- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarletiel
senior tag
válasz hyggelig #6395 üzenetére
A Nintendoval kapcsolatban szívemből szóltál. Megvettem a Zeldát annó, de azóta se pörgettem ki a tv miatt, hogy távol volt, handheldbe meg olyan kis izé. Most lett nagy tv így el fog menni 100-200 óra vele. Aztán még ott van az Odyssey amit párom már kitolt én még nem Utána jó eséllyel eladom ha kijátszottam mindent amit akartam, de szerencsére jól tartja az árát.
Úgy máris nem lesz olyan drága a PS5Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
.LnB
titán
Rengetegen irreális elvárásokkal állnak ehhez a PS5-höz. Mondjuk mentségükre legyen mondva, hogy a Sony is hülyén kezdte a GST-nél ha jól emlékszem rögtön 120fps-t emlegettek.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Scarletiel
senior tag
Nem irreális az elvárás. Én legalábbis csak annyit akarok, hogy minden játékba legyen benne, hogy 4K 30fps mód és 1080p 60fps mód, DE!!!! Ugyanazzal a részletességi szinttel. Értem ez alatt a növényzetet, látótávolságot, árnyékot, fényeket.
Ha ezt nem teszik meg se az MS-nél se a Sony-nál csak vakon megy majd a 4k 30 fps buli a "szebb grafika" miatt akkor számomra ez a generáció is leszerepelt technikailag.Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
.LnB
titán
válasz Scarletiel #6404 üzenetére
Irreális az. Nem veszitek figyelembe a gazdasági szempontokat, a jelenlegi hw-k erősségét. Azt, hogy a fejlesztők, hogy gondolkodnak. Ettől függetlenül nem tagadom, elvárható lenne. Csak ez nem így működik, hogy az lesz amit "én" szeretnék.
Készüljetek fel, hogy mivel a "4K gaming" kicsit besült a jelenlegi gen-en. Ezért most azon lesz a fókusz. Ha tehetik hamarabb fognak natív 4k-s játékokat csinálni, mint nagyobb fps számot elérni.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Moby
addikt
Arra viszont aligha mentség, hogy a játékok még készülőben vannak, hogy ilyen állapotban nem kéne ezeket mutogatni, ahogy azt tegnap tették. Future of gaming, és szaggat minden mint a szar ...ha nincs bemutatható állapotban, akkor nem kell bemutatni. Ez így gáz. Nem kell másfél órás event, ha nincs másfél órányi bemutatható stuff.
Tonképp elég lett volna az utolsó 3 perc. Bemutatni a gépet, és elköszönés. Úgyis mindenkit az érdekelt, ami a játék szempontból érdekes lett volna, azokból meg úgysem mutattak semmit
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
Az a baj, hogy nagybüszkén ezeket a prealpha izéket fel is töltötték utána a ps csatornára, jó minőségben, hadd lássa országvilág, hogy lehet olyan kiborítóan szagatós resi8-at csinálni, hogy bármelyik fakezű fejlesztő megnyalná utána mind a tíz fenyőujját
Ami kicsit azért is aggasztó, mert a res7 is ment 60fps-el ps4-en, és hát rosszul az sem nézett ki. Nyilván ki lesz pofozva mire megjelenik, de addig ez a szar van kint midnenhol. -
l.skywalker
félisten
Ez szerintem már ezeknek a show-knak a velejárója lesz. Mostanában iszonyat sok a töltelék cucc és ami meg érdekelne abból mindig egy rövid bemutató van.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Scarletiel
senior tag
De miért irreális? Kapsz egy kapcsolót, ha megy 4K 30-al akkor megy 1080p 60-al is. Pusztuljak el ha értem. Kb úgy kezeli ezt mindenki mintha újra kéne írni a játékot az alapoktól... Ha nem teszik bele akkor az semmi más csak kapkodás, adjuk már ki, kell a pénz, sürget a kiadó stb.
A fejlesztő úgy gondolkodik SAJNOS, hogy van egy határideje és um oké ez nem fér bele ez lesz. Nem mindig a fejlesztő a hibás, de valaki a sarkára állhatna már, hogy vagy jót rakok le az asztalra vagy semmit.
Ettől független elvárom a 60fps meglétét. Még 4k se kell mellé.Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
.LnB
titán
válasz Scarletiel #6412 üzenetére
Igazad van, erős kifejezés az irreális. Inkább csak nem valószínű. Ettől függetlenül szerintem is jó lenne. De szerintem ez multiplartform címeknél nem lesz. Most egy ilyet elvárnál az Ubisoft-tól? Bethesda-tól? Max az exkluzív jáékoknál. Persze mondhatja talán a Sony azt az összes (nagyobb) fejlesztőnek, hogy ez kötelező. De én ezt kétlem, eddig se volt jellemző.
[ Szerkesztve ]
-
vonSux
őstag
válasz l.skywalker #6411 üzenetére
Az nem lehet, hogy van akit a töltelék érdekel (meg a Cod )? Egy konzumer termékkel elég széles piacra lőnek, aminek a demóját kifogásolhatják a pro, de leginkább a magukat pro érdeklődésűnek tartó júzerek (akik valójában kevesen vannak, bár nagyon hangosak).
-
l.skywalker
félisten
Dehogynem. Én pl. kifejezetten rajongok a noname indie címekért, amikben van potenciál. Nekem pl. a Little Devil Inside tetszett a legjobban tegnapról
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
NyMRooD
őstag
válasz birorichard #6359 üzenetére
"persze ez is lehetett marketing bullshit, de amíg ki nem derül ne írjuk le egy render kép alapján" - Szerintem elég érthetően fogalmaztam, de látom nincs elég gógyi, hogy mégértsd, de leírom még1x, azt mondták jó lesz és költenek rá, megjelenésekor kiderül, hogy így van-e. Ahhoz külön gratulálok, hogy konkrét méretek ismerete nélkül egy render képről betudod lőni a rácsok méretét, gondolom te is a nappaliban szerezted a mérnökit. (látod, másnak is megy a te stílusod)
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Gebriel
veterán
válasz l.skywalker #6415 üzenetére
Az game engem is megfogott. Jónak ígérkezik.
-
hombre[EU]
veterán
Demon's Souls PS3-PS5 összehasonlító-> [link]
Ez a system seller gyerekekLife, Uh, Finds A Way
-
karmaresz
senior tag
Csendben követtem eddig a topikot. Nálam a gyerekek születése miatt kimaradt a PS4. Ha nagy ritkán időm engedi még mindig előveszek pár kedvenc címet a 2006 óta hibátlanul működő fat PS3-on. Most viszont, ahogy nőnek a srácok, ők is beszálltak, így azon vagyok, hogy ha a PS4-gyel való kompatibilitás is tényleg adott lesz a játékok nagyobb részénél, úgy karácsonyra ott lesz a fa alatt a PS5.
Nekem kifejezetten tetszik az új dizájn. Jól mutat majd a nappaliban, de ha mégis gond lenne vele, el tudom rejteni egy hátul nyitott füstüveg ajtós polc mögé. Az új LBP és a Ratchet a gyerekek miatt, 3-4 játék pedig miattam várós, de mivel PS4-en is van legalább 15-20 cím amit bepótolnék, így nem aggódom akkor sem ha a kezdeti felhozatal nem lesz olyan erős. Használt és régebbi PS4-es játékok, valamint a BR miatt nálam a BR meghajtós verzió játszik. A fájdalomküszöb erre valahol 230-250e körül van jelenleg, de a gép egyszeri áránál számomra jóval fontosabb, hogy mibe fájnak majd rá a játékok.
Hajrá Sony, eddig nekem eddig meggyőző az új generáció.
Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
keIdor
titán
A PS5 és Xbox Series X-en szerintem már elterjed ez, sőt szerintem 2160p@30 és 1440p@60 lesz a PC-ből kiindulva ez full reális.
A mostani gépeken nem mindenhol megoldható a 60fps, mert a CPU nagyon gyenge. Az alapgépeken is 720p, 900p, 1080p@30fps van jó esetben, a Fat Xbox One még sokszor annyira sem képes, ez a CPU miatt van főleg. A félgen gépekben meg alig emeltek órajelet.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ImACeltic
őstag
A Spider-Man Miles Morales az remaster és egyben kiegészítő lesz.
Én azt mondom ez így a jó. Biztos jó lesz Miles sztorija is, de engem jobban érdekel az alapsztori folytatása.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
birorichard
őstag
A mezei fejleszto azt csinalja, amit a fonoke mond, a fonoke, azt amit az ove, es igy tovabb, mint akarmelyik munkahelyen. Aki dont, az a ceg vezetoje, h x datumra legyen kesz a termek. Altalaban nem az van, h here-vere, hanem a vegen romma tulorazzak magukat az irrealis hataridok, balfasz menedzsment miatt, nagy a fluktuacio, altalaban ezek a cegek gyorsan nottek nagyot, ezer es ezer oka van meg, h miert nem teng tul a szakertelem, es igy ja, kapkodas van, de olyan szinten legtobbszor, h egyaltalan oda probalnak eljutni, h kiadhato legyen a sw, nagyobb hibaktol mentes, mukodjenek az online service-ek, stb. Mivel a vasarlok nagy resze leszarja az fps-t, azt se tudja, mi az, ezert (foleg a szeria termekeknel) nem is nagyon resze a koncepcionak a felbontas allithatosaga, mert nem csak egy kapcsolo, amit a vegen valaki beleir ket kave kozott, hanem konkretan a teszteles, debugolas, optimalizalas ujrakezdese az alacsonyabb felbontas/megasabb fps beallitassal, aztan ha valami nem oke, ami mondjuk a fejlesztes celfelbontas/fps-nel nem jott elo, de itt igen, akkor lehet eloszedni ujra az erintett reszt, amibe aztan nem biztos h csak ugy bele lehet nyulni (plane nem a fejlesztes vegen), szoval ez nem ilyen egyszeru.
"A" fejlesztonek semmi beleszolasa sincs abba, hogy mit rak bele, van egy igeny, amit az uzlet meghataroz, azt specifikaljak, aztan tessek, csinald meg. Nem tudom, mivel foglalkozol, de ha valami nagyobb vallalatnal, es alkalmazaott vagy, akkor nyilvan te sem mesz fel, h te figyelj mar ceo, nem fejezzuk be a hataridore a jateko, csak egy evvel kesobb a jatekot (ha egyaltalan), mert rakunk bele graf kapcsolot. Szerintem ide hallanank, ahogy kirohogi. Vannak persze olyan cegek, ahol inkabb minosegi, mint mennyisegi a projekt, mint pl a cdpr vagy az exkluzivokat gyarto studiok, ahol megengedhetik, h erre eroforrast szanjanak, de az a projekt resze, nem utolag talaljak ki, es sajnos nem is ez az altalanos. Egy activision-nek, ubi-nak, ea-nek, stb. soha nem lesz olyan fontos egy ilyen retegigeny, hogy rohadt sok penzt veszitsen rajta a tobblet munka miatt. -
Moby
addikt
válasz birorichard #6423 üzenetére
-
hombre[EU]
veterán
Megnéztem újra a Ratchet&Clank gameplayt (lassan) és ez már nextgen tudom,hogy ezt a legtöbbnek a mégfotorealisztikusabb látvány jelenti (eljönnek azok a gamek is) és várták az Unreal Nanite-ot (a HZD-ben azért látszik,hogy lesz itt olyan is,pl. teknōs részletessége) de pontosan ez az elsō lépcsō amirōl Cerny beszélt (komplett új játék dizájnok).
Aki játszotta a Death Strandinget az képzelje el az alapjáték->BT zóna->bossfight közti váltásokat gyorsabban, százszor részletesebben...persze meg lesznek a kötelezō AC-k,Farcry-ok, de én ezeket a "forradalmi" újításokat várom a legjobban.
Life, Uh, Finds A Way
-
-
birorichard
őstag
válasz birorichard #6424 üzenetére
Bocs, ide meg annyit akartam, csak valami gond volt a nettel, hogy ... " [...] aztan nem biztos h csak ugy bele lehet nyulni (plane nem a fejlesztes vegen), szoval ez nem ilyen egyszeru. Mondok egy peldat, vannak mozgo faid egy erdoben, amit egy 3rd part sw biztosit, ezeket jol megszimulalod ugy, hogy 30 fps-en a proci stabilan hozza. Jon az otlet, hogy legyen akkor 60, amibe mar beleeg a gep. Akkor most mi van? Akarhova nyulsz, minimum tobb honap munka, amit majdhogynem elolrol kell kezdened (kozben mast is kene csinalnod). Es akkor ez meg a jobbik eset, mert mondjuk ha olyan dologgal van para, amit nem is lehet megcsinalni hazon belul, mert mondjuk az autodesk-nek kene valamit javitani egy plug-inen, akkor puff, ujabb hetek/honapok a "semmire". Es kismillio ilyen lehet, a hatterkarakterek szamatol megkezdve, az ingame mas beallitassal renderelt atvezetokon at a jo isten tudja meg meddig."
Meg a vege ertelmetlen volt, de mar sajnos nem tudom szerkeszteni.
-
addikt
Amúgy mutattak bármi olyat egyáltalán, ami lényegi, generációs előrelépést jelentene, amin látszik, hogy PS4-en nem lett volna megoldható?
Mondanám, hogy esetleg a grafikai részletesség, de még arról sem mondható el ez igazán... -
Scarletiel
senior tag
válasz birorichard #6429 üzenetére
Értem, igazat adok teljesen logikusan levezetted. Akkor máshogy mondom a lázadásom. Kapja be mindegyik aki így adja ki a játékát, én biztos nem fogom megvenni. Tudom, hogy ezzel sajnos nem érek semmit, de a tárcámmal szavazok legalább.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
törölt tag
Deathloop trailer alatt komolyan azt hittem, hogy ez Dishonored 3.
-
l.skywalker
félisten
válasz Citroware #6431 üzenetére
Ahogy feljebb írtam hombre[EU] is, a Rachet és Clank-en nagyon látszik a nextgen. Ahogy a cinematic-ból átlép a játék a gameplay-be. Ahogy a városban megy a cucc és a háttérben jó messze is látszanak a részletek, nem fog van vagy fedés. Ott szerintem látni lehetett. Sokkal intenzívebb, teltebb volt a képernyőn minden. Nem ehhez szokott a szemme (vagy csak szar játékokkal játszottam eddig)
-
birorichard
őstag
válasz Scarletiel #6432 üzenetére
Hat sajnos ez van, amig ugy vannak vele, h itt az idei cod, ac, sportjatek, odadobjak a leheto "leggazdasagosabban" osszedobva, aztan ugranak is neki a kovetkezonek. Ez egy ilyen uzlet sajnos, es ja, nyilvan ugy tudod kimutatni a nem tetszesed a leghatasosabban, hogy nem vagy csak nagyon akciosan veszed meg ezeket. :/
-
hombre[EU]
veterán
válasz Citroware #6431 üzenetére
Mondjuk a raytracing és a modellek, a Ratchet töltései illetve a dinamikus világa...a HZD scope-ja (víz,föld,levegō openworld)...vagy mit nem értesz abból amit nézel?
De majd a DigitalFoundry elmondja neked is mit láttál...pár nap múlva
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #6434 üzenetére
Bizony. A vilàgok közötti vàltàs is igen komoly volt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Moby
addikt
válasz birorichard #6426 üzenetére
Told a szavaztod te is, hátha így nagyobb eséllyel jönnek majd a DIY házcserék
[link]
Nem gondoltam, hogy ennyire pain in the ass, hogy az ízlésed nem egyezik a többségével, pedig azt gondoltad, hogy...[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #6437 üzenetére
Ha jól tudom a HZD-ben azért nem lehetett repülni, mert a CPU fika volt hozzà. Làttunk azért tegnap jó dolgokat, csak gondolom sokan azt vàrtàk hogy a csillagok is le lesznek hozva az égről.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
markknight
veterán
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy mennyi lesz a lemezes felára. Mert jelenleg igen drágák a 4k bluray lejátszók.
-
hombre[EU]
veterán
A cpu is, meg szerintem nem tudta volna streamelni a világot hdd-rōl...maximum a GTA megoldásával,hogy bicaj tempóban repülsz, de akkor meg csak közlekedés (harcot nem tudsz implementálni)...a víz alatt is eddig csak halak meg loot volt a játékokban, itt meg úgy nézki elsōre,hogy élet is lesz
a mostani játékoknál (nagyobb nyíltabb világok) az a baj,hogy ha szépet akarsz akkor tömöríteni kell rendesen...ha tömörítesz akkor bukod a cpu ciklusokat...ördögi kör. Most "mindenre" van dedikált hardware
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #6442 üzenetére
Lehet behúzom az első részt majd PC-re. Remélem controlleres irànyítàst nem veszik ki belőle, mert akkor üljenek kaktuszba, meg szrjanak sünt.
-
rumkola
veterán
biztosan nem veszik ki, miért tennék?
Mondjuk van itthon kbb. 11 féle konzolom, de a kontrollerrel való célzást és nézelődést a mai napig nem tudtam normálisan elsajátítani, elképesztően rossznak érzem. Ez a : húúúúúzom jobbra gombát és széééépen lassan fordul a célkereszt valami rossz vicc. Egérrel odarántom és headshot.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest