel.

Bár én sem vagyok milliomos, de nekem is ezek a fő problémáim, mivel bőven elvagyok 1-2 hónapig egy címmel, mire teljesen kipörgetem, viszont ezen funkciókat én is nagyon hiányolom, szerintem kellően drága ahhoz a konzol, hogy le kelljen mondanod ezen funkciókról, amelyeket ráadásul félgőzzel is megoldana a PS3 hardveresen. Eszembe nem jutna warezolni, ha a fejlesztő jó munkát végzett a játékon, akkor megérdemli a pénzét.

Az a baj, hogy nem csak pár ember sír, ha olvasol külföldi fórumokat, akkor láthatod, hogy külföldön sokkal több ember sír a Sony balfaszsága miatt és a PS3 funkciótlansága miatt, mint itthon, pont azért, mert őket érdekelnék az egyéb funkciók is, nemcsak a játékok. Pont emiatt lehet sikeres a jailbreak - nem véletlenül került ez ki, hiszen van rá igény.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#17512) k. válasza DM-Fan (#17511) üzenetére


k.
(őstag)

Ebben igazad van. Csak ne felejtsük el, hogy sok emberben ott van a többre vágyás, hogy akkor ha kaphat 2 játékot akkor neki 5 kell és kész. Ergo feltörik. Ismerösöm fel akarja törni a psp-jét. Nem is érdekli a plusz program-pedig informatikus- csak az ingyen játék. Ki tudna fizetni 4k-t havonta 2 használt psp játékra, de nem neki 10 játék kell és punk tum. Lehet ezért szidni, de nemhiszem, hogy az a marha sok ember a plusz progik miatt töri fel a pspjét. Van olyan is de nem a nagyátlag. Szerintem nyugaton is ez megy. Ahogy látszik, nem azzal promózták a hacket a ps3nál, hogy jujj hozzáadott programok, hanem FREE GAMES és tsai. Namost ez lehet, hogy túl magyaros gondolkodás, de nekem akkoris úgytűnik hogy erre megy ki az egész. A többi már csak indok, hogy nekünk tulajdonképpen ezért kell, dehát ha már fel van törve akkor miért ne futtassunk rajta másolt játékokat.

(#17513) DM-Fan válasza k. (#17512) üzenetére


DM-Fan
(PH! félisten)

Azért a free games-szel promózzák, mert egyszerűen még nem nagyon vannak rá homebrew felhasználói programok. Persze, az ember gyarló, biztos sokan kihasználnák ezt játékmásolásra is - ezt magam is írtam - ezért is mondtam, hogy a Sony alaposan maga alá piszkított a szűkmarkúságával. Nem baj, egye csak meg, amit főzött!

Én ugyanazt látom itt megvalósulni, ami a mobiltelefonoknál is lejátszódik: ha a gyártó nem hajlandó nyílt forráskódú oprendszerre átállni és arra normálisan használható felhasználói programokat megjelentetni, akkor más gyártók meg átállnak egy open source oprendszerre, mint amilyen az android és igényesebbnél igényesebb felhasználói programok százezreit adják közre ingyen, vagy nagyon olcsón a market-en, elcsábítva ezzel a másik gyártó korábbi vevőit. Erre halad a világ, ebben van a jövő, nem a zárt oprendszerekben és ha ezt a Sony nem látja be nagyon gyorsan, akkor ugyanúgy mélyrepülésben lesz része, mint most a Nokiának.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#17514) tijstijs válasza DM-Fan (#17509) üzenetére


tijstijs
(kvázi-tag)

Elmondom az én történetem:

Még februárban néztem ahogy GeoHot pár napi munka után LV1, HV hozzáférést kapott a PS3-hoz. Semmi kézzel tapasztalható hatása nem volt ennek - értsd: nem jött ki akkor semmilyen jailbreak -, ettől függetlenül nagyot néztem amikor a Sony egyszerűen eltávolította a Linux támogatást. Egy ilyen húzást nem tudnék elképzelni sehol máshol, képzeljük csak el például hogyha a Porsche azt mondaná hogy mivel egy pszichopata Vlagyivosztokban a visszapillantótükörrel verte agyon a feleségét, ezért minden eddigi kocsijáról leszereli azt.

Ettől függetlenül júniusban vettem egy PS3 slim-et csak a GT5Prologue miatt. Mivel akkor még csak ez az egy játék érdekelt, egyáltalán nem is érdekelt a warez -akkor még nem is volt rá lehetőség -, de néhány játék letölthető demo hiánya miatt szivesen kipróbáltam volna pár játékot hogy aztán az online játék miatt úgyis MEGVEGYEM. (Mai napig úgy gondolom hogy a PSN-en az ingyenes demo-k hatnak a legkárosabban a pénztárcámra:)

Aztán láttam most kijött az opensource PsGroove, na mondom lesz itt Hello World, aztán XBMC port, meg SNES9X port, stbstb. Ha nem is ezért vettem a PS3-at, örültem hogy már erre is van lehetőség, és úgy gondoltam OK, akkor nem frissítek amíg ki nem derül mi lesz itt, jó lesz nekem a 3.41 (elnézegetve az elmúlt pár hónap firmware frissítéseinek changelog-jait, túl sok mindenről nem marad le az ember...). Erre ma számomra kiderült, hogy frissítések között van "kötelező frissítés", és ekkor eldurrant az agyam, és komolyan elgondolkoztam azon hogy a Sony-nál vajon ki az, aki ezt komolyan gondolja hogy ezzel vissza lehet tartani bárkit is. OK, javítsa ki az új firmware a biztonsági hibát, ne lehessen a 3.42-őt feltörni. De azt nem tehetjük kötelezővé hogy mindenki frissítsen...

[ Szerkesztve ]

(#17515) k. válasza DM-Fan (#17513) üzenetére


k.
(őstag)

A Sonynak alapvető baja, hogy túl nagyra nőtt. a CEO nem véletlenül akarja a részlegek egyrészét összevonni, mivel az, hogy most az SE pl áttér androidra, az nem azt jelenti, hogy ezzel teszemazt a Sony TV üzletága egyetért-jó, tudom ott lesz GOOGLE TV- ergo ha megszakadnak az emberek sem lesz azon a részlegen android, miközben a másik vígan profitál belőle. Ezért kell a céget kicsit helyrerázni, mert ez így nem jó. A nokia féle mélyrepüléstől nem tartok, ott sokminden közrejátszott-Symbian párti vagyok, de i8910HD-t vettem, mert a nokiának nem volt normális ellenfele a saját rendszerénél..- aminek nem kelllett volna, a Sony meg azért profitál mindenhol.

(#17516) Djuree válasza k. (#17515) üzenetére


Djuree
(PH! félisten)

a sony ericsson csak a nevében sony, szinte semmi köze az anyacéghez ;) egy külön cég...

[ Szerkesztve ]

(#17517) k. válasza Djuree (#17516) üzenetére


k.
(őstag)

Annyira semmi, hogy a Sony CEO ott ül az SE igazgató tanácsában.:D Mostmár egyre inkább Sony-fel is röppentek hírek, hogy a Sony késöbb megvenné-.

[ Szerkesztve ]

(#17518) Sonja


Sonja
(PH! kedvence)

Enslaved: Odyssey to the West Video Preview - Kifejezetten tetszik! :K ;)

Huawei P9 Lite (Android 7.0, EMUI 5.0), Apple iPad Mini (iOS 7.1.2), Kobo Glo HD (FW 3.19.5761), Nook Simple Touch (FW 1.2.1) - Linux User #586716

(#17519) tomgabor


tomgabor
(senior tag)

Olvastam hogy egyes frissítéseket elszúrtak pl 3.21 és nem értem hogy van ez hogy nem jó a frissítés? Nekem még a God of War 3 tette fel a 3.15 frissítés és jól megvagyok vele most ha majd a Naruto S.U.N. Storm 2 vagy a Gran Turismo 5 feltesz nekem egy másikat akkor ott a gebasz?

(#17520) Djuree válasza k. (#17517) üzenetére


Djuree
(PH! félisten)

az lehet, de attól még nem 1 cégről van szó :U egy ember több cég igazgatója is lehet, szted nem? amúgy haver az ericsson-nál dolgozik, szval valszeg tudja ;)

(#17521) Xmodule


Xmodule
(őstag)

Most akkor itt irta valaki, hogy kötelezö firissites. Ha nem frissitem akkor mi törtenik?

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#17522) k. válasza Xmodule (#17521) üzenetére


k.
(őstag)

Jön Kratos és szétkaszabol :DDD
Valóójában semmi, max nem tudsz a storeba és az egész ps networkre fellépni a géppel.

(#17523) csimpi1


csimpi1
(tag)

Tudja valaki, hogy a COD World at war játékban ha offline 2-en toljuk a story módot, akkor kilépésnél miért nem lehet menteni? Nincs olyan, hogy "save and quit"!
Még ki is írja, hogy biztos kilépek, mert elveszik minden?!
De sehol sem lehet menteni... :(

" Az élet full színpompa, de semmit sem ér kb., az EKG-m szinkópa, amikor beverek 4 kávét 2 rummal szinkronba' "

(#17524) Xmodule válasza k. (#17522) üzenetére


Xmodule
(őstag)

Kratos majd csak Pentekre er ide. Remelem:D Hetvegen nem dolgozom akkor vegig szeretnem tolni GoW1 -et:D

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#17525) Gebriel válasza DM-Fan (#17511) üzenetére


Gebriel
(PH! kedvence)

Amire Te vágysz az az Xbox 360-ban majd mindegyik megtalálható.
Hogy a Sony ezt nem adja meg tényleg gáz, de ez van. Mondjuk egy jó voice chat tényleg el kéne. A böngészőre meg ott a PC, ez továbbra is egy konzol.
Játék warez meg nem tudom....Aki azt akarja az úgy is boxot vesz. nem?

(#17526) Djuree válasza csimpi1 (#17523) üzenetére


Djuree
(PH! félisten)

ne lépjetek ki, mi 2x kitoltuk egyhuzamban :DDD :C nem olyan hosszú, 6 óra alatt megvan. neki kell ülni oszt végigtolni :K

(#17527) ezozo


ezozo
(tag)

Sziasztok az lenne a kérdésem hogy jelszóval levédtük a hálozatot na azóta nem tudok csatlakozni a netre,de a ps nem dob be semmilyen ablakot hogy beírom a jelszót és hajrá, annyit ír hibának ellenőrizzem a Network-beállítást de ott én nem találom a jelszó beállítást :( válaszokat előre is köszönöm.

LG 42LM620S Huawei P8 Lite Ps4 Pro

(#17528) csimpi1 válasza Djuree (#17526) üzenetére


csimpi1
(tag)

Ez azért nem szép dolog a készítőktől! :( Meddig tartott volna egy mentés opciót csinálni... :F

" Az élet full színpompa, de semmit sem ér kb., az EKG-m szinkópa, amikor beverek 4 kávét 2 rummal szinkronba' "

(#17529) csimpi1 válasza Djuree (#17526) üzenetére


csimpi1
(tag)

A többi COD-ban (MW) nincs ilyen coop story mód, ugye?

" Az élet full színpompa, de semmit sem ér kb., az EKG-m szinkópa, amikor beverek 4 kávét 2 rummal szinkronba' "

(#17530) PhoenixK válasza ezozo (#17527) üzenetére


PhoenixK
(őstag)

A Network settings-nél állítsd be újra a hálózatot, utána test connection. [link]

"Nehéz eset vagy. De ne add fel a reményt. Előbb-utóbb mindenki meggyógyul. A végén agyon fogunk lőni." Orwell - 1984

(#17531) ezozo válasza PhoenixK (#17530) üzenetére


ezozo
(tag)

Köszönöm így már szerintem össze tudom hozni,köszi a linket. :R

LG 42LM620S Huawei P8 Lite Ps4 Pro

(#17532) Def26


Def26
(PH! félisten)

Nem tudom pontosan értelmezem e, de ezek szerint egész jó késleltetése lesz a Move -nak. 22 MS :U

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Nokia:On Windows Phone:Off

(#17533) Djuree válasza csimpi1 (#17528) üzenetére


Djuree
(PH! félisten)

hát nem szép, nem tartott volna sokból valóban :U

többi cod-ban sajna nincs :(

Def26: a kinect-nél biztos jobb, tesztek szerint baromi pontatlan, ugye itt lesz egy úgymond "adó" a kamera felé, jóval pontosabb és gyorsabb, míg a kinectnél át kell alakítani az emberi mozgást hogy a kamera "agya" is felfogja...

[ Szerkesztve ]

(#17534) Def26 válasza Djuree (#17533) üzenetére


Def26
(PH! félisten)

Ugyanezt vallom én is. Szvsz használhatóbb lesz a Move. Mondjuk így PS3 vásárlás előtt ezt nem annyira bánom. :D

[ Szerkesztve ]

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Nokia:On Windows Phone:Off

(#17535) Doc Watson

Üdv!
Mikor frissítik az EU-s store-t? Mert még nem történt meg.

“Ha Rómában élsz, élj úgy, mint a rómaiak, ha másutt élsz, élj úgy, ahogy ott élnek”

(#17536) tomgabor


tomgabor
(senior tag)

Tervezi valaki a Move megvásárlását?

(#17537) Marked


Marked
(kvázi-tag)

Hali!

PS3 Lanon a 720p-s TV-m képe eléggé csúnya volt a többiek 1080p monitorjaihoz képest.
Most új monitort szeretnék vásárolni, de eddig elég bizonytalan vagyok. Elsősorban PS3-ra játszani kellene, tehát FullHD, HDMI legyen. PC-n használni másodlagos.
Eddig a Samsung XL2370 a befutó nálam. [link]
Valakinek van valami tapasztalata ezzel, vagy esetleg tudtok jobbat ajánlani? Ez jó lesz a PS3-al? Maximum 70-80.000ret szánok rá.

[ Szerkesztve ]

(#17538) chubii válasza tomgabor (#17536) üzenetére


chubii
(senior tag)

Hogyne. Ki nem hagynám, főleg hogy a Killzone 3 támogatni fogja . Csak az a kérdés,hogy milyen színű legyen :D

It's gonna be legen - wait for it - dary!

(#17539) tomgabor válasza chubii (#17538) üzenetére


tomgabor
(senior tag)

Ha sikerült beszerezned érdekelne hogy könnyebb-e vele az FPS játék mint a kontrollerrel (Resident Evil 5 Gold-hoz kellene nekem), mert akkor én is beszerzem

(#17540) chubii válasza tomgabor (#17539) üzenetére


chubii
(senior tag)

Persze leírom, de sajnos csak febr. 22-én jelenik meg :O de addig itt van a 2. része,szóval ki fogom bírni. :) Már vagy 1 hónapja nem játszottam mással ,csak azzal.....

Resident Evil demoja kb 5 percet élt a PS-emen..... nagyon rossznak éreztem az irányítást. Move-val szvsz jobb lehet.

szerk.: februárig lesz még FPS játék MOve támogatással,szóval biztos tele lesz a net személyes tapasztalatokkal,tesztekkel .

[ Szerkesztve ]

It's gonna be legen - wait for it - dary!

(#17541) tomgabor válasza chubii (#17540) üzenetére


tomgabor
(senior tag)

PC-n egész jó volt az irányítás, gondoltam megveszem PS-re a Gold-ot a DLC-k miatt de már az Uncharted 1-nél a szörnyes részek kicsit nehezek nekem ha 5-ször nem haltam meg akkor 1-szer se, bele se merek gondolni milyen lesz a Resident Evil.

(#17542) szasanyi válasza tomgabor (#17541) üzenetére


szasanyi
(PH! félisten)

UDF-en már kétszer túl vagyok, az RE5-öt most tolom, így aztán ki merem jelenteni: RE5 nincs olyan nehéz. :N

(#17543) Gebriel válasza tomgabor (#17539) üzenetére


Gebriel
(PH! kedvence)

Resi 5 nem FPS hanem TPS. ;)
Egyébként biztos jó lesz, én Wii-n játszottam a 4.-el és sokkal élvezetesebb volt az irányítás mint sima kontrollerrel.

Atis
Hajrá, hajrá a PS3 vásárlással. :))

(#17544) Djuree válasza chubii (#17540) üzenetére


Djuree
(PH! félisten)

pedig jó az irányítás. én boxon toltam ki 2x, egyszer koopban :K a vége legnehezebb fokozaton durván nehéz, az egyik legnehezebb játékos élményem :U de nagyon jó volt azért, ahogy az egész játék :C

(#17545) moltam88 válasza chubii (#17538) üzenetére


moltam88
(tag)

A gömbre gondolsz, hogy milyen színű legyen? Mert az nem egyszínű, tudja változtatni a rendszer. Kalibrálásnál olyan színt kap, ami a legjobban látszik az adott környezetben. Meg a játék is tudja változtatni a színét, így jelezve neked valamit pl.

(#17546) Xmodule


Xmodule
(őstag)

darksidersel jatszik/jatszott valaki?en most kezdtem el, eddig tetszik

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#17547) Vazallus válasza DM-Fan (#17506) üzenetére


Vazallus
(tag)

Ha én lennék az üzletág vezetője, úgy rúgnám ki az egész hardware-management bagázst, ahogy van.

Úgy ahogy mondond,teljsen egészében. Már évek óta lejáratják saját magukat a saját konzolukkal szemben,és eközben az Xbox-os "társadalom" már ott röhög rajtunk ahol tud...Szinte semmi nem motiválja őket az hogy a játékosaik a maximumot kapják meg a ps3-ból. Teljesen hidegen hagyja őket az is ,h néha milyen kiadások kerülnek ps3-ra. Ezen a mentalitáson szerintem sürgősen változtatni kéne!

"Mr. Salieri sends his regards"

(#17548) k. válasza Vazallus (#17547) üzenetére


k.
(őstag)

A pénz beszél. Amíg a pénzt megkapják addig meg tökmindegy.

(#17549) olbaidhun válasza k. (#17548) üzenetére


olbaidhun
(őstag)

Sajnos tipikusan erről van szó. Meg van a pénz, nem lehet a gépet (még) törni, tehát másodlagos, hogy a felhasználóknak mi a véleménye. A programozók, grafikusok számára "túl nehéz" a platform programozása és ezzel minden meg van oldva. Ahogy korábban többen is írtátok papíron nem ezt igérték..

Kipróbáltam a maffia2-t és sajnos csatlakoznom kell az előttem szólókhoz, ez kicsit olyan, mint amit be sem fejeztek. Talán majd egy patch.. de az is milyen dolog már konzolra.. Ha egy kicsit szorulna a hurok, vagy rendet vágnának a cégen belül, rögtön jönnének az okos megoldások, de így csak a feledésbe vész egy csomó nagy cím, ezen a platformon.. Tekintve, hogy évekig készült pl a maffia, szerintem ez nem korrekt!

Az lenne az igazi, ha a felhasználók igényeihez is próbálnák állítani az irányvonalat, akkor talán megmaradna a sok éves életciklus.. mert végülis a lehetőség ott van, a konzol már sokat bizonyított. De a pénz az első.. meg a mint mindig.

beszámítOK » t7.hu/14n8 « 50" 4K SAMSUNG tv eladó! • •

(#17550) kelzsoca válasza Xmodule (#17546) üzenetére


kelzsoca
(Jómunkásember)

Persze, 100%-os végigjátszás=Platinum :)

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.