Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz tomee987 #2266 üzenetére

    Ja, egyszerű állati életet, hülye is vagy, azt csak dugsz, mint pl. a majmok, de atyaég ég még több olyat mint te, elég belőled egy is, na dugd el magad de kurva gyorsan, jobban jársz te is meg az emberiség is, legalább is már ami maradt az emberiségből a "fogyasztói társadalom" miatt, bár lehetne új középkornak is hívni :D

    Amit én írok az a valóság, amit te írsz az a zsidó politika, aminek semmi értelme sincs, csak a minél több pénz a lényeg, amihez sokszor, sőt gyakorlatilag sohasem társul ésszerű döntés, szóval ne is firtassuk tovább.
    Te reálisan látod a világot? Abban a 2-3 órában is orbán magyarország jobban teljesít dumáját hallgatod állandóan, vagy éppen a zsidó szarságot, na te aztán tisztán látod a világot, persze csak egy kis szűk látókörben.
    Tudod a mai világban kurvára de el lehetne már felejteni a csak a pénz dolgot, mert hamarosan megint ki fog törni egy háború, vagy egy ahhoz hasonló, mikor az emberek normálisabb része újból megunja, hogy a sok pénzéhes majom folyamatosan a drága szarokat akarják lenyomni az emberek torkán. Engem pl. kurvára de nem érdekel, hogy az ilyen és hasonló idióta szolgáltatóknak mi éri meg, nem b+ majd pont én fogok alkalmazkodni hozzájuk, hát hol élsz te? Ha jól tudom, akkor a szolgáltatók és az üzletláncok és egyebek mind azért jöttek létre, hogy a fogyasztói igényeket kiszolgálják, nem pedig azért, hogy ők diktáljanak, ez csak azért alakult ki, mert hagytuk eddig, hogy szépen lassan átfordítsák a saját oldalukra az irányítást, de ezt beszopták, mert engem meg még pár embert kurvára de nem érdekel, hogy ők mit akarnak, már bocs de itt az a lényeg, hogy mi mit akarunk és ezt csak a hülye nem látja be.
    Egyébként az mint ha kurvára megérné nekik, hogy egyszerre több mindent olcsóbban adnak, persze jól ki van ez számolva, hiszen így is jóval drágábban adják, mint ahogy veszik szóval mit rinyálsz? Egyébként meg tudod mivel nem számolnak a szolgáltatók? A saját idiótaságukkal, na amiatt vannak szarban és csak amiatt szívnak az előfizetők is, mert a hülyék irányítanak. Ha nem lenne ilyen idióta a PR is, akkor már a hálózatuk több mint fele passzív hálózat lenne és akkor már évekkel ezelőtt elkezdhették volna a spórolást a hálózat karbantartásával, fejlesztésével, valamint a fenntartásával, mert jelenleg a PR területeinek több mint 90%-án aktív hálózat van, ami elavult is, szar is és drága is, ha kicsit hamarabb észhez tértek volna akkor ők is már a DIGI szintjén lennének és megérné nekik is olcsón adni akár a nagyobb sávszélességet is nagy stabilitással és ők lennének a jobbak már csak a TV kínálat miatt is, de nem, idiótának kell lenni, hát akkor meg tudod mit, szarok bele a PR-be, meg a hülyeségedbe, innentől kezdve az egész amit mondasz nettó hülyeség, majd ha a szolgáltató kicsit észhez tér, akkor beszélhetünk róla tovább, addig felesleges mert hülyeséget beszélsz.

    Azt is kihagytad, hogy a legtöbben a TV-t csak azért tartják, mert úgy olcsóbb a net is, meg úgy az egész összesen, mert hogy van ilyen is, vagyis nem is biztos, hogy használják a TV előfizetést, lehet csak porosodik, ergo megint faszságot beszélsz, statisztika ide vagy oda, nem látsz minden szám mögé, hogy pontosan mi is van ott, csak annyit látsz, hogy van TV előfizetés, hogy használják is vagy nem az már más. Nagyon sokan telefonra is előfizetnek csak azért, mert úgy olcsóbb az egész, de lehet több éve fel se vették a telefont, na ennyit erről. Lehet hogy előfizetnek rá, de szükség bizony nincs rá, szóval kicsit gondolkodj el rajta.
    Illegális fájlcsere ... Mo-on egyenlőre nem tiltott, másrészt ha az illegalitásról beszélünk, akkor ebben a tetű világban kurva sok minden illegális, mégis szarnak rá és ugyan úgy megy minden és a legtöbb dolog kormányzati szinten, innentől kezdve felesleges róla beszélni.
    Ha nekem most van TV előfizetésem és megy rajta film, akkor ha már TV-ben leadják, akkor szerintem nem követek el nagy bűnt, ha azt le is töltöm, hogy esetleg hamarabb, vagy később meg tudjam nézni, kb. olyan mint ha felvenném és később visszanézném, csak itt nem veszem fel, hanem letöltöm, csak a hozzáférés módjában van különbség, de szerintem neked meg a szolgáltatóknak az fáj, hogy akkor nem nézzük meg a sok agysorvasztó reklámot, meg politikai faszságot, amiért a nagytőkés köcsög cégek egy vagyont fizetnek a csatornáknak, meg a szolgáltatóknak azért, hogy leadják a nézőnek, azonban bocsánat, de nekem van életem és eszem is (valamennyi) és élek a demokratikus jogaimmal és szarok a reklámokra, meg a nagytőkés idiótákra, nem kérek a reklámból és a középkorban se szeretnék élni, inkább az internetre tartanék igényt, mint az elavult TV-re.

    Amúgy már megbocsáss, de te mindig félre értesz és ferdítesz is a saját hülyeségednek megfelelően.
    Egyrészt az internetet általában nem csak egy ember használja egy előfizetésen (pl. család, vagy albérlet, vagy hasonló, mielőtt illegális megosztásba mennél bele), másrészt nem csak online használja és nem csak egy dologra.
    Ha csak egy szaros 20-30 Mbit/s-os internetről beszélünk, akkor az egy normális HD Stream-re elég egy ember esetén, a többi meg addig biztos szopja a kisujját, vagy nézi a napot, ugyanis egy ember lehasználja az egész sávszélességet és akkor az az egy ember is egyszerre csak egy dologra tudja használni az internet.
    Ha csak a legalitásnál maradunk és mondjuk rámegyünk az online TV-re, meg a HD Stream-re, akkor ugye egy ember egy bő 20-30, de akár 40-50 Mbit/s-ot is elhasználhat, de legyünk merészek, mert nem az őskorban élünk és mondjuk van egy steam fiókja megvett játékokkal és amíg filmet néz, addig mondjuk egy 60 GB-os játékot szeretne beállítani letöltésre, hogy esetleg ameddig megnézi az egy órás filmet, addig le is jöjjön, ezzel csak egy a baj, hogy ha szerinted elég egy előfizetés esetén 10-20 Mbit/s mindenre, akkor az illető soha a büdös életben nem fogja tudni egyszerre több mindenre használni az internetet és még meg is osztani, mert csak neki szükség lenne vagy 80-100 Mbit/s-ra, hogy elérje a célját, plusz lehet még egy ember nézni ugyan azon az előfizetésen egy HD Stream-et, ami újabb 20-30 Mbit/s legalább (ne túltömörített szart vegyünk alapul, mert az benne van a nevében is, hogy szar), plusz lehet hogy még ő is letöltene valamit mellette, tehát eddig 160-200 Mbit/s igényről beszélünk egy előfizetés esetén és ha még van még egy ember az előfizetésen és ő mondjuk online játszik, vagy videóbeszélgetést tart, akkor még szükséges szintén vagy 5-10 Mbit/s a jó minőségű két irányú kommunikáció fenntartása véget, tehát ott tartunk, hogy vagy 200 Mbit/s-ra van szükség lefele 3 fő esetén és ez csak 3 fő, lehet még egy olyan ember is, akinek a munkahelye miatt normális, mondom normális feltöltésre lenne szüksége, hogy mondjuk nagyobb fájlokat feltöltsön, amihez minimum 20-30 Mbit/s kellene felfele (az ideális olyan 50-100 Mbit/s lenne), hogy jó gyorsan felmenjen és ne kelljen több óra hosszát feleslegesen járatni az eszközöket, amik áramot fogyasztanak, ami pénzbe kerül, persze a te részedről az előfizető le van szarva, mert te a mocsok szolgáltatónak az érdekét nézed, innentől kezdve nem is számít, hogy mit beszélsz, mert a szolgáltatónak is az előfizető érdekeit kellene néznie, nem pedig fordítva, de biztos velem van a probléma.
    Persze ha dinka vagy és még a betárcsázós korszakba élsz, akkor persze hogy elég neked a TV, meg hogy megváltás a 10-20 Mbit/s, de a mai világba már kurvára kevés, főleg ha párhuzamosan több dologra is használod az internetet, ami már olyan alap dolog, lehet te valami belassult vén csont vagy, azt még egyszerre egy dologra se tudod használni az internetet, de kérlek ne magadból indulj ki mindig.
    Nem én látom túl kockán a világot, hanem te látod túl elmaradottan. A technológia már rég rendelekézésre áll, amivel mindez megvalósítható és egyes szolgáltatók élnek is vele, csak az ilyen gagyi tanyanet szolgáltatók nem élnek vele, de ilyenkor nem azzal az előfizetővel van a baj, aki többet akar, hanem a szolgáltatóval, aki nem képes lépést tartani az előfizetői igényekkel. A gazdaság is csak akkor fejlődik, ha legalább az egyik oldal fejlődik, de ugye itt hiába van több igény, ha az idióta tetű vállalkozása nem képes kielégíteni a keletkező igényeket, tehát tök mindegy hogy kevered a szart, az akkor is szar marad és akkor se lesz igazad.

    Másik: A UPC témát már kibeszéltük, azoknak sincs sok eszük, de mégse lehet összehasonlítani a PR-el már csak azért sem, mert ott vannak egész Európában és még HFC-n is stabilabb szolgáltatást nyújtanak mint a PR, persze már ahol, mert velük is van probléma, de közel se annyi és ennek ellenére mégis nagyobb lefedettségük van, mint ennek a sufnicégnek.
    Egyébként nem értem miért lenne olcsó a HFC, főleg ha valaki gondolkodik is. Lehet hogy a réz most olcsóbb mint az optika, de egy aktív hálózat fenntartása éveken át jóval több költséget termel, mint ha alapból optikával építették volna ki az egész települést, ráadásul jóval nagyobb sebességet lehet rajta adni jóval olcsóbban, de ez is azt mutatja, hogy minden céget gondolkodni nem tudó barmok vezetnek.

Új hozzászólás Aktív témák