- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyulajuve
addikt
merész forma, csak állítva
de legalább van only digitalResistencia eterna
-
törölt tag
Jó randa Majd élőben vagy több renderen meglátjuk milyen. A digitál érdekes lehet, remélem itt is eljutunk oda, hogy a lemezes játékokhoz jár egy kód mint PC-n, és akkor tényleg nem kell lemez. Bár nekem a konzol a DVD/BD lejátszó is szóval fene tudja.
-
l.skywalker
félisten
válasz Carlos Padre #6088 üzenetére
És ez volt az első kép
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
őstag
baromi jól néz ki, szép design
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
oriic
HÁZIGAZDA
És nincs God of War folytatás...
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
félisten
Troll ON
Azért van állítva, hogy most már simán fel tudjon szállni, ne csak a hangja legyen olyan
Troll OFF
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Carlos Padre
veterán
válasz l.skywalker #6104 üzenetére
Semennyire, olcsóbb lesz mert nincs benne olvasó. Logikus döntés.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
KaitouP
nagyúr
Ez csak a kezdet fattttter lesz az még így se. (Bár engem hidegen hagy, de a fanoknak szurkolok hogy legyen folytatásuk.)
[ Szerkesztve ]
Ezek a játékok biztosan kapnak PS5 Pro patchet: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/lista-minden-jelenleg-ismert-ps5-pro-enhanced-jatek
-
arty
veterán
-
félisten
na jó nekem 3-4 játék tetszik, a többiből pár elmegy.A konzol dizájn nagyon nem jön be, mint ha egy TP-link router lenne, ráadásul ahogy nézem a vízszintes elhelyezés felejtős itt is....
Elmaradt a hype nálam egyenlőre.
Aztán meglátjuk .a Ps4 még bírja.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Carlos Padre
veterán
válasz bagyulajuve #6101 üzenetére
Volt ott fektetve is a gép, úgy is szép.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz bagyulajuve #6101 üzenetére
Fektetve is volt egy kép.
Feketében jöhet a digi only verzió.
A kinézet igazán konzolos lett, nem béna PC utánzat. -
bandi0000
nagyúr
Végre nem egy rohadt doboz, hanem valami innovatív, előremutató dizàjn, reméljük a hűtéssel se lesz gond
A jàtékok meg jah nem nagyon nagy csak közepes tüzijàték, de mindenki tudhatta, hogy nem lesz akkora graf robbanás, mivel a 4K 60 lesz remélhetőleg az alap
Xbox One: bandymnc
-
l.skywalker
félisten
Itt van egyben a teljes termékpaletta nextgenre:
Egyedi formavilág az tuti. A digital only jobban tetszik, az optikai lejátszó miatt a normál kiadás nagyon amorf lett. De a másik elegáns ezzel a köpennyel. (tudom, tudom. Tele lesz porral )
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #6096 üzenetére
Szerintem novemberben 299-599ig bárki választhat magának konzolt (PS-Xbox közül)...a digital only-t kb. 50€-val olcsóbban adhatják, ha akarják
Life, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
félisten
válasz Carlos Padre #6110 üzenetére
Ha csak ennyi az jó, az nagyon bölcs.
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #6120 üzenetére
A próféta szóljon belőled kissárkány
-
törölt tag
válasz l.skywalker #6104 üzenetére
Nem lesz gyengébb, miért lenne gyengébb? De tényleg remélem hogy mint PC-n a Steammel, úgy itt is lesz egy kód a lemezes játékhoz és be lehet váltani. Már ebben a generációban sem szeretek lemezekkel kínlódni.
Ja a hűtés amúgy így ránézésre megint kakkanat, de majd hátha lesznek elemzések meg ilyesmik.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz l.skywalker #6089 üzenetére
Szerintem elég tré, meg forced vertical tartható csak....
És akkor nem említem, hogy naná, hogy megint fényes a burkolat... nem igaz nem lehet már eldobni ezt, az emberek utálják a zongoralakkozott szarokat.[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
félisten
válasz hombre[EU] #6120 üzenetére
szerintem többel, mert ha jól tudom UHD BR támogatott már a PS5. Ott szerintem legalább 100 dolcsit megfognak.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
stilo18
addikt
Ennyi, így kell atomot dobni.
97 óta pörög a Ps a kezemben, innentől is így marad. Egészen durván menő volt.#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Carlos Padre #6115 üzenetére
Hol? Lehet pont pislogtam, de nem láttam ilyet...
The Truth is out there...
-
3L1T3
addikt
válasz stilo18 #6130 üzenetére
Hol volt az atom? Elsőre nem láttam, de lehet a Spider-Man DLC-nél leragadtam.
A gép sexy , reméljük a hűtéssel sem lesz baj.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL
-
i@lex
őstag
Szomorú vagyok, nem lesz ps-em sajnos.
-
őstag
-
arty
veterán
válasz Carlos Padre #6110 üzenetére
mennyi is lehet egy ilyen olvasó? 10-12 ezer?
(persze/nyilván ennél többet is engedhetnek belőle, hogy a digit eladásokból ne osztozzanak a retailerekkel, te ne vehess használtan játékot, ne adhass kölcsön... eléggé megéri - nekik.)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Kicsimix
őstag
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Mike
veterán
Jó lesz ez, nekem a gép is tetszik. A digitális verzió is jó ötlet. A hzd2 meg hűha
-
ImACeltic
őstag
Na kérem, a Sony ismét napalmot dobott a játékiparra.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
törölt tag
válasz l.skywalker #6127 üzenetére
Jó kérdés Szerintem változó. Az sem érdekel mondjuk ha nincs lemez, csak letöltőkód. Csak hogy egy gyűjtői kiadás vagy akciós dobozos kiadás is működhessen a digitális konzollal.
-
arty
veterán
válasz l.skywalker #6126 üzenetére
zsák arany, emellé példának? új mélység
bocsánat, hogy egy olcsó műanyagból olvasztott amorf fehérség nem jön be
ami renderen is szagos, az a valóságban igen ordenáré lesz (általában)"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
hombre[EU]
veterán
Horizon 2 brutálisan néz ki openworldhöz képest, remélem sixty frame
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Zsohi
őstag
válasz l.skywalker #6089 üzenetére
Ez a dizájn nagyon bejön nekem, remélem nem tejfölös dobozból fog készülni és akkor lehet nem lesz elrejtve.
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest