Új hozzászólás Aktív témák

  • pataslogeza

    aktív tag

    válasz DM-Fan #83986 üzenetére

    Nofene. En azt hittem tevekkel foglalkozol, eddig azt hangoztattad. Most hirtelen berugyes lettel? :) Melyik az a ceg magyarorszagon amelyik az europai orszagok berugyeivel foglalkozik?
    Pontosan mi is a szakteruleted? Ha mar itt jarunk es nem titok, akkor elarulhatnad hogy pontosan mivel is foglalkozol, hol es milyen beosztasban. Csak hogy tudjam ki osztja itt az eszt minden temaban es mindenkinek.

    Amugy nem tudod mivel foglalkozom, de hatarozottan kijelented hogy te "kicsit" jobban ertesz valamihez amit pontosan meg sem neveztel. Ebbol is latszik hogy mennyire lenezed az embereket, nem csak engem, mindenkit.

    A 0,5% meg nem hiteles info, csak irni akartam egy nagyon kicsi szamot, lehet hogy tobb ennel, vagy ennel is kevesebb, mondjuk 0,1%, de igy is 2400 vasarlo, aminek csak 2%-a az 50 plazma vasarlo.
    Az 50 plazma vasarlo meg ugy jott ki, hogy latok vagy 9-10 plazma hirdetest (honapok ota hirdetik) amire egyenkent van 2-3 erdeklodo, akik tobbnyire nem veszik meg az irrealisan magas ar miatt.

    Az a linkelt plazma egy kirivoan magas ar a nemet piacon, es valoszinuleg nem fog elkelni, vagy ha igen akkor nagyon sokara. Irtam en is hogy kulfoldon is vannak irrealisan magas arak, de azok tobbnyire nem kelnek el, vagy csak nagyon sokara. A kulonbseg, hogy kulfoldon eleg nagy szamban vannak a plazmak realis aron, mig magyarorszagon kizarolag irrealisan magas aron. Ezert vannak a hirdeto oldalakon honapokig.

    Ja, elvonatkoztatni meg nem akarok. Ha valamit leirsz, azt ugy ertem ahogy irtad. Ha azt irod hogy kek az eg, akkor nem fogok azon agyalni, hogy talan ugy ertetted hogy kekeslila.

Új hozzászólás Aktív témák