Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz sziszi-fuszi #3032 üzenetére

    Csak olvasni kellene tudni és a legtöbb kérdésedre már megtalálnád a választ. Nem azt mondtam, hogy DOCSIS 2.0 hálózat van a PR-nél, hanem hogy még működnek ED 2.0 modemek a PR hálózatán, ami lehet akár ED 3.0 hálózaton is és ez tény.
    Ami a csatornaválasztékot illeti, az nem volt téma, de azért elárulom, hogy arra se lennék büszke, főleg nem ilyen összeállítással és árazással, bár ennek néha többen is hangot adnak a fb. oldalukon és akkor azok mit mondjanak, akiknek nem csak drága, de szar is a szolgáltatás és tényleg az az, ami bosszantó.

    Nem szapulom őket, tényeket közlök, hogy az nem tetszik, az megint egy másik dolog, de szokták mondani, nem a postát/hírközlőt kell lelőni, hanem a feladót, aki jelen esetben a szolgáltató, mert ha nem lenne ennyire elmaradott, nyilván nem ez lenne az igazság.
    Egyébként meg könyörgöm, a 21. században vagyunk, azért már el lehetne várni egy bizonyos technikai/technológiai színvonalat, de legalább egy olyat, amit már más szolgáltató is megad, csak az a baj, hogy ehhez ész is kellene a szolgáltató részéről.
    Egyébként nem Patakról van szó és nincs más elérhető alternatíva, csak lesz Telekom FTTH és át is fogok menni az biztos, a mobilnetes alternatívát meg remélem nem gondoltad komolyan, főleg hogy az se korlátlan, főleg nem bizonyos forgalmakat tekintve, az árról meg nem is beszélve, amit meg már csak azért sem vagyok hajlandó kiadni, mert fizetek egy szolgáltatásért, ami sajnos egy kalap szart nem ér, de ez a szolgáltató hibája.
    Ami az üzleti részt illeti, üzleti szolgáltatásra, illetve bérelt vonalra hülyeség előfizetni, főleg egy ilyen elmaradott szolgáltatónál, meg nem azért, de a bérelt vonal nem azért van, hogy ha a lakossági előfizetőnek stabil szolgáltatás kellene, ráadásul a 21. században, akkor arra fizessen elő (egyébként meg a rendelkezésre állás nem lenne több, főleg hogy az optikai kábelt se tudnák gyorsabban hegeszteni, ha szokás szerint elvágják, szóval csak pénzkidobás, meg állandóan menne a pereskedés), nem akarlak megsérteni, de jó lenne kicsit felébredni és ezt a birka hozzáállást elfelejteni, oké, lehet te elfogadod, sőt szereted, hogy hülyének néznek és lehúznak, de én nem az a típusú ember vagyok és szerintem ez lenne az alap mindenkinél és akkor az ilyen PR-Telecom típusú szolgáltatók se tehetnék meg azt amit, csak mert nincs konkurencia, na de mindegy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák