Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    Megtörtént a Posta lehalása...
    Lassan egy hete itt dekkol a debreceni logisztikai központban egy Angliából küldött, vámkezelt csomagom (amazonról vásároltam, a vásárláskor az import költségeket a feladó felszámolta, vállalta a vámkezelést).
    Ma érdeklődtem a debreceni logisztikai üzemben, beszéltem egy ottani raktárossal is, mondták, hogy ott a csomag, megtalálták, simán lehetne kézbesíteni, de valamiféle technikai hiba van ami miatt nem kézbesíthetnek külföldről érkezett csomagokat. Felhívtam a posta központi ügyfélszolgálatát is (0613337777) ahol beszéltem ügyintézővel a problémáról, de neki is utána kellett néznie ezért később visszahívott. Most, hogy visszahívott ő is csak anniyt tudott mondtani, hogy most valamiféle postai rendszerhiba van, aminek az elhárításán dolgoznak, de semmi határidőt, semmi konkrétumot nem tudott mondani, ami egy informatikai rendszerhiba esetén érthető is.

    Ez egy másik csomagom, nem az amivel kapcsolatban írtam az áfa kérdést, annál még a múlt héten kifizettem a hibásan számított áfát...

    Csak meg akartam osztani veletek, hátha más is hasonló helyzetbe kerül, és itt most ez nem a kínai sunyizós kisértékű csomag esete.
    A Magyar Posta lehasalt, kb 1 napig bírta a rendszerük.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák