- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neoteric
addikt
válasz birorichard #6347 üzenetére
Irtak is, hogy lesz ilyen. Most sok minden tobbszor van rajta a lemezen a gyors eleres erdekeben, SSD-nel erre nem lesz szukseg.
PSN: ne0teric_sAN
-
Adam_Shepard
addikt
- ugye megmondtam, hogy fehér lesz? -
.
-
Neoteric
addikt
válasz Scarletiel #6349 üzenetére
PS-en kell jatszni online-t, ott nincs csalo. Az viszont teny, hogy sajat teammel kell jatszani, kulonben hamar hajat tepi az ember. De amig nem lesz gta VI, marad ez, a maga nemeben egyedulallo.
PSN: ne0teric_sAN
-
Zoleee83
addikt
"Az elég kellemetlen lesz, hogy ha megjelenéskor akarok új konzolt venni, akkor leginkább a HZD lesz a legnagyobb cím rá. Az egyetlen PS ex cím amiben én nagyot csalódtam."
Attól hogy neked nem jött be a HZD és kismilliószor leírtad már, néhány millió PS tulaj csak emiatt fog új gépre váltani. Csak úgy mondom.
Persze megvan , és az megvan hogy nem kell egyetérteni vele?
Csak azért írtam le mert a másik topicban is te vagy az ügyeletes vezérhangya aki amit megmond az úgyvan..[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
őstag
Nem bannam ha vegre az is nyilvanos lenne
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
Scarletiel
senior tag
Én pedig az utóbbi időben elég erősen azt érzem a Sony felől, hogy nem igazán teper. (Oké persze nincs félnivalója) Viszont én elvárom minden szolgáltatótól, hogy konstans teljesítményt nyújtson, ne csak akkor ha meg van szorulva, mert nem hiszem, hogy ez csak nálam vet negatív fényt rájuk. Nem a játékokra értem ezt, mert az maximálisan nyert ügy náluk. De ilyen apróságok mint a kontroller, SSD mérete csak 825GB, Nem minden PS4 játék lesz kompatibilis nyitáskor csak 100 (Bár itt már volt róla szó, hogy mind az lesz csak 100 volt tesztelve, szóval már nem tudom), PS plusz játékok minősége, PS plusz emelt ára. Persze sok akció van megoldhatod másképp is, csak nekem ez felemás szájízt ad. Ettől független én mindkét konzolt szeretném megvenni, eddig úgy néz ki. Kérdés melyik lesz elsőnek.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
birorichard
őstag
válasz NyMRooD #6257 üzenetére
Ja, aha, a marketinges azt mondta, tehar biztos ugy van. Van itt gogyi...
Ordit a geprol, h a design (megint) lenyomta a tervezesi szempontokat. Ettol meg lehet jo vagy legalabb jobb a hutese, de a fizikanal maradva, tudod milyen a levego hovezeteai tenyezoje? Szar. Latod higy mennyi kepes belole azokon a racsokon tavozni? Keves. Na az a kiindulo allapot, amit latunk. Biztato? Nem. Eddig is szar volt a hutes hasonlo parameterekkel? Igen. Attol hogy neked ez kicsit magas, meg nem az a hulye, aki ezt eszrevette, plane h a legutosebb erved az, hogy “hat de azt mondtak a marketing videoban!”, ne haragudj, de ez teleshop-os szint. -
Scarletiel
senior tag
válasz Neoteric #6354 üzenetére
PS-en számomra vállalhatatlan a 30 fps a GTA-hoz. 60 kell oda minimum. De tudom ez egyéni probléma és millióknak jó a 30 fps slow motion játékmenet.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
.LnB
titán
válasz Scarletiel #6358 üzenetére
Nem lehet mindenki elégedett. De egyszerűen a Sony-nak nem kell tepernie. Sőt, a MS lépéseit sem kell lereagálnia. Egyetlen dolog amivel a Sony kivár az MS-re, az az ár. Viszont a PS5 drágább lesz valamivel.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Lackooo84 #6362 üzenetére
Amikor olvastam más portálon ezt, azt hittem, hogy rosszul írták. De akkor én nem figyeltem.
(#6363) r3dsnake
Jó, szerintem a PS4 kontrollerek akkor sem lesznek kompatibilisek. De ez csak az én véleményem.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
l.skywalker
félisten
a Horizon Forbidden West-hez még csak évszámot sem kaptunk
Így nem tűnik nagyon nyitócímnek, sőt ez akár lehet, hogy innentől még több idő, mint sokan szeretnék.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Lackooo84
nagyúr
-
malystryx
senior tag
Sokan csalódottan zárták az eventet, főleg a PS4-es topikban adtak hangot ennek. Én azért azt mondanám, hogy panaszra nem lehet ok, persze sok játékot nem mutattak meg, mert úgysem lenne értelme félkészen megmutatni, meg rengeteg csapat nemrég kezdte a fejlesztést. A minőség elég gyatra volt, na majd a 4k-s ha jön, inkább azt megnézem még egyszer. Én elégedett vagyok, iszonyat szép a konzol. Ez elég jó versenyhelyzetet fog teremteni....
-
.LnB
titán
válasz Zoleee83 #6355 üzenetére
Nagyon nincs az, hogy csak az van csak amit én mondok. Csak vannak akik gyerekes módon, a negatív kritikákat nem tudják feldolgozni. És más véleményét nem tudják elfogadni. De legalább a sajátjukat se tudják megfogalmazni.
-
félisten
válasz l.skywalker #6089 üzenetére
Egészen döbbenetes, túlgondolt, túldizájnolt, kínai fröccsöntött, Alienware koppintás benyomását kelti. Mindenre számítottam, de hasonló óvodás formára végképp nem.
Az XSX-et simán kitenném a nappaliba, a TV mellé, ezt inkább dugdosni fogom, ha egyáltalán.Ráadásul a játékok között nem volt egy sem, ami megfogott volna... meh.
100x inkább a fejlesztői modell, abból nem lehet rendelni?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Deck
titán
-
-
Scarletiel
senior tag
válasz AxBattler #6370 üzenetére
Ízlések és pofonok, de nekem tetszik a design. Az még kérdés a hűtése milyen lesz, de kezd megfogalmazódni a gondolat bennem, hogy nem első napos vétel lesz egyik sem.
-
l.skywalker
félisten
válasz Scarletiel #6360 üzenetére
Szerintem is igenis szóljon a nextgen arról, hogy tartó előrelépés történik az FPS számban. Engem is sokkal jobban érdekel a FullHD+?FPS mint a 4K-s játék.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Zoleee83
addikt
Gyerekes módon, haha, de tudom az összes AC, HZD, mind szar, szerinted, pont a véleményekről beszélgetünk, remélem érzed az ellentmondást.
Én kérek elnézést sok HZD, AC tulaj nevében hogy szeretjük ezeket a játékokat, és ezért/ezekért is fogunk pl új konzolra váltani.De ha te mondod és úgy van akkor valószínűűűű!
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
KaitouP
nagyúr
válasz l.skywalker #6374 üzenetére
Bizony 144 Hz-re jó lenne már a power, főleg kompetitív fps-ekre.
Ezek a játékok biztosan kapnak PS5 Pro patchet: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/lista-minden-jelenleg-ismert-ps5-pro-enhanced-jatek
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #6374 üzenetére
Pedig azért még mindig ott tartunk, hogy szebb grafikával hamarabb eladsz egy játékot, mint magasabb fps számmal. És a multi játékokat leszámítva, szerintem ez jól is van így.
-
félisten
válasz l.skywalker #6372 üzenetére
Nem fogdosni akarom.
Ha 2-3 méterről látszik, hogy tükörfényes fehér műanyag a felülete, akkor lehet akármilyen az anyagminősége, egy hányás lesz kinézetre.
Berakhatom a konyhai robotgép mellé...(#6379) .LnB
Hmm, akkor ezt elnéztem... legalább ezzel nincs gond.(#6373) Scarletiel
Pontosan, ez is csak egy s€..lyuk.
Na meg a hűtés. Az XSX-nél ismét sikerült korrektül megoldaniuk, itt nem látom a fejlődést.(#6377) .LnB
+1
Multi címeken kívül szerintem az fontos, hogy legyen meg a stabil frame szám, adott (vagy akár változó) felbontás/részletesség mellett - preferáltan 4K@60fps.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
l.skywalker
félisten
Nyilván, hát eszembe jutott pár obszcén példa, de egyezzünk meg abban, hogy a jelenlegi nagy átlag gamer társadalom igénye - ahogy te mondod - a szebb grafika. Én ezért a nextgenbe ha beszállok okosabban fogok (nyilván jellemző rám, ezért van most is 900+ ki nem játszott játékom ) tevékenykedni és keresni fogom azokat a címeket, amik képesek az én igényeimet kiszolgálni.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Scarletiel
senior tag
Én meg úgy gondolom, hogy lehetne szépet és magas fps számút is készíteni, csak optimalizálni kellene. Plusz a grafikával eddig se voltak nagy gondok.
-
l.skywalker
félisten
válasz AxBattler #6378 üzenetére
Nem azt írtam, hogy nyalogasd, hanem ha az ember először kézbe veszi, akkor dől el, hogy amit addig kép alapján gondolt az mennyire valós
Amúgy ha tud streamelni simán elfér a konyhában
-
BoneDragon
veterán
Felelmetes ennyi hulyeseget olvasni itt is. Inkabb nem irom le a velemenyem, mert bannolnak...
Gondolom akik legjobban rinyalnak mekkora szar lett bruhuhu nem mutattak masfel oran keresztul AAA cimeket, ronda a gep bruhuhuh azok fogjak day 1 venni. Sok ovodas... -
hyggelig
senior tag
Nekem ez a fehér dizájn nem annyira tetszik, nem illik a bútorokhoz De most komolyan, remélem lesz csak fekete verzió is (biztos lesz)
Az új Pókember nagyon bejövős, biztosan játszok is vele. Az előző rész is nagyon tetszett, csakúgy mint a Pókverzum film. Kicsit már besokalltam a sok szuperhőstől, de egy kivétel van, amiből sosem elég, és az a Pókember.
A Horizon meg, atyagatya!! Az első részt is megjelentéskor vettem meg, pedig nem nagyon szoktam teljes áron játékokat venni.Az Xbox-nak is szurkolok, mert sok és változatos játékokkal akarok játszani, akár több konzolon.
-
félisten
válasz l.skywalker #6382 üzenetére
Full feketében talán még elmenne, de ez a fehér sosem állt jól a PS-nek. Szvsz.
(#6383) BoneDragon
Tutkó nem fogom day 1 megvenni, Próval szerintem simán kihúzom az első Black Friday-ig, de lehet hogy a másodikig is."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Petya2900XT
aktív tag
Szabi89 már leírta a választ egyből utánad, elbeszélünk egymás mellett.
Nem azt mondtam,hogy időtálló megoldás és nem éri meg váltani (mivel én is megveszem day1 a next gent) hanem ha most jelen pillanatban ott vagy,hogy vegyél egy jó konzolt akkor ott a Pro vagy a OneX és a jelenlegi cc. 140ezres Pro árhoz társul egy Cyberpunkos limited editionos OneX 100-ért. Szerintem 40k-t egy alap Pro nem ér meg pluszban.
6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
őstag
-
VikMorroHun
senior tag
"A nagy kérdés számomra a rendezésben és a szotiban lesz, hogy össze tudták e magukat kapni e téren. "
A Horizon Zero Dawn sztorijáról annyit, hogy kb. a játék felénél alaposan utánaolvastam, miről is szól ez az egész, emiatt nem nagyon volt benne új dolog, mire a végére értem. Ennek ellenére képes volt érzelmi reakciót kiváltani belőlem. Ha "csak" ennyire lesz jó a Forbidden West sztorija, már megéri. Az viszont érdekes, hogy a bemutató végén PS Exclusive felirat van, nem Only on PS5. Mert eddig ez az egyetlen játék, ami miatt elgondolkodnék egy PS5 beszerzésén.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
hyggelig
senior tag
válasz -secret- #6388 üzenetére
Amennyi hiper szuper kiadás volt a PS4-re, teljesen egyértelmű, hogy lesz.
Leginkább az tetszene, ha a fekete-fehér kontrollerhez fekete gép jönne.
Lehet, túlzásnak tűnik, hogy ennyire ragaszkodom a színhez, de nekem tényleg fontos. Vagy ha már nincs más, akkor legyen csak fehér, mert az egyik routerünk is fehér (mondjuk azt el is rejtettük a tv mögé )Ha a csodás vírus miatt elmarad az idei nyaralás, akkor még idén (ha lesz fekete) beruházok egy ps5-re. Ha nem, akkor későbbre halasztódik.Igazából várhat, mert a Nintendo teljesen ki tudja tölteni a PS helyét nálam, míg nincs olyan játék, ami igazán tetszene.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is